Nemesis 1 268 Opublikowano 12 maja 2009 Opublikowano 12 maja 2009 (edytowane) Ja nie mam porównania do klawiatury, w sumie UT3 to mój pierwszy dłuższy kontakt z UT, ale mi gra się wygodnie, chociaż celowanie za pomocą myszki jest na bank bardziej precyzyjne. W sumie nie wiem jakby mi się grało na klawierce i myszce, może ciężko byłoby mi przywyknąć. Edytowane 12 maja 2009 przez NEMESIS U.S. Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 12 maja 2009 Opublikowano 12 maja 2009 Ja po 7 latach bez gry na PC z myszką i klawierką uważam,że mój skill w grach FPP jest wyższy na konsolach z padem ;P.Dziwne ? Cytuj
CountVladIX 0 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Wie ktoś co się stało z europejskim Titan Packiem? Została wersja US, która u mnie nie chce działać. Co ciekawe kumpel również posiada wersję PAL i u niego wszystko śmiga. Cytuj
pajacyk 2 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 jak sie nie myle to mozesz go pobrac z konta np UK zapomnij o tym shitowatym pss pl gdzie nie ma polowy rzeczy we love you sony poland Cytuj
CountVladIX 0 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Faktycznie, jest na UK. Dzięki! Cytuj
Siarex 4 Opublikowano 26 grudnia 2009 Opublikowano 26 grudnia 2009 Odświeżę temat. Jutro prawdopodobnie kupie Unrealka(fajna okazja za 20$), więc pytanie mam: Czy ludzie jeszcze w to grają? Kupuję głównie dla multi. Cytuj
Linu 0 Opublikowano 26 grudnia 2009 Opublikowano 26 grudnia 2009 Tak, ludzie jeszcze graja, nie ma problemow zeby znalezc przynajmniej jeden dobry serwer w takich trybach jak DM, TMD. Co do innych trybow to wszystko zalezy od pory dnia, wieczorami CTF, VCTF i Warfare sie takze znajdzie. Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 27 grudnia 2009 Opublikowano 27 grudnia 2009 Muszę odkurzyć grę. Best Multi ever! Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 27 grudnia 2009 Opublikowano 27 grudnia 2009 Ja co jakiś czas włączam ale niestety nie ma za dużo grających. Jeden server się znajdzie i nie zawsze z dobrym pingiem. wielka szkoda i nadal fenomen dla mnie dlaczego nikt nie gra w tą legendarną grę tym bardziej że ta część jest full wypas remakeiem pierwszego UT co za tym idzie najlepszą częścią. Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 27 grudnia 2009 Opublikowano 27 grudnia 2009 Pewnie chodzi i graczy konsolowych, którzy wybierają pozycję typo Call of Duty: Modern Warfare, gdzie skill się mniej liczy. Gdzie nie można wymiatać za bardzo itp. Trudno powiedzieć Cytuj
Wolak10 2 Opublikowano 27 grudnia 2009 Opublikowano 27 grudnia 2009 Unreal 3 oferuje jedynie towarzyskie potyczki. Nie posiada szczegółowych statystyk, rang i jakichkolwiek unlockmentów mobilizujących do dłuższego grania. Fani skillowej, szybkiej rzeźni grający dla samej przyjemności w to grają, a takich jest niewiele. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 27 grudnia 2009 Opublikowano 27 grudnia 2009 W dodatku wyciśnięcie z gry 100% to prawdziwe wyzwanie. Zaliczenie kampanii na Insane to nie lada wyczyn. W sumie to może i dobrze, że mniej ludzi zmaga się przez sieć, bo łatwiej jest zgarnąć pucharki za online, których trochę jest w tej dziedzinie. Cytuj
Siarex 4 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 Pograłem dwa dni i powiem wam, że jedyne czego żałuję to fakt, że nie kupiłem tej gry wcześniej. Swego czasu grałem okazjonalnie na pc z botami w pierwszego Unreala, ale dopiero teraz po wszystkich wojennych pseudo-shooterach jestem w stanie docenić genialność mulitiplayera w tej grze. Mimo, że nie kręcę żadnych dobrych wyników(ratio coś koło 1.4 grając głównie ffa), satysfakcja z gry bez względu na wynik jest ogromna. Tego mi trzeba było!!! Czysty, nieskażony noob'owatością i mainstream'oatowością gameplay Akcja dnia: Podniesienie snajperki-> headshot -> obrót 180 -> headshot/doublekill - później zginąłem z 5 razy pod rząd, taki byłem dumny ze swojej akcji Jakby ktoś był chętny udzielić wskazówek/pograć psnID: PurePsycho Cytuj
szymen 2 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 Pograłem dwa dni i powiem wam, że jedyne czego żałuję to fakt, że nie kupiłem tej gry wcześniej. Swego czasu grałem okazjonalnie na pc z botami w pierwszego Unreala, ale dopiero teraz po wszystkich wojennych pseudo-shooterach jestem w stanie docenić genialność mulitiplayera w tej grze. Heh, czyli analogiczna sytuacja, jak z Quake 3 i CoD 2. U nas ludzie podzielili się na dwa obozy, jedni naparzali w CoDa, a jak się później okazało tylko ja z kumplem w starego dobrego Kwaka 3. Teraz jest tak samo, ludzie wolą te pseudo shootery aby pokazać że są suuuper pro i takie tam, a w Quaku czy Unrealu zginęli by od razu. Wyszła by ich profesjonalność i skill :tongue: Zdecydowanie wole takie właśnie arcade'owe jechanie po bandzie, gdzie potrzebny jest refleks i kosmiczny manual, a nie jakieś pseudo "taktyczne" itp. multi. Niestety, takich osób jest coraz mniej. Cytuj
adamcky 1 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 Pograłem dwa dni i powiem wam, że jedyne czego żałuję to fakt, że nie kupiłem tej gry wcześniej. Swego czasu grałem okazjonalnie na pc z botami w pierwszego Unreala, ale dopiero teraz po wszystkich wojennych pseudo-shooterach jestem w stanie docenić genialność mulitiplayera w tej grze. Mimo, że nie kręcę żadnych dobrych wyników(ratio coś koło 1.4 grając głównie ffa), satysfakcja z gry bez względu na wynik jest ogromna. Tego mi trzeba było!!! Czysty, nieskażony noob'owatością i mainstream'oatowością gameplay Akcja dnia: Podniesienie snajperki-> headshot -> obrót 180 -> headshot/doublekill - później zginąłem z 5 razy pod rząd, taki byłem dumny ze swojej akcji Jakby ktoś był chętny udzielić wskazówek/pograć psnID: PurePsycho Pograłem dwa dni i powiem wam, że jedyne czego żałuję to fakt, że nie kupiłem tej gry wcześniej. Swego czasu grałem okazjonalnie na pc z botami w pierwszego Unreala, ale dopiero teraz po wszystkich wojennych pseudo-shooterach jestem w stanie docenić genialność mulitiplayera w tej grze. Heh, czyli analogiczna sytuacja, jak z Quake 3 i CoD 2. U nas ludzie podzielili się na dwa obozy, jedni naparzali w CoDa, a jak się później okazało tylko ja z kumplem w starego dobrego Kwaka 3. Teraz jest tak samo, ludzie wolą te pseudo shootery aby pokazać że są suuuper pro i takie tam, a w Quaku czy Unrealu zginęli by od razu. Wyszła by ich profesjonalność i skill :tongue: Zdecydowanie wole takie właśnie arcade'owe jechanie po bandzie, gdzie potrzebny jest refleks i kosmiczny manual, a nie jakieś pseudo "taktyczne" itp. multi. Niestety, takich osób jest coraz mniej. W sumie mógłbym napisać, że zgadzam się z Wami w 100%. Cieszę się, że nie jestem jedynym normalnie rozumującym graczem. Panowie, nasza grupka jest niewielka, ale cieszmy się z tego, że jesteśmy świadomi i że doceniliśmy tą pozycję, którą do innych gier nie można porównać. Ci co jeszcze grają niech mnie dodadzą do friend listy. Mam sporo znajomych, którzy mają w (pipi)e komercję i popularność i po prostu robią swoje w UTIII od zawsze i na zawsze. Bo nam ta gra się nie znudzi choćby przez kolejne 4 lata na serwerach łącznie grało 50 osób. Cieszmy się z tego, że znamy się na grach i nie jesteśmy z tej szarej masy, która kuca, przycelowuje i strzela w call of duty!;] Dodawać do znajomych , hostować, zapraszać i grać KU*WA!! Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 Dobra dodajcie mnie. Moje PSN ID to ArturNOW. Ja to się wywodzę ze starej szkoły FPP z PC to dla mnie to są gierki, a nie nawet taki Far Cry na PC gdzie nie ma skilla tylko naparzanie. Cytuj
Linu 0 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 Wczoraj udało się rozegrać kilka spotkań w Greed'a, zebrało się trochę polskich graczy (ArturNOW, Pure_Psycho, Adamcky... ). Składy były uzupełnione losowymi graczami, albo zagranicznymi znajomymi i jak dla mnie całkiem fajnie się pograło Szkoda tylko, że część ludzi się tak spóźniła (ADAMCKY!!!!!) i że kilka osób ostatecznie w ogóle nie dotarło... Następna ustawka już na dniach, ktoś chętny na granie? Pisać na PSN. Linu_ Cytuj
Zajebisty2 0 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 Ja jestem bardzo chetny moze dzis wieczorem da sie cos zagrac? Cytuj
Linu 0 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 Wczoraj Ci wysłałem zaproszenie to się nie odezwałeś Popytam w dzień ludzi kto da radę być wieczorem i napisze na forum czy będę hostował i o której. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 wiem, ze od umawiania sie to raczej gg itp ale jesli juz to w jakich godzinach? ;] Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 Wczoraj trochę popykaliśmy. Szkoda, że mi już oczy wypływały jak zaczynaliśmy grać więc nie grałem z chłopakami do końca. Następnym razem będzie dłużej:-) Cytuj
Zajebisty2 0 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 Wczoraj Ci wysłałem zaproszenie to się nie odezwałeś Popytam w dzień ludzi kto da radę być wieczorem i napisze na forum czy będę hostował i o której. Nie widzialem zadnego zaproszenia a pamietam ze cos tam byles w meczu tym co ja pamietam bo odstrzelilem ci pare razy leb )) Cytuj
damianowski 0 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 moje id Damianowski, chetnie pogram Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 ! http://www.psxextreme.info/topic/58646-unreal-tournament-iii/page__st__160 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi