pack 1 Opublikowano 19 lutego 2008 Opublikowano 19 lutego 2008 (edytowane) Unreal Tournament 3 has shipped over 1.2 million units http://www.videogamer.com/news/19-02-2008-7551.html Edytowane 19 lutego 2008 przez pack Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 19 lutego 2008 Opublikowano 19 lutego 2008 I nawet jeszcze premiery w Europie nie było a jak wiemy to europejczycy sa najwiekszymi fanami FPS wiec liczba jeszcze znacznie wzrosnie... Cytuj
sinner 0 Opublikowano 20 lutego 2008 Opublikowano 20 lutego 2008 Poznaliśmy datę premiery Unreal Tournament 3 Europie Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 20 lutego 2008 Opublikowano 20 lutego 2008 Poznaliśmy datę premiery Unreal Tournament 3 Europie Jakies dwa tygodnie temu, albo i lepiej. Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 20 lutego 2008 Opublikowano 20 lutego 2008 (edytowane) To CD Project wydaje tez na PS3 czy tylko chodzi o PC ? Beznadzieja.. myslałem ze juz wpiaterk se pogram Edytowane 20 lutego 2008 przez LiSoQuan Cytuj
marcindpol 0 Opublikowano 20 lutego 2008 Opublikowano 20 lutego 2008 juz w piatek!, wielki unreal!!! z obsluga myszy i klawiatury! Cytuj
marcindpol 0 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 W Który piątek czyli 22 ? tak, jutro Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 (edytowane) No niestety, w polsce dopiero za tydzien tzn w sklepach nie ma. UPDATE Ja juz mam.. w sklepach nie ma ale w redakcji juz maja i zaraz bede szarpał tylko porzxadek zrobie po przemeblowaniu.... Edytowane 22 lutego 2008 przez LiSoQuan Cytuj
polaki899 32 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 (edytowane) Ja też właśnie paczuszke dostałem z gra. Sklep PsxE oczywiście zawsze niezawodny. Ide grać pozdrawiam Edytowane 22 lutego 2008 przez polaki899 Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 PIerwsze wady.. co jest z dzwiekiem.. jest 5.1 ale jakis taki przytłumiony podczas walk online... ??!! a ogolnie to super.. nawet nie jest tak trudno jaktu pisza Cytuj
wiiboxstation 0 Opublikowano 23 lutego 2008 Opublikowano 23 lutego 2008 ja pi****** nie pogram se z wami ludzie aż wypuszczą patcha mam amerykanina... fuk piep***** core package Cytuj
FIFI_PL 0 Opublikowano 23 lutego 2008 Opublikowano 23 lutego 2008 Spokojnie wiiboxstation, z Europejczykami da się grać problem z "core" pojawia się tylko gdy chcemy się połączyć do amerykańskich łącz(a bynajmniej mam taką nadzieję)... Dzisiaj pierwszy raz od ponad tygodnia włączyłem UT'a i zaczęły się z tym jaja... Wie ktoś więcej na temat tego patcha/modu, czy jak to tam nazwać? Da się to skądś ściągnąć/ominąć? Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 Kilka spostrzeżen i pytan 1 czym msie rózni srver PURE od reszty ? 2 poczym poznam ze gram z bhotami a nie z ludzmi 3 Co oznacza ikona U przyn nicku gracza ? Niestety sa czesto duze lagi.. nawet przy niskim pingu Muzyka podczas rozgrgrywki jest za cicho... dodatkowo nikt nie uzywa Headsatów to wogóle cicho i pusto... Lagi i pustki... to moze skanczyc sie zle... Cytuj
FIFI_PL 0 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 1. Serwery Pure to serwery rankingowe, na których naliczane są statystyki do głównych leaderboardsów. 2. Tutaj chyba musisz polegać na znajomości imion/pseudonimów botów - nie ma jakiejś specjalnej informacji o ich występowaniu w grze. 3. Nie dam sobie ręki uciąć, ale jest to chyba host gry. Muzykę da się podkręcić więc raczej to nie jest problem Ale jeśli chodzi o hs'y to już jest przegięcie Podobno jest możliwość posługiwania się nimi, lecz trochę niepraktyczna(prawy d-pad). Trzeba czekać na patcha! Cytuj
artb1 0 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 Spokojnie wiiboxstation, z Europejczykami da się grać problem z "core" pojawia się tylko gdy chcemy się połączyć do amerykańskich łącz(a bynajmniej mam taką nadzieję)... Dzisiaj pierwszy raz od ponad tygodnia włączyłem UT'a i zaczęły się z tym jaja... Wie ktoś więcej na temat tego patcha/modu, czy jak to tam nazwać? Da się to skądś ściągnąć/ominąć? Witam Cały ten "core package" nie jest do sciągniecia,po prosty EU I USA nie pograją narazie razem aż do momentu wypuszczenia patcha. Po prostu hujnia,ja mam region free i z serwerami EU mi sie nie łączy tylko z hamburgerami. Narazie pozostaje grać z ludzmi z tą samą wersją gry. pozdrawiam MrArt-PL Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 hehe i dlatego czekałem na wersje EU a nie kupowałem na gwałt na allegro zawsze jest szansa ze cos nie tak bedzie... Cytuj
adamcky 1 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 Przy wyborze gry klikasz trojkat i wyswietlaja Ci sie informacje w tym ilosc botow. Jesli jest 0 to znaczy, ze botow w grze nie uswiadczysz. Ikona U przy graczach to nie jest wskazanie hosta- tez tak myslalem kiedys, ale wiele razy ta ikone ma nie tylko jeden gracz. Co do HS to fakt- powinni zrobic open mica jakiegos. A poki co pozostaje Ci przestawic voice chat ze strzalki w prawo na jakis inny wygodniejszy guzik ( u mnie L3). Serwery CORE.... to jest dziwne. Problem pojawil sie na tydzien przed premiere EU... Dodatkowo w nocy (4-5 rano) gdzie 80% serwerow powinno smigac z wersji US tez posiada to do sciagniecia... Na szczescie mam na liscie znajomych paru dobrych, stalych hostow z ktorymi razem gram. Ewentualnie sam hostuje. Czekamy na patcha.... ehhhh Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 26 lutego 2008 Opublikowano 26 lutego 2008 UT3 bije online COD4 - wreszcie nie męczę się z czekaniem - po prostu gram. esencja rozrywki. definicja konsoli Cytuj
adamcky 1 Opublikowano 26 lutego 2008 Opublikowano 26 lutego 2008 UT3 bije online COD4 - wreszcie nie męczę się z czekaniem - po prostu gram. esencja rozrywki. definicja konsoli No pod tym wzgledem to UT nie jest jeszcze (mam nadzieje) duzo lepszy niz cod. W tym temacie dalej bryluje Resistance. Jednak UT oczywiscie bije na glowe systemem rozgrywki. Czuc POWER grania. Wszystkie nazwy rzucane przez komentatora sa PRZESWIETNIE NIESMOWICIE NAJLEPSZE NA SWIECIE!! MEGA KILL DOMINATING MONSTER KILL HEADSHOT HEADHUNTER FLANK MASTER FIRST BLOOD GODLIKE I wszystkie doslownie wszystkie inne;] Cytuj
FIFI_PL 0 Opublikowano 26 lutego 2008 Opublikowano 26 lutego 2008 Nie przesadzajmy, po patchu w cod'zie nie uświadczy się już czekania no chyba, że natrafi się na "linię trafnych hostów", którzy właśnie zamykają swoje lobby Jednak, co do rozgrywki to zgadzam się z poprzednikami, że UT3 w tej bryluje! A to dzięki swoistemu powerowi bijącemu od tego tytułu no i wszelkich przyznawanych graczowi tytułów(zachęcaczy?) wymienionych przez Adama Jedyny problem tej gry to Core Package Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 26 lutego 2008 Opublikowano 26 lutego 2008 Nie przesadzajmy, po patchu w cod'zie nie uświadczy się już czekania no chyba, że natrafi się na "linię trafnych hostów", którzy właśnie zamykają swoje lobby Jednak, co do rozgrywki to zgadzam się z poprzednikami, że UT3 w tej bryluje! A to dzięki swoistemu powerowi bijącemu od tego tytułu no i wszelkich przyznawanych graczowi tytułów(zachęcaczy?) wymienionych przez Adama Jedyny problem tej gry to Core Package Wez pod uwage ze patch do CoD wyjdzie moze za tydzien, moze za 2 a moze za miesiac a Ktos z epic pisal ostatnio na forum epic ze patch do ma byc do konca tygodnia. Naprawi tez core package. Mnie martwi to ze polska scena UT praktycznie nie istnieje, jedyna osoba ktora spotkalem oprocz Kuklesa i Pascoulda traktujaca UT bardziej powaznie jest Adamcky bo reszta gra bardziej for fun niz po to zeby byc z kazdym dniem lepszym. Grajacych dobrze polakow jest tak malo ze nam w klanie brakuje osob Cytuj
Don_Kaorle 1 Opublikowano 26 lutego 2008 Opublikowano 26 lutego 2008 Wlasnie dostałem moj egzempalaz i jetem uradowany myslalem ze bedzie trudno o tu po paru meczach online jest miodnie i licze tylko na siebie nie jak w cod jak wpadalem na dwuch lepkow to moj skill nie mial znaczenia a tu plansze sa takie duze ze praktycznie wszystkie pojedynki jeden na jeden i naprawde cieszy oko kazdy kill az chce sie grac:) bede trenowal Adi moze do teemu uda mi sie wbic!!! a cod idzie na odpoczynek, dlugiiii odpoczynek UT rzadzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MONSTER KILL Cytuj
Kukles 8 Opublikowano 26 lutego 2008 Opublikowano 26 lutego 2008 No to liczymy na to. Chcemy wygrac nie tylko Single Ladder ale i Clan Ladder Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi