genetyk@ 0 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 (edytowane) Zycie w UK jest ciezkie....jesli chodzi odobre mieszkanie... 1 (jesli chodzi o misia to se nie myslec... prezent od dziewczyny) 2 (panel glowny) 3 ( z braku miejsca mini poleczka) Edytowane 3 Czerwca 2008 przez genetyk@ Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 (edytowane) genetyk@ Widzę, że w UK taki rozmiar pokoju to już chyba standard - do bólu wąsko i wszystko pod oknem Edytowane 3 Czerwca 2008 przez greah Cytuj Odnośnik do komentarza
genetyk@ 0 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 genetyk@ Widzę, że w UK taki rozmiar pokoju to już chyba standard - do bólu wąsko i wszystko pod oknem jaki to model samsunga i ile dales? Cytuj Odnośnik do komentarza
OlooS 0 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 (edytowane) gdzie konsole/a ? Edytowane 3 Czerwca 2008 przez OlooS Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Nikt nie powiedzial ,ze greah musi grac xD Cytuj Odnośnik do komentarza
w07t3k 0 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 (edytowane) IMO to nie jest pokoj greaha. Te zdjecie to przyklad typowego pokoju w UK. do bólu wąsko i wszystko pod oknem Edytowane 3 Czerwca 2008 przez w07t3k Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Dokładnie w07t3k. To pokój znajomego Anglika, który wrzuciłem jako porównanie rozmiaru z pokojem genetyk@. Z takim rozmieszczeniem spotkałem się już kilkakrotnie. Swoją drogą ciekawie rozwiązał problem komputera - kupił obudowę imitującą element kina domowego (Antec - trzeci od góry) i podpiął wszystko pod TV. Nieźle jak na pokój 7ft x 11ft Cytuj Odnośnik do komentarza
Flik 2 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Mozecie mnie uznac za dziwaka, ale okropnie podoba mi sie ten pokoj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 No właśnie mi też - poza dużą kuchnią, jadalnią itp. zawsze chciałem mieć jakiś ciasny kąt, oddzielony od reszty domu. Teraz mój starszy buduje dom, to robię sobie kącik na strychu - 3x5m, pod skosem, tylko TV, konsola, łóżko i szafka. Bez okna, tylko jakiś wywietrznik. Zawsze podobały mi się też zabudowane miejscówki pod łóżkiem piętrowym Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 No takie pokoje maja sporo plusow np. nikt Ci sie nie wpieprzy do pokoju przed ekran jak grasz ,bo sie po prostu nie zmiesci :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 genetyk@ Widzę, że w UK taki rozmiar pokoju to już chyba standard - do bólu wąsko i wszystko pod oknem jaki to model samsunga i ile dales? LE 37 M87 BD Wiem bo sam taki mam... Cytuj Odnośnik do komentarza
STERN 4 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zawsze podobały mi się też zabudowane miejscówki pod łóżkiem piętrowym wub.giftez zawsze chciałem miec malutki pokoik konsolę , tv i łóżko . Tak fajnie przytulnie no i nikt ci się nie wprosi bo się nie zmieści xD . Cytuj Odnośnik do komentarza
OlooS 0 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Nikt nie powiedzial ,ze greah musi grac xD to pokazujemy pokoje gracza czy salony/sypialnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 013 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 to nie był pokój Greaha, w poście odnosił się do wielkości i rozkładu pokoi w UK, czytaj ze zrozumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Dokładnie w07t3k. To pokój znajomego Anglika, który wrzuciłem jako porównanie rozmiaru z pokojem genetyk@. Z takim rozmieszczeniem spotkałem się już kilkakrotnie. Swoją drogą ciekawie rozwiązał problem komputera - kupił obudowę imitującą element kina domowego (Antec - trzeci od góry) i podpiął wszystko pod TV. Nieźle jak na pokój 7ft x 11ft w uk obowiazuje system metryczny wiec nie zaszpanowales :f Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Dokładnie w07t3k. To pokój znajomego Anglika, który wrzuciłem jako porównanie rozmiaru z pokojem genetyk@. Z takim rozmieszczeniem spotkałem się już kilkakrotnie. Swoją drogą ciekawie rozwiązał problem komputera - kupił obudowę imitującą element kina domowego (Antec - trzeci od góry) i podpiął wszystko pod TV. Nieźle jak na pokój 7ft x 11ft w uk obowiazuje system metryczny wiec nie zaszpanowales :f wzrost podaja w stopach a odleglosc w milach afair Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 (edytowane) Dokładnie w07t3k. To pokój znajomego Anglika, który wrzuciłem jako porównanie rozmiaru z pokojem genetyk@. Z takim rozmieszczeniem spotkałem się już kilkakrotnie. Swoją drogą ciekawie rozwiązał problem komputera - kupił obudowę imitującą element kina domowego (Antec - trzeci od góry) i podpiął wszystko pod TV. Nieźle jak na pokój 7ft x 11ft w uk obowiazuje system metryczny wiec nie zaszpanowales :f http://miniu.wordpress.com/2007/05/13/impe...tem-miar-i-wag/ Chyba jednak używają, bo wątpie aby ktokolwiek zbudował pokój 213,36cm x 335,28cm Edytowane 4 Czerwca 2008 przez greah Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Dokładnie w07t3k. To pokój znajomego Anglika, który wrzuciłem jako porównanie rozmiaru z pokojem genetyk@. Z takim rozmieszczeniem spotkałem się już kilkakrotnie. Swoją drogą ciekawie rozwiązał problem komputera - kupił obudowę imitującą element kina domowego (Antec - trzeci od góry) i podpiął wszystko pod TV. Nieźle jak na pokój 7ft x 11ft w uk obowiazuje system metryczny wiec nie zaszpanowales :f http://en.wikipedia.org/wiki/International_System_of_Units Cytuj Odnośnik do komentarza
FiL4 27 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 A jaki to model dokładnie bo poszukuję fajnych słuchawek ?HD555 - naprawdę warto Tez je polecam, sa przePRO! :1pl: Cytuj Odnośnik do komentarza
w07t3k 0 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Nikt nie powiedzial ,ze greah musi grac xD to pokazujemy pokoje gracza czy salony/sypialnie ? Zawsze moze przeciez grac na kompie, ktory jest na tym zdjeciu widoczny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Macie mój kącik szubrawcy. Komputer na ziemi, tam gdzie jego miejsce. Głośniki - t3100, monitor - 931bw. Gry - obecnie mam tylko GTA i Skate'a i to bez okładek, to trzymam w tym białym pudełku u góry. Cytuj Odnośnik do komentarza
shinian 627 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Macie mój kącik szubrawcy. Komputer na ziemi, tam gdzie jego miejsce. Głośniki - t3100, monitor - 931bw. Gry - obecnie mam tylko GTA i Skate'a i to bez Długo Cię ten kac już męczy? Cytuj Odnośnik do komentarza
STERN 4 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Ładne baniaki z wodą . PS: Jak sprawuję się ten monitor ? Bardzo przeszkadza rozciąganie obrazu ? ( bo chyba 1:1 to on nie obsługuje ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 (edytowane) Nie przeszkadza, fajnie wygląda wszystko. Co do kaca xD - nie, po prostu nie sprzątałem butelek jakiś tydzień i się uzbierało... Edytowane 5 Czerwca 2008 przez Fab3r Cytuj Odnośnik do komentarza
FLooK 1 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Hehe. 5-litrowe baniaki na wodę robią ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi