Opublikowano 18 sierpnia 200816 l teraz ja, gier trochę mało bo lecą pocztą na wymianę. Jaki TV/monitor?
Opublikowano 18 sierpnia 200816 l Jak wszyscy to i ja. Mój pokoik po małym remoncie Mega przytulne kącik <3 Jak nazywa się ta linia?
Opublikowano 18 sierpnia 200816 l Hm... Jaka linia? Bo wiesz nie bardzo "kumam" o co chodzi. Edytowane 18 sierpnia 200816 l przez KopEr
Opublikowano 18 sierpnia 200816 l oloos spoko pokoik, nie trzeba nawet ruszyć du.pska, obrócisz się i wszystko masz pod ręką. przydałaby sie tylko kanapa zamiast wyra przed tv (chyba, że się składa). Oczywiscie ze sie sklada i jest wtedy o wiele wygodniej
Opublikowano 19 sierpnia 200816 l OMFG - meble, jak sie nazywa ten zestaw. Ludzie, na jakim wy swiecie zyjecie?
Opublikowano 19 sierpnia 200816 l Konsola w folii, bo z serwisu wróciła nowa i trochę szkoda odlepiać
Opublikowano 19 sierpnia 200816 l Nieee, sam zrobiłem w Illustratorze, wysłałem do pewnej firmy, a oni wycieli ploterem na foliach samoprzylepnych i dostarczyli kurierem. Gotowe nalepki są cholernie drogie i małe (no akurat te z Blik'a nie - chodzi o polskie sklepy). A tak, za 10 elementów, pokrywających ściane od parkietu do sufitu zapłaciłem 130zł razem z przesyłką. No i jeden z nich, ten niebieski, nie jest oryginalnym Invader'em - twórczość własna 8)
Opublikowano 19 sierpnia 200816 l Pomysl z Invaders juz tu komus podsuwałem do wykorzystania bo mial taka pusta sciane i widze ze zle by na tym nie wyszedl bo wyglada to naprawde fajnie.
Opublikowano 19 sierpnia 200816 l Okej, specjalnie dla Flika z cyfrówki, wszystko ładnie widać Ulubiona ściana Handheldy <3 (niebieski ds siostry ) No i na koniec to co tygryski lubią najbardziej - gry Edytowane 19 sierpnia 200816 l przez KopEr
Opublikowano 19 sierpnia 200816 l Jakoś w styczniu przyszły, może w lutym Z tego co pamiętam to się Re_set nazywają, black and whitea. Jakbym sprzedał połowę gier to i LCDik by był, ale wolę powoli odłożyć, zamiast sprzedawać kolekcję życia Edytowane 19 sierpnia 200816 l przez KopEr
Opublikowano 19 sierpnia 200816 l telewizor nie pasuje troche. Plazma wyglądałaby świetnie z tymi meblami
Opublikowano 19 sierpnia 200816 l Gibsonik SG piękna rzecz wolałbym Standart a jeszce bardziej LP ale nie pogardziłbym i tym
Opublikowano 19 sierpnia 200816 l Jakoś w styczniu przyszły, może w lutym Z tego co pamiętam to się Re_set nazywają, black and whitea. Jakbym sprzedał połowę gier to i LCDik by był, ale wolę powoli odłożyć, zamiast sprzedawać kolekcję życia Pokoik konkretny. Mebelki bardzo fajne. Szczególnie podoba mi się połączenie ciemnego materiału z matowym szkłem. Sprzęcik również jak najbardziej 'in plus' (nie wliczam telewizora, bez urazy ). Obawiam się jedynie o Twoją stacyjkę kierującą audio. Nie sądzisz, że magnesy subwoofera ją rozwalą? Nie znam się zbytnio na działaniu systemów audio ale z tego co się orientuję pole magnetyczne wytwarzane przez głośnik może spowodować przepięcia czy coś w ten deseń. Wydaje mi się, że dobrze by było przesunąć ją o jakieś 1,5m od pieca (Logitecha ofkoz ;P). Może niech wypowie się osoba znająca się na tym nieco lepiej. Z mojej strony to tylko sugestia.
Opublikowano 19 sierpnia 200816 l Hm... Jaka linia? Bo wiesz nie bardzo "kumam" o co chodzi. Meble, jak nazywa się linia tych mebli z Ikei. Pytam, bo szukałem czegoś takiego a w katowickiej nie znalazłem odpowiedniej inspiracji. i zdejmij panel z woofera, bo Ci szybko potencjometr zgłupieje
Opublikowano 19 sierpnia 200816 l A głośnik na subie może stać? http://www.mebleblackredwhite-tanie.pl/kat...f32346b0f8e8517 trzymaj (z tą linią nie wiedziałem o co chodzi bo ja potrafię znaleźć na tym zdjęciu co najmniej trzy "linie", meble, półki i jeszcze kolor ścian też by pasował ) Edytowane 19 sierpnia 200816 l przez KopEr
Opublikowano 19 sierpnia 200816 l Też szukam mebli do pokoju, a w Black Red White niektóre są całkiem konkretne. Te jakoś mi się nie podobały, ale u Ciebie wyglądają fajnie
Opublikowano 22 sierpnia 200816 l To mój HC Room. Gram siedząc/leżąc na łóżku. Niestety zdjęcie nie objęło wyra To widok "z moich oczu", gdy gram
Opublikowano 22 sierpnia 200816 l Strasznie wali bielą od tych ścian.Kolor jakiś przydałby się im. Tapeta na PC zacna.
Opublikowano 22 sierpnia 200816 l Cholera, wygląda jak u mnie w biurze. Nie mógłbym się zrelaksować w takich sterylnych warunkach.