Voytec 2 761 Opublikowano 29 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2009 no i o to mi chodzilo. zostalem przekonany i teraz tylko pozostaje kliknac "Kup Teraz!" dzieki, dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 29 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2009 Od razu dziewczyny. Grasz w trzeciej osobie Akurat te gre oglada sie dobrze z czysto meskiej perspektywy... Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 29 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2009 wlasnie zagralem w demo, ktore jest.... zenujace. nie oceniajac gry, demo jest beznadziejne. 2 krociotkie walki, calosc zajela mi ok 5 minut i po demie. nawet nie zdazylem przyzwyczaic sie do sterowania. i to wazy 1 GB :| gra jest bardzo przyjemna, ladna grafika, swietne combosy, piekna bohaterka - zapowiada sie bardzo przyjemna gra i to po naprawde niskiej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza
xylaz 4 Opublikowano 29 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2009 mnie też podkusiło żeby sprawdzić tą słynną gierkę z okazji niskiej ceny i nie jestem zadowolony z tego pomysłu ogólnie chyba nie lubię tego typu gier i to jest powód, nie wiem co ja sobie wyobrażałem gierka jest solidna, ale zupełnie nie chce mi się w nią grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 29 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2009 (edytowane) Gra fajna, ale trza pogodzić się z błędami, brakiem przycisku odpowiedzialnego za blok <_< (K**** MAĆ!!) i tym, że gra ma czasami problemy z czytaniem tego w jakim Stance chce się uderzyć przeciwnika jak za słabo się przyciśnie L1 lub R1 <_< Przy okazji, to jeżeli kiedykolwiek powstanie 2(W co wątpię) to proszę blondynkę lub brunetkę jako główną bohaterkę. Edytowane 29 czerwca 2009 przez McDrive Cytuj Odnośnik do komentarza
Gromi 10 Opublikowano 29 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2009 Mi jako slasherowego hatera bardzo się podobał system bloków w HS. Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 30 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2009 Gra jest świetna pod względem grafiki, muzyki, fabuły, czy reżyserii przerywników (można zapraszać znajomych i patrzeć jak im szczęka opada ). Niestety jako slasher jest raczej średnio. Ja wiem, że piekna opowieść, emocje i te sprawy, ale oprócz obejrzenia scenek chciałoby się jakoś wgłębić w ten system, opracowywać ciekawe zagrania, taktyki a tu nie ma za bardzo z czego-spodziewałem się wiekszego potencjału z zastosowania różnych "stancji", brak bloku i skoku pod przyciskiem daje wrazenie niepełnej i nie do końca intuicyjnej kontroli (to czy Nariko skoczy, zalezy od wykonywanego combosa) Nie powiem, grało się fajnie (głównie za sprawą checi obejrzenia nastepnej scenki), ale drugi raz przechodzić mi się nie chciało, co przy ogólnie bardzo krótkiej rozgrywce jest troszkę słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 30 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2009 Czemu blondynkę lub brunetkę? Już dosyć mam samych blondynek i brunetek w dodatku wszystkie mają cyce jak arbuzy. Mi się właśnie podobała Nariko ze swoimi długimi rudymi włosami, ponętną sylwetką i wcale nie wielkim biustem. Dosyć stereotypowych laluś w grach. Takie moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 30 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2009 Niskie replayability to chyba najbardziej kwestia fabuly i zakonczenia gry niz technikaliow moim zdaniem. Fakt ze systemy walki i stancje sa moim zdaniem duzo fajniejsze i realniejsze niz trzymanie przycisku bloku i patrzenie jak przeciwnicy celuja w nasz blok. Byc moze faktycznie zabraklo troche wymagan do opanowania skilla (chocby punktacje za komplikacje kombosow - pewnie podnioslaby tez replayability) - bo poki co robi sie je po to by spojrzec na piekna animacje walki. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 30 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2009 (edytowane) Czemu blondynkę lub brunetkę? Już dosyć mam samych blondynek i brunetek w dodatku wszystkie mają cyce jak arbuzy. Mi się właśnie podobała Nariko ze swoimi długimi rudymi włosami, ponętną sylwetką i wcale nie wielkim biustem. Dosyć stereotypowych laluś w grach. Takie moje zdanie Ja nic nie mówiłem o dużych cycach tylko o kolorze włosów Poza tym jakoś tak czasowo coś mi się fabuła nie zgadza i nie podobał mi się ostatni szturm na zamek <_< Tona ludzi wewnątrz, a murów bronią tylko Shen i Nariko <_< Edytowane 30 czerwca 2009 przez McDrive Cytuj Odnośnik do komentarza
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 1 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2009 Te cyce dodałem, żeby podkreślić jak wygląda typowa lalunia w grach wideo:P Rudej z małymi piersiami nie często uświadczysz Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 2 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2009 kupiona za 49 zl, zaplacone i czekam na wysylke po ograniu sie z demem jestem raczej przekonany ze sie nie zawiode, a ta cutscenka z dema - faktycznie, gra aktorska na najwyzszym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 2 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2009 ...akurat cykniesz miedzy "Teleexpresem" a "Wiadomosciami" Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 2 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2009 Dokładnowościowo <_< Największy problem gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 2 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2009 wiem, ze jest krotka i zostawiam sobie ja jak kupie nowy telewizor, zeby wrazenia z gry byly jeszcze bardziej pozytywne tak gdzies za tydzien ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
rydziu87 5 Opublikowano 2 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2009 (edytowane) Mnie osobiście ta gra nie przypadła do gustu, odpaliłem raz, przeszedłem i gierka leży, ani razu ponownie już jej nie wsadziłem do napędu no ale może kiedyś dostanie jeszcze jedną szansę. Edytowane 2 lipca 2009 przez rydziu87 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 8 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2009 czy przy updacie sa trofea w HS? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 8 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2009 Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2009 jakas wskazowka na ostatnia czesc walki z bossem? bo meczylem gre namietnie przez... 2 wieczory:) I zacialem sie przy ostatniej czesci walki i rzucilem gre w kat a chcialbym ja skonczyc w sumie.. I wiece co jest jeszcze minusem? Koszmarnie dlugie i czeste loadingi.. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 8 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2009 a odbijasz te jego pociski? a kruki rozganiasz? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 8 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2009 Odbijanie pocisków to podstawa w tej walce, radze się skupić na tym bo jeden błąd i można łatwo stracić połowe życia. Opłaca się też unikać ciosów(nie blokować) i atakować krótkimi seriami od boku/tylu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2009 no wlasnie odbijanie ciosow.. jak to zrobic? bo ciezko mi wyczuc timing i zawsze dostaje w czape:) Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 9 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2009 Można powiedzieć, że w sumie sobie odpowiedziałeś, musi to wyczuć dużo więcej nie można tu poradzić pozdro i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 24 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2009 On w ciebie strzela. Musisz poczekać aż jego pociski będą się jakby "slizgać" po mieczu i dopiero wtedy counterować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawel_S5 13 Opublikowano 25 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2009 najlepiej czekaj aż zaatakuje 'czerwonym' combosem, następnie roll i silny atak z r1, wtedy najłatwiej trafic go czysto gdyż troche sie zamula po tym ataku Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi