Yasio da rial madafaka 0 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Ja natomiast bardzo lubie tworczosc Kazika, ba, uwazam go tez (po przeczytaniu jego zbioru felietonow) za madrego, rozsadnego czlowieka. Co do tworczosci:nie sluchalem zadnej z plyt Kazika czy Kultu wydanej po 2001 wiec naprawde nie wiem w jakiej on teraz jest formie, ale chocby z tego powodu ze to na dobra sprawe byly pierwsze rzeczy ktorych samodzielnie sluchalem, to mam ogromny sentyment do jego starszych nagran, zwlaszcza tych z Kultem z lat 80-tych. Solowa tworczosc Kazika jest juz slabsza IMO, 12 groszy daaawno nie sluchalem, mogloby mi sie teraz nie podobac, z solowych plyt poza Oddaleniem to lubie jeden kawalek wlasciwie, a mianowicie "Jeszcze Polska". Obsolete: Skad wniosek o zapachu Kultu? Cytuj
BartX 9 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Swojego czasu trochę słuchałem no i trochę przymulało. Teksty ciekawe i ambitne, no ale muzyka to pomyłka. Toż to tego się słuchać nie da. Cytuj
bajej 28 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Opublikowano 26 sierpnia 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=x_u9fzYeifY lowe hehe. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi