Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Oo i resoraki z Shella, a ja na nie nie mam miejsca i trzymam w kartonie.

ps. Niee no te kartony to do piwnicy. A kartoniki po procku i neostradzie to już przegięcie ;)

ps2. Duży plus za Game Geara, też kiedyś takiego miałem, do czasu aż mi go zwędzili...

Edytowane przez Łebi
Opublikowano

Na hooj komus az tyle znaczkow o_O

:lol: Sory , nie moglem ;p

A co do kolekcji Gej bojow , widze , ze masz bialego kruka ;p Pocket Light ? Nice. W polsce nie ma szans na zdobycie tego , ebay itd.,

Opublikowano
Jedyne co kole w oczy to Dragon Ball ;]

Dragon Ball jest świetny :starwars:

Jedyne co kole w oczy to Dragon Ball ;]

Mnie tam bardziej rozłożyła strzelba która stoi pod oknem. Napewno strzela na wiadomo co. Z Olsena musi być niezły paranoik;)

w końcu Ameryka :closedeyes:

A mnie zakuł w oczy komp podłączony pod jakiś stary tv . Bardzo przyjemna miejscówka tylko strasznie niewygodnie musi ci się korzystać z PC .

Nie ma żadnych problemów z korzystaniem z PC. Fakt czasem trzasę TV łokciem ale poza tym nie ma co narzekać. Ciasno ale przynajmniej mogę grać na GC i PS2 gdy PS3 jest zajęte :thumbsup:

Opublikowano
część kolekcji:

1002555vm3.th.jpg

Ayumi ma swoją grę? Brakuje tylko Space Venus モーニング娘。 :lol:

Olsen masz typowo amerykański pokój. Nie wiem dlaczego ale jak tylko go zobaczyłem to i bez patrzenia na "skąd:" wiedziałem, że to jakaś suburbia

Gość MasterShake
Opublikowano

a, to lipa jakas

Ale Ty te gry przechodzisz czy po prostu zbierasz jak tam ktos gemboje?

Opublikowano
a, to lipa jakas

Ale Ty te gry przechodzisz czy po prostu zbierasz jak tam ktos gemboje?

Jeśli chodzi Ci o to duże pudło z gra na Saturna to tak jak Greah napisał - Sakura Taisen. Ale Shenmue też jest, i pewnie je miałeś na myśli ;)

Gry oczywiście przechodzę, za wyjątkiem tych które leżą jeszcze w folii (parę gier na nowego xa).

Gość MasterShake
Opublikowano

no chodzilo mi o to pudlo na dc nie na saturna.

Ale jak to jest czesc - wrzuc calosc ;]