Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czy ja napisalem ze HC-room to brudne obskurne pomieszczenie.

Anyway

Chodzilo mi o fajny przyjemny klimacik do grania, niedlugo robie remont pokoju i znajdzie sie tam na bank wygodna duza kozacka kanapa ( cos w tym stylu duza i mieciutka Sofa ) , gdzies roslinka, mala lampka itp.

Juz zrobilem sobie projekt wstepny :P

room.jpg

Jak juz uzyskam ten przyjemny, cieplutki klimat na bank wrzuce foty.

Gość Grzehoo
Opublikowano

Poza tym nie ma okien.

No ale są drzwi, a to już niezły start.

Opublikowano

To są 2 "3 Cytryny" i chyba "3 limonki" czy coś^^

Zdjęcie z końca stycznia kiedy byłem sam w domu przez jakiś tydzień.

Te 2 "3 Cytryny" są puste i nie chciało mi się ich wyrzucić ;)

To samo z pustym kubeczkiem po jakimś puddingu z bitą śmietaną :D

Opublikowano
obraz0123bu2.th.jpg

Prawie jak porządek...

Widze tez ze zasloniles otwory wentylacyjne przy PS3.

To tylko tak wygląda, normalnie ma dużo miejsce na "oddychanie".

A po drugie to nie x360 żeby potrzebował jakoś wielkiej ilości miejsca bo się grzeje...

Opublikowano

Widze tez ze zasloniles otwory wentylacyjne przy PS3.

To tylko tak wygląda, normalnie ma dużo miejsce na "oddychanie".

A po drugie to nie x360 żeby potrzebował jakoś wielkiej ilości miejsca bo się grzeje...

Tylko ze mi nie chodzi o to ze stoi w szafce a o to ze polozyles jakas podstawke pod browara na wyloty powietrza chlodzace procek.

Opublikowano

Ja w tym temacie chciałbym widzieć HC Roomy takie jakie są na codzień, nie interesuje mnie to co ktoś trzyma w szafie etc. Jeżeli płyty ma ustawione zazwyczaj normalnie, "grzebietami" to tak też powinien je sfotografować, a nie robić muzealną wystawę. Takie moje zdanie : D

Opublikowano

Trzymam tak jak do zdjęcia, lubię mieć wszystkie swoje gry na widoku a nie walające się po szafkach ;) HC Room - pokoj gracza ? Łóżko w takim razie jest w tym pokoju, jak dla mnie ważny element, nie każdy lubi grać na podłodze po turecku :P

Opublikowano

Tamta plama nad poduszką to grzyb? Jak tak to straszny syf :P, ale reszta niezła, zwłaszcza to z tym, że nie można odróżnic dnia od nocy :D