Skocz do zawartości

Unreal Tournament 3

CELL7777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dokladnie.. jak wczesniej napisałem.. rzgrywka nie jest w cale taka trudna... pisze to jako fan COD4, ktory jest powolna gra przy UT ale czesto jestem na pierwszysch miejscach w Deathmetchach ku mojeju zdziwieniu... (chociaz nie bede wymiatał ja Admacky - widziałem Twoje statsy) i to z zepsutym padem :/ .. lewa gąłka sie nie centruje a z prawej strony nie zawsze "odczytuje" ruch gałki :/ ... przymierzam sie do kupna DS3

Polecam gre.. cąłkiem inna niz COD to napewno.. moim zdaniem duzo lepsza niz Resistance (Adamcky nie krzycz :/ )

Fajan zabawy tylko brakuje mozliwosci rozmowy przez headset tzn jest ale bardzo uciazliwe i wogole jest cicho na serverach...

Jeszcze przed kupnem myslałem ze bede najczesciej bede uzywał pojazdów w tej grze... ale nie, nie liczac tego ze sterowanie skopane (ciezko reaguja na skrety) to jednak walka w klasyku jest lepsza.

Teraz czekam aby wyszły jakies fajne mody, pełne mody np. Tactical OPS z pc wyszedł na UT 1 na 2003 i mam nadzieje ze teraz tez zrobią... jest to gra na ktorej najwiecej grałem na PC i byłem w dwóch klanach a to cos wyjatkowego ;)

Edytowane przez LiSoQuan
  • Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mam pytanie do osób które grają w UT3 przez sieć. Orientujecie się może czy na łączu 512Kb będę miał lagi? Wszystkie moje gry chodzą idealnie płynnie. Mam Warhawka, Motorstorm i Call of duty 4.

Opublikowano

No, pierwsze kilka meczow za mna. Poczatkowo rzeczywiscie trudno, zwlaszcza ze na dzien dobry wpadlem na serwer Selena_PL ktory wygrywal wlasciwie kazde mecz:). Brzydko byc tak wdeptanym w ziemie przez rodaka, ale 4-5 meczy wysatrczylo bym i ja sfragowal 25 ludkow i stanal na 1 miejscu podium;). Jednorazowo, ale co!^_^ Ej, nie kumam paru rzeczy. O co tak dokladnie chodzi z tym slynnym "Core"? I gdzie doc holery moeg sprawdzic moje statsy? w "Leaderboards" zawsze mam czysto:|.

Opublikowano

Komodo CORE oznacza ze wersja gry US nie moze grac z wersja EU. Jesli myslisz powaznie grac zaprawszam na laddery consolegaming.eu a jak wyjdzie patch to licze na wyzwanie mnie w single ladder.

Opublikowano
Komodo CORE oznacza ze wersja gry US nie moze grac z wersja EU. Jesli myslisz powaznie grac zaprawszam na laddery consolegaming.eu a jak wyjdzie patch to licze na wyzwanie mnie w single ladder.

"Jak wyjdzie"^_^. Oby to nie bylo za 100 lat, bo pewnego dnia ta gra mi sie znudzi i "pojedzie do kogos innego". Ja nie potrafie grac pol roku w jedna gre:). A jak jest z tymi statsami? I gdzie mam odhaczyc zeby mi nie pokazywalo serwerow europejskich? No przeciez prawie same "nasze" mi wyswietla:|.

Opublikowano

sprawdzasz w "Leaderboards"

mozesz miec pusto bo statsy naliczaja sie z opoznieniem lub grales na serwerach gdzie zalaczone byly rozne "mutatory" wowczas statystyki nalicza do "custom server"

Opublikowano

Mam takie pytanie, w przyszłym tygodniu kupuje Unreal 3 w wersji amerykańskiej. Czy moge mieć przez to jakieś problemy żeby grać na serwerach europejskich? Z tego co wiem to chyba były z tego powodu jakieś problemy w COD4.

Opublikowano

ale w chwili obecnej nie mozna zagrac z osobami posiadajacymi inne wersje (tj. us vs eu) utrudnia to sprawe... zwlaszcza, ze serwery us/eu nie sa w zaden sposob oddzielone od siebie - poznajemy je tylko po niskim pingu.

Opublikowano (edytowane)

No to w końcu jak to jest bo już zgłupiałem. Mam rozumieć że będę mógł grać na serwerach europejskich ale tylko z ludźmi którzy mają wersje amerykańską? Przecież to jest totalny bezsens, coraz więcej ludzi będzie miało wersje europejską więc coraz trudniej będzie spotkać kogoś kto ma amerykańca, a granie na serwerach amerykańskich odpada bo mam za małą prędkość netu. Niech ktoś to potwierdzi bo jak tak to się wstrzymam i kupie wersje EU.

Edytowane przez wiedzminka
Opublikowano

Bezsensu kupowac wersje US jjuz po premierze wersji EU chyba ze za dwa razy taniej :( . vA znajac ten swiat nie tylko teraz al i pozniej napewna beda jakies problemy miedzy US a EU - TY jests z EU wiec zawsze bedzie Ci wyszukiwało servery z najnizszym pingiem czyli EU... czyli mozesz miec problemy... ryzyko Twoje... ja czekalem do premiery i teraz mam EU i nie mam zadnych problemów z podłaczeniam sie do "meczy".

Opublikowano

Dzisiaj wrescie kupilem gre musze przyznac ze masakra jest jak ja(pipi)e...W pierwszych meczach to dobrze okiem nie mrugnolem a juz mnie nie bylo:))Musze troche pocwiczyc bo tak wperd....dawno nie dostawalem:)Dodam ze po grafice spodziewalem sie nieco wiecej ale zle nie jest macie tez na poczatku meczu chamsko doczytujace sie tekstury?