Skocz do zawartości

Unreal Tournament 3

CELL7777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Genialnie, ciągle się zastanawiałem nad zakupem tej części na PS3 jako, że mój pecet jest za stary na nowego Unreal'a, ale ten dodatek chyba mnie przekona do kupna UT 07. No i najważniejsze, że będzie split-screen więc będzie można pograć z bratem ^_^

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja mam inne pytanie jak jest z precyzja i scrollingiem ekranu? gralem na x360 ale w sumie bylo dosyc ciezko (chodzi glownie o snajpe) jest ktos kto gral w obie wersje niech powie czy sie roznia sterowaniem(plynnoscia przesuwania ekranu)?

Opublikowano

Patch wyszedl. Titan pack jest przsuniety. CO do samej gry: UT3 jest swietne jak kazde UT ja gram w Unreala od pierwszego UT wlasnie i moim zdaniem dopiero UT3 jest tak dobre jak oryginal, chociaz kazda czesc byla dobra.

Gre warto kupic, zwlaszcza jak macie w Polsce korzystna cene, w Anglii da sie kupic bardzo, bardzo tanio okolo 12 funciakow.

Co do serwerow: do tej pory bylo tak , ze serwery Midway byly bardzo kiepskie, natomiast serwery graczy o ile wyszukiwarka pokazywala ping do 100 byly swietne, gra chodzila jak marzenie.

Jezeli grales kiedykowliek w UT i lubiles rozgrywke, polecam zakup UT3, mam nadzieje ze troche ludzi powroci do gry bo jak na razie tloku na serwerach raczej nie ma.

Opublikowano

Ja wlasnie kupilem gre z powrotem. Za 47 zeta mysle ze to swietna inwestycja. UT + titan pack,spleet screen, trofea i mapy graczy= wypas za smieszna cene :D

Opublikowano (edytowane)

Z powrotem, a nie spowrotem i bez obrazy :-) Dbajmy o język. Tak, UT3 to świetny, dynamiczny kawałek kodu. Szkoda, że na konsolach ludzie wolą coś głębszego, gdy tu jest i dynamika i taktyka.

Trofea w UT3, właśnie zdobyłem!!

Edytowane przez ArturNOW
Opublikowano

Czy to jest normalne, ze mi sie nie chce sciagnac ten patch co daje splita??? W ogole mi nie wyskakuje okienko z informacja o patchu... co robic???

Opublikowano
Z powrotem, a nie spowrotem i bez obrazy :-) Dbajmy o język. Tak, UT3 to świetny, dynamiczny kawałek kodu. Szkoda, że na konsolach ludzie wolą coś głębszego, gdy tu jest i dynamika i taktyka.

Trofea w UT3, właśnie zdobyłem!!

Taktyka to moze i jest jak ludzie zbytnio za dobrze nie graja. Jak potrafi sie grac to i 2vs8 mozna wygrac :D Prawda Adi?

Opublikowano
Cos glebszego lol :D mowisz np o CoD? :D bardziej banalnego FPSa nie ma, nie wiem gdzie w nim glebia :D

Ja miałem na myśli "głębszego" bo UT to taktyka i dynamika od lat. Pamiętam pierwszego UT.

Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj wyszedł do wersji USA miłej zabawy ;) Może jakieś ustawki pod trofea chętnych do cooperative zapraszam na pw :D A propo 500 wygranych meczów to przegięcie jest :/

Edytowane przez metral
Opublikowano

witam was mam pytanie takie z innej beczki czy ktos moze spotkał sie z wehikułem pod nazwą hellfire smpa? szukam skubańca i nie mogę znaleźć. Tylko tego pojazdu nie udało mi sie odszukac. Jesli ktos zauwazył na jakiej planszy i w jakich okolicznosciach to z góry dziekuje za podesłanie konkretnych danych