tomci23 55 Opublikowano 6 marca 2008 Opublikowano 6 marca 2008 to jest 2 link czy trzeba sciagnac 2 i wgrac na ps3? Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 6 marca 2008 Opublikowano 6 marca 2008 Zaintalowanie na hdd nic nie daje jesli chodzi o wqgrywanie sie tekstur... dalej trwa to sekunda lub dwie Cytuj
Kukles 8 Opublikowano 6 marca 2008 Opublikowano 6 marca 2008 To sa 2 rozne mody ale w obu chodzi o widok z trzeciej osoby. Sciagnij i zobacz. Czemu Wam przeszkadza ta sekunda lub dwie? Wogole tego nie rozumiem. Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 6 marca 2008 Opublikowano 6 marca 2008 jak wgrac tego moda na karte memory stick w jakie foldery trzea go wsadzic bo jak wsadzilem w folder PSP PS3 to nie dziala Cytuj
Kukles 8 Opublikowano 6 marca 2008 Opublikowano 6 marca 2008 Masz tam tutorial na stronie jak sie folder ma nazywac pokolei pisze i jest pokazane na video. Nie pamietam w tej chwili nazw Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 6 marca 2008 Opublikowano 6 marca 2008 wrzocilem ten mutator widac go w community ale nie idzie zmieniac kamery Cytuj
Afroman 81 Opublikowano 6 marca 2008 Opublikowano 6 marca 2008 musisz stworzyć gre i wybrać tego mutatora z listy, albo dołączc do gry z mutatorem włączonym. Cytuj
adamcky 1 Opublikowano 8 marca 2008 Opublikowano 8 marca 2008 Chcialem nawiazac do patcha... ktorego dalej nie ma... Na forum EG pobanowali ludzi, ktorzy zaczeli sie troche mniej przychylnie odzywac w stosunku do Epic, ale odpowiedzi od Marka dalej nie ma. To jest robienie klienta w butelke i plucie nam w twarz. Placimy za produkto, ktory jest mocno niepelny i jeszcze jestesmy pozniej oszukiwani i lekcewazeni. Epic powiedzial, ze pracuje nad patchem i mysla, ze caly swiat bedzie ich po stopach calowal, za tak wspanialomyslna rzecz Cytuj
adamcky 1 Opublikowano 9 marca 2008 Opublikowano 9 marca 2008 Sprawdzal ktos juz Freez Raya?? Nowa bron, a raczej mutator, ktory przeksztalca Shock Rifle. Ciekawe czy da sie tworzyc calkowicie nowe bronie, czy pojazdy, bo poki co to tylko widzialem ich przerobki. Pozdro;] Cytuj
TasTer 0 Opublikowano 9 marca 2008 Opublikowano 9 marca 2008 Sprawdzal ktos juz Freez Raya?? Nowa bron, a raczej mutator, ktory przeksztalca Shock Rifle. Ciekawe czy da sie tworzyc calkowicie nowe bronie, czy pojazdy, bo poki co to tylko widzialem ich przerobki. Pozdro;] świetna zabawa z tym freeze rayem - troche przesadzony czas zamrożenia alt. fire ale kogo to obchodzi ;p Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 9 marca 2008 Opublikowano 9 marca 2008 Ja polecam sciagniecie mapy Yard-SE. Remake mapy Q3DM17 z Q3. Odpalcie na niej maksymalna liczbe botow i ustawcie mody: Low grav, unlimited ammo i weapon replacement (ustawiony zeby byly tylko rocket launchery!). Tego widoku sie nie zapomina :evil2: Cytuj
adamcky 1 Opublikowano 10 marca 2008 Opublikowano 10 marca 2008 a ja bardziej polecam DM na fearlessie z 15 botami na novice. Mutatory Kills slow time, giblarcostam (trzeba sciagnac- mutator, dzieki ktoremu przeciwnicy rozpadaja sie nie wazne czym ich zabijesz, oraz wiecej czesci ciala i krwi). Zgascie swiatlo, rozkreccie glosniki i spalcie jakiegos jointa przed tym. TEGO SIE NIE ZAPOMINA!!;] Cytuj
RYU25 0 Opublikowano 10 marca 2008 Opublikowano 10 marca 2008 Wogle jest to jedna z najbardziej rzeznickich gier w jakie gralem latajace szczatki po calej planszy poprostu brak slow:)A ja myslalem ze w Resistance jest ostro. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 11 marca 2008 Opublikowano 11 marca 2008 Wogle jest to jedna z najbardziej rzeznickich gier w jakie gralem latajace szczatki po calej planszy poprostu brak slow:)A ja myslalem ze w Resistance jest ostro. No jest sieka, grafika zaje.bista, kozackie dzwieki, mapy to mistrzostwo (+ okolo 60 dodatkowych za darmo!!) a na dodatek tak zbalansowanych broni i ogolnego gameplayu nie znajdziecie w zadny innym FPSie. Tylko co z tego jak wiekszosc ludzi tej gry nie docenia albo sprzedaje tydzien po kupieniu bo dostaje baty... Smutne ale prawdziwe... Cytuj
Kukles 8 Opublikowano 12 marca 2008 Opublikowano 12 marca 2008 Adi to przestan ich tak jechac do zera Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 12 marca 2008 Opublikowano 12 marca 2008 Moze jest 60 map tylko nikt na nich nie gra (nie psotkałem sie z serverem z inna niz standardowe mapy). Do dzwieku bym sie przyczepil, słaby jakosciowo i jestem zdziwiony z tego powodu. Malo serwerów... co tez mnie dziwi... ... ale i tak gra super i napewna jej nie sprzedam... fajna zabawa poprostu. Cytuj
Kukles 8 Opublikowano 12 marca 2008 Opublikowano 12 marca 2008 (edytowane) A ja wiem ze ludzie graja tylko nie na wszystkich. Serverow nie jest wcale tak malo zalezy o ktorej. Edytowane 12 marca 2008 przez Kukles Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 12 marca 2008 Opublikowano 12 marca 2008 Adi to przestan ich tak jechac do zera Odezwal sie ten co nie jedzie @LiSoQuan Malo serwow?? Chyba grasz rano. Wejdz miedzy 20 a 23 to bedziesz mial serwy a jesli masz wersje EU to na dodatek beda serwy bez lagow z pingiem 50 lub czasem nawet mniejszym Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 12 marca 2008 Opublikowano 12 marca 2008 nie, gram późnym popołudniem i mam kilkanascie, moze czasami wiecej i to w sumietzn pure i reszta. Mam wersje EU ale jeslichodzi o pingi to tylko 2 servery mają ponizej 100 .. niestety... a łącze mam dobre... z jakies 4mb wiec nie powinno być problemów... Cytuj
RYU25 0 Opublikowano 12 marca 2008 Opublikowano 12 marca 2008 Wogle jest to jedna z najbardziej rzeznickich gier w jakie gralem latajace szczatki po calej planszy poprostu brak slow:)A ja myslalem ze w Resistance jest ostro. No jest sieka, grafika zaje.bista, kozackie dzwieki, mapy to mistrzostwo (+ okolo 60 dodatkowych za darmo!!) a na dodatek tak zbalansowanych broni i ogolnego gameplayu nie znajdziecie w zadny innym FPSie. Tylko co z tego jak wiekszosc ludzi tej gry nie docenia albo sprzedaje tydzien po kupieniu bo dostaje baty... Smutne ale prawdziwe... No wlasnie posiedzieli by troche dluzej to by docenili co to jest za gra ja odliczalem dni do europejskiej premiery i sie nie zawiodlem ta gra idealnie trafia w moj gust hehe.KUKLES nie wiem czy mi sie wydaje ale widzialem cie w rankingu calkiem wysoko? Cytuj
Kukles 8 Opublikowano 12 marca 2008 Opublikowano 12 marca 2008 W rankingu w grze? Nie patrz na to. One sa w bardzo dziwny sposob nabijane i nie maja odzwierciedlenia tak naprawde. Zapraszam na www.consolegaming.eu jesli chcesz pograc. Tam jestem wysoko Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 (edytowane) Powiedzcie mi ile macie tak na oko serverów podczasa wyszukiwania?? Ja zawsze mam tylko 3 lub 6 .. w kazdym rodzaju rozgrywki (deathmatch, team dm, vcf itd.) Edytowane 13 marca 2008 przez LiSoQuan Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 Około 15 z reguły na DM, a na innych to bywa różnie, popatrz też czy masz ustawioną opcję gry z myszką i klawą bo z reguły jest więcej na opcji "no" Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 ndaje na no i jest tyle ile napisałem czyli srednio 6 serverów. Dlatego napisałem ze jest mało serwerów i nawet do przesady mało... Cytuj
Don_Kaorle 1 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 Ja tez mam taka sytuacje na DM czy gdziekolwiek doslownie kilka serwerow do 10max, troche mnie to denrewuje nie mam gdzie grac!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi