Łebi 311 Opublikowano 29 marca 2008 Opublikowano 29 marca 2008 @Matrox A za 700 z groszem mozna juz wyszarpać jeszcse lepszego Lumixa FZ8 @Kwachus Przytulny kącik ale mam pare "ale": Nie za mało miejsca na tym biurku ?? Jedną z konsol mozna postawić w pionie po prawej stronie biurka (tak jak komp tylko z drugiej strony; mały podeścik, by konsola była wyzej i nie łapała kurzu, przykręcony do biurka by sie nadawał w sam raz). Ja rozumiem, ze te zdjecia na szybkensa byly robione ale te kable po prostu kują w oczy. Za tą mebloscianką spokojnie mozna je pochować (mógł byś otwory na kable powiercić w jej tylniej ściance). Kable znikają i masz juz gdzie ułozyć te cd co leza na stercie. Fajny motyw z tv i ps2. ps. a następnym razem zmniejsz rozdziałkę w aparacie Cytuj
Kwapi 1 Opublikowano 29 marca 2008 Opublikowano 29 marca 2008 (edytowane) Oto moja dziupla. Wiem, że mam nasrane na ścianach, ale tak to już jest. Nic nie ustawiałem/czyściłem do zdjęcia. TV Philips 21' i PS2 Plakaty Gry Centrum Operacyjne/HQ/Baza/Miejsce Pracy/Whatever Edytowane 29 marca 2008 przez Kwapi 1 Cytuj
kwachus 5 Opublikowano 29 marca 2008 Opublikowano 29 marca 2008 Z biurka nie korzystam jedyne to jak pisze referat ale to sporadycznie , co do ps2 nad kablami mysle... bo jak kupie component to podłącze ps2 do bravi puki co przejsciowe rozwiązanie:) Cytuj
Gość Opublikowano 29 marca 2008 Opublikowano 29 marca 2008 Plakat Pulp Fiction mnie rozwalił XD Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 29 marca 2008 Opublikowano 29 marca 2008 jezusowy również komicznie wygląda. Cytuj
ashka 219 Opublikowano 29 marca 2008 Opublikowano 29 marca 2008 Fajny plakat, ten największy. Z czego to? Ale Jezuskiem nad biurkiem mnie rozwaliłeś Cytuj
NerkoWiktor 52 Opublikowano 30 marca 2008 Opublikowano 30 marca 2008 Fajny plakat, ten największy. Z czego to? Ale Jezuskiem nad biurkiem mnie rozwaliłeś z pulp fiction gdzie go zdobyłeś kwapi ? Cytuj
Matrox 6 Opublikowano 30 marca 2008 Opublikowano 30 marca 2008 (edytowane) @Matrox A za 700 z groszem mozna juz wyszarpać jeszcse lepszego Lumixa FZ8 Moglbym sie spierac z pulp fiction gdzie go zdobyłeś kwapi ? Poszukajcie na allegro lub w sklepach z plakatami, podpowiadam: google+plakaty ;P Zafundowalem sobie maly remont w pokoju, malo sie nie zabilem wiertarka, ale mysle, ze efekt jest Musze jeszcze tylko kupic uchwyty na glosniki. Edytowane 30 marca 2008 przez Matrox Cytuj
zwierzakX360 1 Opublikowano 30 marca 2008 Opublikowano 30 marca 2008 (edytowane) Ubdejt: komentujcie Edytowane 30 marca 2008 przez zwierzakX360 Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 30 marca 2008 Opublikowano 30 marca 2008 Jesny czy to jakis ogromny problem ,zeby zrobic ostre zdjecia? Z ostatnich 3 czy 4 HC Roomow ,tylko ten od kwapiego widac dokladnie I cos widze, ze polowa ludzi jedzie na TV Samsungow, ciekawe czy dlatego ze sa dobre cena/jakos czy sa tanie xD Zwierzak, chcesz sie pozbyc chyba kodow na golda, skoro im robisz zdjecie Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 30 marca 2008 Opublikowano 30 marca 2008 ja kupiłem samsunga bo był tani i dobry chociaż kosztował tyle samo co bravia (jakaś promocja była) Cytuj
DojlidyZubr 1 Opublikowano 30 marca 2008 Opublikowano 30 marca 2008 Ja pojechalem po samsunga a wyjechalem z Toshiba Cytuj
Kwapi 1 Opublikowano 30 marca 2008 Opublikowano 30 marca 2008 Odpowiadam: Pulp Fiction z plakaty.pl Ten jezusek, no cóż. Do kościoła chodzę raz do roku, nie jestem religijny, ale wisi i specjalnie mi nie przeszkadza. Chociaż....zaraz go zdejmę. Ale ja jestem szataaaaan!!! Matrox: Te kable wyglądają okrooopnie. Od telewizora w góre pokój super Zwierzak360: Czym robiłeś te zdjęcia? Gorzej niż słaba komórka. Ja jak już mam pokazywać to w jakości co najmniej dobrej. Ale ogólnie schludny pokoik. Lubię takie. Może kiedyś zrobie sobie ekstra-snobowy pokój high tech Cytuj
zwierzakX360 1 Opublikowano 30 marca 2008 Opublikowano 30 marca 2008 Zdjęcia robiłem komórką (2mpx..) Cytuj
Matrox 6 Opublikowano 30 marca 2008 Opublikowano 30 marca 2008 (edytowane) Kwapi: Kable tak leza, bo jeszcze nie zdazylem ich spiac i schowac, przed remontem byly pochowane i teraz tez beda. Ogolnie bede wprowadzal jeszcze kilka poprawek Edytowane 30 marca 2008 przez Matrox Cytuj
Whiteman 0 Opublikowano 30 marca 2008 Opublikowano 30 marca 2008 Ale Jezuskiem nad biurkiem mnie rozwaliłeś Czy to jakaś ujma, powód do wstydu, tak zwana 'siara' jeśli ktoś przedstawi w jakikolwiek sposób swoją religię/religijność? Nie jestem fanatykiem gotowym wyprawiać zbrojne krucjaty... Ten jezusek, no cóż. Do kościoła chodzę raz do roku, nie jestem religijny, ale wisi i specjalnie mi nie przeszkadza. Chociaż....zaraz go zdejmę. ... chociaż jak widać, niektórzy się tego wstydzą. Prawdę mówiąc niespecjalnie obchodzi mnie podejście innych osób do spraw wiary, jednak śmieszy mnie to, że kiedy jedna osoba wytyka, tudzież śmieje się bo w danym pokoju jest krzyżyk/obrazek etc. To osobnik, któremu zwrócono uwagę od razu tłumaczy się z tego faktu, tak jakby siedział na przesłuchaniu w kryminale pod zarzutem ciężkiego przestępstwa... Tyle tytułem dywagacji. Cytuj
Kwapi 1 Opublikowano 30 marca 2008 Opublikowano 30 marca 2008 Po prostu chodzi o to, że nawet go nie zauważyłem a minęło pare latek. Mam pare innych rzeczy do powieszenia zamiast tego ;P Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 30 marca 2008 Opublikowano 30 marca 2008 I moj pokoj, chce jeszcze troche pozmieniac, ale nie mam na to czasu. Postawilem na wygode. http://www.imageshock.eu/?img=2541097,CIMG0306.jpg http://www.imageshock.eu/?img=2541103,CIMG0307.jpg Cytuj
Matrox 6 Opublikowano 30 marca 2008 Opublikowano 30 marca 2008 Zrobiles nieostre zdjecia, Owiec sie zlinczuje Kolejny samsung, faktycznie po tych zdjeciach mozna dojsc do wniosku, ze Samsung to monopolista Cytuj
maciekk 165 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 No to ja się w końcu pochwalę. Sorki za fotki ale aparat tylko 1 MP Cytuj
Rafael_Sorel 4 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Tak dokładnie słuchawki wymiatają Cytuj
STERN 4 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Opublikowano 6 kwietnia 2008 A jaki to model dokładnie bo poszukuję fajnych słuchawek ? Cytuj
maciekk 165 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Moje to HD 201. Jak dla mnie są super Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi