Skocz do zawartości

Unreal Tournament 3

Featured Replies

• Odpowiedzi 248
  • Wyświetleń 51,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano
czy jest jakas pewna data wydania giery w europie??

styczeń, luty

Na allegro bez problemu dostaniesz swoją kopie.

Opublikowano

no tak tylko ze jest jeden problem: MOZE wystapic problem z graniem na europejskich serwerach jak masz wersje US ale to nie jest w 100% pewne ze tak bedzie. Np. w europejskiej wersji motorstorma mozna grac na europejskich + australijskich serwerach TYLKO. Nie wiadomo jak do knca bedzie z UT.....

Opublikowano

Nie ma problemu - można szarpać na serwerach europejskich oraz wszelkich innych.

Opublikowano

gracie na padach czy na k+m? możecie polecić jakieś zestawy, które działają?

z góry dzięki

pozdr

waldus

Opublikowano

Jak jest z rozgrywka Multiplayer - czy jest globalnie bez podzialu na regiony swiata, czy moze w wersji US. gramy tylko z graczami z US. ? :(

Opublikowano
Jak jest z rozgrywka Multiplayer - czy jest globalnie bez podzialu na regiony swiata, czy moze w wersji US. gramy tylko z graczami z US. ? :(

Spójrz dwa posty wyżej :D

Opublikowano

Jak ktos chcialby pograc w gearsy a ma tylko ps3 to niech sciaga ten mode. Z fpp robi sie tpp. Fajnie to wygląda(dopiero teraz widac jak ut jest ładny). Jedyny minus to znikanie postaci gdy jest ona za blisko ekranu.

http://play-beyond.net/2008/01/07/ut...eased-for-ps3/

Edytowane przez Afroman

Opublikowano

czy mimo tego ze gra nie miala oficjalnej premiery w EU sa juz jakies serwery europejskie??

Opublikowano

Witam

Mam takie pytanie do posiadaczy UT3: czy wersja z USA działa na telewizorach SD? Na razie mam CRT Philipsa, LCD jest dopiero w planach a chciałbym już pograć w tę grę.

Dzięki z góry za odpowiedź.

Opublikowano
Witam

Mam takie pytanie do posiadaczy UT3: czy wersja z USA działa na telewizorach SD? Na razie mam CRT Philipsa, LCD jest dopiero w planach a chciałbym już pograć w tę grę.

Dzięki z góry za odpowiedź.

Dziala

Opublikowano

Ale oczywiscie musisz miec kabel RGB w przypadku nie 100Hz TV. Koszt kabla- 15-25 zl

Opublikowano

Dzięki za info :P Kabel RGB mam, ale nie znalazłem nigdzie w papierach od TV jak sobie poradzi z sygnałem NTSC i dlatego pytałem. Myślę że wszystko będzie śmigać jak trzeba.

Opublikowano

Jesli ktos jest zainteresowany klanem niech zajrzy do sekcji online.