gatling 0 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 Dodatek jest świetny, cieszy fakt że za darmo. Mogłem powrócić do tej świetnej gry i oprócz dodatku zainteresować się także nowymi mapami na ut3mod.com. Grafika w tej grze w ogóle się nie zestarzała i nadal powoduje oczopląs. Polecam mapkę koos barge z titan pack. Cytuj
QTF 8 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 z tego co zauwazyłem to EU mysi zaplacic za swój Titan Pack. Wprawdzi malo ale jednak... Tez to zauwazyliscie? Cytuj
Szalona Małpka 5 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 umm zapłacić co masz na myśli ? Cytuj
BartIrlandia 2 Opublikowano 25 marca 2009 Opublikowano 25 marca 2009 Czy wiadomo kiedy ten Titan Pack wyjdzie w EU? Cytuj
neospiderman 6 Opublikowano 25 marca 2009 Opublikowano 25 marca 2009 Jeśli Sony czegoś znowu nie skopie to powinien być już jutro. Cytuj
neospiderman 6 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 Czy komuś działa Titan Pack? Bo z tego co widzę Sony coś znowu zje...o i dodatek ma inny id, przez co nie integruje się z grą. Cytuj
izon 995 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 Ja niby wszystko zainstalowalem ale nie wiem jak to sprawdzic w grze czy jest ten titan pack??? Cytuj
neospiderman 6 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 W menu konsoli jak wejdziesz w Game Data Utility i będziesz miał 2 ikonki ut3 tzn. że TP nie pasuje do gry i się nie zintegrował. A w samej grze będzie widać np. po nowych mapach. Cytuj
jasiumaster 1 Opublikowano 27 marca 2009 Opublikowano 27 marca 2009 Komuś się to w ogóle zintegrowało? Cytuj
lesheq 8 Opublikowano 27 marca 2009 Opublikowano 27 marca 2009 titan pack usuniety wiec jednak cos skopali Cytuj
Othis 29 Opublikowano 29 marca 2009 Opublikowano 29 marca 2009 Komuś się to w ogóle zintegrowało? mi nie i to juz 2 pack ktory sie nie zintegrowal parodia Cytuj
izon 995 Opublikowano 29 marca 2009 Opublikowano 29 marca 2009 dobra wale ich. Jak ktos chce to sprzedam swoja kopie bo i tak wole grac w UT na PC.. Cytuj
Othis 29 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 titan znowu jest !!! aha i wazne aby zainstalowac dodatki ze sklepu w zaleznosci jaki jest region Twojej gry czyli ntsc-z us strore a pal z eu store!! inaczej sie wlasnie nie integruja Cytuj
Szalona Małpka 5 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 To akurat już wszyscy wiedzą... Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 No i wyszedł dobry Pack, trzeba obczaić;-) Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 E tam KZ2 w UT3 to jest dopiero taktyczna i emocjonująca sieczka. Szybka rozgrywka, a nie emerycki styl. Ale jak kto woli. Kiedyś się obawiałem, że UT będzie za szybkie na pada, a się pomyliłem. Tak samo reszta "realistycznych" gierek. Cytuj
Zajebisty2 0 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Opublikowano 8 kwietnia 2009 UT3 to jest gra ktora pokazala mi jakim to jestem n00bem ale i tak kocham ta gre i bede gral do konca zycia:)ArturNOW jak cos to mozemy pograc jest jeszcse troche ludzi ktorzy wiedza co dobre Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Opublikowano 8 kwietnia 2009 No jest nas niewielu, ale to czyni nas wyjątkowymi cokolwiek miałoby to znaczyć. Dziś już nie będę grać mam nadzieję, że jutro znajdę trochę czasu. Cytuj
Vamp 0 Opublikowano 12 maja 2009 Opublikowano 12 maja 2009 Postanowilem sprawdzic unreal 3 i jestem zawiedziony jesli chodzi o campanie(walki z bootami co to ma byc?) to nie to czego oczekiwalem po genialnym Unreal II: The Awakening dlatego mam pytanie po przejsciu poczatkowych misji jest normalny tryb fabularny dla 1 gracza? bo zniechecilo mnie to rowno jesli nie to zostanie mi ciupanie online. Cytuj
Gość RejdenForce Opublikowano 12 maja 2009 Opublikowano 12 maja 2009 Nie... nie ma nic poza graniem z botami. Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 12 maja 2009 Opublikowano 12 maja 2009 Unreal Tournament a Unreal to inne gry wiec nie powinienes sie spodziewac fabuły. Cytuj
Linu 0 Opublikowano 12 maja 2009 Opublikowano 12 maja 2009 Postanowilem sprawdzic unreal 3 i jestem zawiedziony jesli chodzi o campanie(walki z bootami co to ma byc?) to nie to czego oczekiwalem po genialnym Unreal II: The Awakening dlatego mam pytanie po przejsciu poczatkowych misji jest normalny tryb fabularny dla 1 gracza? bo zniechecilo mnie to rowno jesli nie to zostanie mi ciupanie online. Granie online w tej grze to esencja tej gry Gra jest warta każdych pieniędzy. Nigdzie indziej nie znajdziesz gry która tak nagradza gracza za jego umiejętności. Wraz z rozwojem skilla zaczynasz robić coraz lepsze akcje po których można dostać zawału serca Thiz iz UNREAL !!! Cytuj
Marchi 19 Opublikowano 12 maja 2009 Opublikowano 12 maja 2009 Powiedzcie mi dobrzy ludzie, czy jest sens grać w UT3 bez myszki i klawiatur i jak tak naprawdę sprawdza się to combo na PS3 ? Cytuj
izon 995 Opublikowano 12 maja 2009 Opublikowano 12 maja 2009 Ja odradzam osobiscie. W ogole wedlug mnie lepiej grac w te gre na PC wrazenia sa duzo lepsze. Ja najpierw w nowego UT gralem na PS3 i to byla jakas parodia a nie granie. Zaopatrzylem sie w wersje na kompa. Gram w nia do dzisiaj i swietnie sie bawie.. Ogolnie granie w te gre na padzie to porazka to raz, a dwa na PC rozgrywka jest szybsza- taka jaka powinna byc Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 12 maja 2009 Opublikowano 12 maja 2009 Mi się super gra na padzie choć jestem graczem PC z kilkunastoletnim stażem w FPP :-) Wiadomo, że nigdy nie będę grać aż tak dobrze, ale gra się naprawdę dobrze i wygodnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi