genjuro 82 Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Ja go rozwalilem w prosty sposob nastepujaco - jak wzlatywal w górę, to odbiegalem jak najdalej i unikalem wszystkiego czym we mnie rzucal. Jak byl na glebie i mial skrzydla, to nie atakowalem lecz rowniez staralem sie unikac. Dopiero kiedy zmienial sie w zwyklego czlowieka, przerywalem jego ataki ciezkim stylem i walilem kombosy. Zanim odkrylem ta taktyke, to troszke sie z nim meczylem. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 bardzo jestem zadowolony z zakupu, kapitalna gra! gra aktorska na swiatowym poziomie i cutscenki oglada sie jak pierwszorzedny film. ostatnia cutscenka, z pogrzebem byla jedna z piekniejszych jakie widzialem. genialne oswietlenie. gra ma klimat! Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 he, widizsz, z tego co pamiętam to doradzaliśmy ci w innym dziale, żebyś wybrał tą grę (a może się mylę? to sorry). Pamiętam też, że pojawiały się głosy odwrotne, które bardzo Tobie odradzały HS. Osobiście nie wiem jak ta gra może kogoś nie ruszać. dla mnie jest to małe dzieło sztuki:) Cieszę isę, że pojawił się kolejny fan Nariko i HS. Oby developer uraczył nas jaką kontynuacją, a najlepiej prequelem. 4everNARIKO Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 fakt, ta gra to male dzielo sztuki. prequel bylby swietny. sequel w tym przypadku bylby napewno naciagany, a tego wszyscy woleliby uniknac Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 (edytowane) Panowie, dzisiaj kupiłem Heavenly Sword, odpalam, mówi ze jest update, i naciskam żeby ściągnąć a tutaj mi konsole wyłącza. nacisnę kółko żeby nie ściągał, to tez dostaje czarny ekran Ktoś tak już miał? Edytowane 29 Lipca 2009 przez Labtec Cytuj Odnośnik do komentarza
AiszA 91 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Przy okazji, to jeżeli kiedykolwiek powstanie 2(W co wątpię) to proszę blondynkę lub brunetkę jako główną bohaterkę. Nie bluźnij, ma być ruda i basta! Dla mnie może wyglądać dosłownie tak samo: piękna, zgrabna, gibka i szybka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Nie ma szans. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Nie ma szans na jakąkolwiek kontynuacje, więc dyskutowanie o kolorze włosów przyszłej bohaterki mija się z celem Cytuj Odnośnik do komentarza
AiszA 91 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Nie mów hop :spox: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 A kto ją zrobi?? Prawa do gry należą już całkowicie do Sony i teraz leżą głęboko w szufladach prawników. Jeżeli już to na zapowiedź można liczyć najwcześniej za 2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 A ty co niby, wyrocznia? jak masz na to dowody to podaj zrodlo, a jak nie ,to przynajmniej nie zmyslaj... Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Ninja Theory straciło prawa do marki. To powinno ci wystarczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
hacik 0 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 A ty co niby, wyrocznia? jak masz na to dowody to podaj zrodlo, a jak nie ,to przynajmniej nie zmyslaj... Odpowiedzi zostały już podane w tym temacie, wystarczy go przeszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Chodzi mi o to ze mcdrive napisal ze zapowiedzi mozna sie spodziewac najwczesniej za 2 lata i stad moje pytanie skad ma takie precyzyjne info... Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Ehhh<Facepalm>... To był zwykły przykład. Równie dobrze mogłem napisać 3, 4 lub 5 zamiast dwójki. Chodzi mi o to, że na zapowiedź czegokolwiek można poczekać i to hoho, a może i jeszcze dłużej. Jak skończą God of War III, to Sony może dopiero wtedy zacznie szukać na to miejsce kolejnego slashera. Samo forum NT też jest praktycznie zdechłe. Tylko kilka osób coś pisze i bardzo rzadko dev'y odpowiadają na pytania o to co lubią jeść, na co patrzeć, a o ich nowym projekcie cisze. Cytuj Odnośnik do komentarza
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 McDrive już dwie osoby są za rudą, jesteś w mniejszości w ogóle masz jakieś uprzedzenie do rudych xD. Wątpię, żeby powstała druga część, ale bardzo bym chciał, gierka zasługuje na kontynuację Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Jak chcecie rudego faceta to proszę bardzo Bo ankieta z ostatniego roku jaką Sony rozsyłało wskazuje, że mogą zmienić płeć naszej heroiny W najlepszym razie może okazać się, że będziemy cały czas grać Kai. ED. Okazuje się, że NT pracuje nad 2 multiplatformowymi grami na PS3 i XO. http://www.gamesindustry.biz/articles/ninj...tion-internship Komentarz jednego z dev'ów: ... and I can't tell you a thing about either of them!. Peonic Cytuj Odnośnik do komentarza
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Nie ten wiek żeby płeć zmieniali xD. Jak facet to tylko łysy i tylko Kratos! Ale to inna seria, więc ma być ruda Nariko i te same kształty Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 i te same kształty ...czas nie oszczędzi nawet Nariko... Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 958 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Czyli sugerujesz, że w sequelu możemy sterować Nariko-Zombi ??? Edit: Wiem McDrive, to była moja druga gra na PS3, jeszcze w 2007;) Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Nariko to już teraz pływa po morzach i oceanach. Cytuj Odnośnik do komentarza
santorynxd 0 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 nawiaze do walki z foxem , probowalem pare razy go pokonac jednak zawsze zabraknie mi troche zycia , a nie moge stracic tych waz z punktami zycia ktore sa ustawione na arenie , podejrzewam ze musze to zrobic jego ostrzem. Umiem je odbijac ( pomaranczowe ) i blokowac ( niebieskie ) jednak nie umiem zrobic tak zeby przeszly w slow motion i dalo sie nimi sterowac , podpowie ktos jaka kombinacje trzeba uzyc bo juz mnie krew zalewa Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Musisz skontrować, czyli w momencie zablokowania czy to niebieskiego czy pomarańczowego wciskasz trójkąt i później tylko sterujesz wychyleniem pada. Cytuj Odnośnik do komentarza
santorynxd 0 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Musisz skontrować, czyli w momencie zablokowania czy to niebieskiego czy pomarańczowego wciskasz trójkąt i później tylko sterujesz wychyleniem pada. haha ;D dobra to powiedz jak zablokowac i nie bede miec wiekszych problemow xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Niebieskie blokujesz nic nie naciskając, z pomarańczowym trzymasz dodatkowo R1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi