Rafael_Sorel 4 Opublikowano 21 czerwca 2008 Opublikowano 21 czerwca 2008 Co do połykania że tak napisze baterii to nawet królicze Duracell po godzinie grania wymiękają mój rekord to 2 godziny z hakiem na akumulatorkach GP 2700mAh. Jeśli chodzi o tuner to testowałem teraz leży na półce Obraz jest ściąga POLSAT ale już nie miałem ochoty stroić głowicy żeby była fonia. Cytuj
Gość logan40 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Opublikowano 9 kwietnia 2009 taką z pięcioma nindżasami Shinobi Naprawdę świetna gra, która zabrała mi kilka(dziesiąt?) godzin z życiorysu ale najbardziej przypadł mi do gustu RPG Defenders of the Oasis Right Jeden z najlepszych (poza dragon crystal) RPG na GG. Od jakiegoś czasu poluje na zestawik GG + gry + tuner, brakuje mi tej konsolki (kiedyś miałem, ale głupi byłem i sprzedalem za grosze) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi