Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem jak tam we Wrocławiu ale w Krakowie mamy cos takiego jak reczniki - uzywasz tego po myciu zeby nie byc mokrym ;)

pozdro :)

Opublikowano

widzisz, z ręcznika to ja korzystam ale tylko w celu wytarcia dupy coby nałożyć nań bokserki, potem schnę przed kompem/konsolą żeby nie tracić czasu na wycieranie się ;)

bez napinek ;)

Opublikowano

Slabo...

Ja z McDonaldsa wyknailem ta szuszarke do rak , zamontowana obok monitorana szuszy mnie :] To jest oszczednosc czasu .

Musze druga wyjac ze sciany , tym razem zamontuje pod biurkiem :rolleyes:

Opublikowano (edytowane)

sorry za bumpa.

Akurat miałem aparat pod ręką. Darowałem sobie wyciąganie całego sprzętu, ot stanowisko z punktu widzenia gracza, tylko next geny (oprócz starego X'a z którego zrobiłem sobie media center) i kilka gier. Resztę chowam po szafach bądź poza domem.

Aha, uprzedzając komentarze - zdaje sobie sprawę z tego że mam syf i sporo kurzu za TV/dookoła konsol ;)

1002547ck4.th.jpg

I jeszcze jedno - wiem że TV nie jest centralnie w środku ale w innym wypadku by mi się Xbox za nim nie zmieścił.

Edytowane przez ping
Opublikowano (edytowane)
I jeszcze jedno - wiem że TV nie jest centralnie w środku ale w innym wypadku by mi się Xbox za nim nie zmieścił.

A na ch*** sie tlumaczysz ? Postaw na ziemi i obok postaw kloca - kogo to ;)

Chill out ...

" NA moje , to ten X stoi za blisko tylniej scianki ,pewno sie mocno grzeje - i na 100% z boku od LCD idzie niezle cieple ku xboxowi . Musisz gdzie indziej go postawic zeby Ci nie padl "

:lol:

Edytowane przez luck1985
Opublikowano (edytowane)

masz syf i sporo kurzu dookola, zrob cos z tym. a okladki drukowane, jak nic :/

hehehe ladna kolekcja :) pozdro

EDIT: a wlasnie, X360 stoi za blisko sciany i sie grzeje ;)

Edytowane przez Lucek
Opublikowano (edytowane)

luck1985 -> W sumie to tylko atrapy są więc mi to rybka ;<

Lucek -> To samo gier się tyczy :<

A z syfem nie idzie nic zrobić, tak się u mnie teraz kurzy że po jednym-dwóch dniach nie odkurzania jest warstwa kurzu widoczna na zdjęciu.

aa - na fotce nie ma X0 ;)

Edytowane przez ping
Opublikowano

jeśli grałeś w poprzednie części i Ci się podobały to czemu nie? :) Po szczegóły odsyłam do recenzji na online center (swoją drogą gra nie jest moja ino redakcyjna).

Opublikowano

dzięki za radę, osobiście używam czegoś takiego:

2865026_1_b.jpg

brud zbiera idealnie tylko wkłady szybko się brudzą, za dychę bodajże dwa można wyhaczyć więc z racji mojej oszczędności przecieram tym ustrojstwem tylko TV i konsole, kurz osadzony na meblach wycieram na mokro tylko nie zawsze mam ochotę jak wpadam do domu padnięty po całym dniu i jedyne o czym myślę to zimne piwko przy forum.

a kurzy się przez roboty drogowe za oknem, wcześniej takiej tragedii nie było.

Opublikowano

Najbardziej to mnie zdziwiło Conveni... a raczej to, że to wyszło na klocka. Nie wiedziałem, że japońskie popierdółki wychodzą też na sprzęt MS.

btw

Co za grzyb wyrósł Ci na LCD?

Opublikowano
Co za grzyb wyrósł Ci na LCD?

to nie grzyb, to orb - w grupowcu kosmologia o tym czytalem ;) ewentualnie formy zycia z tego kurzu wynalazly mu kolo na telewizorze ;)

Opublikowano

bóg wie co to. Grzyb na pewno nie, wilgoci u mnie nie ma ;). A Japońskich popierdółek na Xa jak na lekarstwo jednak istnieją, grałem w około 25-30 gier wydanych wyłącznie w Japonii i są to produkcje dość niszowe lub turówki nie różniące się niczym oprócz historii i drobnych modyfikacji w systemie (Absolute, Diario, Apocalypse...). A te kombini to całkiem niezłe, pomijając fakt że gra wygląda jak konwersja ze SNESa i bardziej nadawałaby się na marketplace.