Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Matrox - nie za wysoko masz ten monitor ???? :D . Wiadomo, jak kto woli... ale ja bym tak nie dal rady :( . A po za tym to ladna tapeta z tylu :lol:

Pozdro

To tylko tak wyglada na zdjeciu, ta szafka jest dosc niska, a TV jest na wysokosci glowy jak siedze :lol:

Opublikowano (edytowane)

No to ja też się wreszcie pochwalę - zdjęcie sprzed chwili, więc trochę ciemne. Może wrzucę niedługo za dnia.

dsc00059ig7.th.jpg

Uprzedzam pytania co do figurek - wpiszcie w google "Gamer Girls Unite paper" :P

Edytowane przez Fab3r
Opublikowano
dsc00059ig7.th.jpg

Uprzedzam pytania co do figurek - wpiszcie w google "Gamer Girls Unite paper" :P

Wydają się fajne, szkoda że zdjęcie takie marne....

Ja sobie Linka zmontowałam:

1258764288_cf2d573184_t.jpg

Opublikowano
No to ja też się wreszcie pochwalę - zdjęcie sprzed chwili, więc trochę ciemne. Może wrzucę niedługo za dnia.

dsc00059ig7.th.jpg

Uprzedzam pytania co do figurek - wpiszcie w google "Gamer Girls Unite paper" ;)

Khem... Znów to samo pytanie :P Jaki model monitora?

Opublikowano (edytowane)

2 monitory O_O !!!

Gdzie Ty pracujesz ??? :P

BTW

To wygląda jak pokój developera na kompie z monitorem po lewej piszesz grę, a na drugim testujesz za pomocą devkita ;):P:P

Edytowane przez Lesiu_adi
Opublikowano (edytowane)

a ja mam dwa telewizory i dwa monitory !!!!111!!1! (z czego trzy na jednym biurku). I podpięte dwa kompy! I korzystam z dwóch naraz (l33t haxx0r sk1llz)

i nie, taki układ nie rozprasza, ba, jest o niebo wygodniej.

Edytowane przez ping
Opublikowano
2 monitory O_O !!!

O nie, a ja mam nawet dwa telewizory i monitor!!111

Mogę być deweloperem! :)

Zwierzak, nie przeszkadzają Ci dwa monitory obok siebie? Nie rozprasza Cię to?

Nie rozprasza mnie to chyba,że na monitorze leci jakis fajny film P..... ,ale to inna bajka ..

A biorko zmieniam na Duuuzo większe..:P

Opublikowano

Pytam, bo prawdopodobnie będę miał podobny układ do twojego. ;]

a ja mam dwa telewizory i dwa monitory !!!!111!!1! (z czego trzy na jednym biurku). I podpięte dwa kompy! I korzystam z dwóch naraz (l33t haxx0r sk1llz)

Ping, Ty to masz hardcore na maxa. :) Zastanawia mnie jedno, jak Ty do cholery mieścisz telewizor i dwa monitory na jednym biurku (zgaduję, że tak kształtuje się rozkład matryc na Twoim stanowisku pracy)?

Opublikowano (edytowane)

jeden monitor jest po lewej stronie biurka, tv na podeście, monitor obok TV, wygląda to mniej więcej tak:

TV   Monitor
  |  |
  v v
 _  [][]
/_/		 []<- tu mam miejsce na czwarty ale jeszcze nie mam takich potrzeb.
^	JA
| 
monitor

Edytowane przez ping
Opublikowano (edytowane)

Witam teraz nadeszła moja kolej:)

dsc03048en5.th.jpg

KDL32V2500

dsc03049iw3.th.jpg

Część muzyczna pokoju orginalna dyskografia the DOORS Pink Floyd i reszta <_<

dsc03045mv6.th.jpg

Kącik z ps2 MGS 2 i 3 w wydaniach razszerzonych ,i pare innych gierek

dsc03046zz0.th.jpg

czekam na wasze opinie:)

sorki za wczesna wielkosc ;)

Edytowane przez kwachus
Opublikowano
czekam na wasze opinie:)

Ja bym prosil zebys nastepnym razem wrzucil jeszcze wieksze zdjecia i nie klopocz sie kompresja spokojnie po te 4 MB moga miec.