Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Featured Replies

Opublikowano

http://img155.imageshack.us/img155/2676/s5001651bv1.jpg

bez rewelacji. tak wygląda moje stanowisko do grania na co dzień. nie będę wystawial wszystkiego sprzetu i gier zeby tylko zrobic zdjecie <_< prócz PS2 mam C64 i oryginalnego NES'a. mam tylko takie wrażenie czy ostatatnio w PE pokazują tylko pokoje w których jest big fuckin LCD + x360/PS3 ? no i wogole nowoczesnosc wystroju pokoi króluje. czyżby już zapomniano o prawdziwych HC roomach? może niech zmienią nazwe z HC room na snoob room xD

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 624 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano

Masz racje RajnerGT zbyt nowocześnie tak bez smaku takie jest moje zdanie :huh:

Edytowane przez Rafael_Sorel

Opublikowano

Nie panowie. Znaczenie słowa "HC Room" wyewoluowało. Nic na to nie poradzicie. Zresztą nie oszukujmy się... Każdy pragnie ładnego, schludnego pokoju, a nie jakiejś brudnej nory tylko po to, aby grać.

Opublikowano

HC room , to HC gracz . Imo to gracz posiadajacy duzo sprzetu , na kazdy sprzet gry typu exlusive ktore ukonczyl ;) - nieo granicza sie do Playstation , a reszta na stos .Wystroj pokoju- stary mebel , nowy mebel ,to rzecz gustu i czasu , jak kogos jaraja meble pamietajace PRP , SPOLEM , PREDOM to spoko. Wiekszosc tutaj to casuale ;) Jedna konsola , 4 gry i tyle :D

HC to kolo ktory sie temu oddaje , spedza kazda wolna minute , kazda zlotowke itp itd.

Wiekszosc sie relaksuje przed konsola , hardcorowcow coraz mniej , gry coraz krotsze i coraz mniej wymagaja.

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

Mhm. Czyli teraz nerda nazywa się hardcore'owym graczem? Ah, jak ta terminologia szybko się zmienia :(

Opublikowano

Kazdy pod pojecie hardcorowy gracz rozumie zupelnie co innego....

Ja napisalem wyzej , dla innego HC bdedzie jak na monitorze lezy karton po pizzy w okolicy puszki po piwie/coli. Dla innego hc bedzie jak po otwarciu szuflady zobaczymy sterte gierek , kabli , starych konsol .......

Opublikowano

Fotki dość słabej jakości (robione telefonem)

51291591mj8.th.jpgthpix.gif

78568173jq4.th.jpgthpix.gif

11430809yt1.th.jpgthpix.gif

95631813gm1.th.jpgthpix.gif

19258741ks2.th.jpgthpix.gif

Opublikowano

Propsy za fajne figurki, choć to trochę dziecinne ;]

Opublikowano

Fajny kącik Yeti, schludnie, niezła kolekcja tytułów. Ja niestety wspólpracuję ze znanym serwisem aukcyjnym hehe czyli jedne sprzedaje drugie kupuje.

Laleczka Chucky wymiata !!! Też chcę mieć taką :)

Opublikowano

Granie na konsoli nie jest dziecinne? nie wkurza Cię to gdy ktoś tak Ci gada a sam jesteś graczem, nałogowym, niedzielnym ale jednak związany ze swoją ulubioną rozrywką? Ktoś ma figurki i fajnie.

Opublikowano

Mi się podobają ale jednak kojarzą mi się z czasami jak mialem 12 lat i zbierałem Action Many ;]

250px-Action-man-dr-x.jpg

ps.granie to nie jest moja ulubiona rozrywka.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

A co do dyskusji o definicji HC Roomu to zgodzę sie z opinią że dla każdego może być to co innego.

Kiedyś gdy mieszkałem z rodzicami starczał mi mały tv, dookoła niego kable i konsole. Do dziś mam w swoim pokoju u rodziców szufladę z "pamiątkami" typu: Joystick Scorpion (pamięta ktoś ?), kasety do atari, Bajtki, Świat Atari itp.

Z wiekiem zmieniąją się nie tylko gusta ale i priorytety, nie zrobię przecież ze swojego salonu w którym gram pokoju z masą plakatów i kabli plątających się w kurzu.

@Yeti

Ale te naklejki z tv to mógłbyś ściągnąć :)

Opublikowano
11430809yt1.th.jpgthpix.gif

Za(pipi)iste figurki i przytłaczająca kolekcja gier. Nic tylko pogratulować.

( Szkoda tylko, że zdjęcia takie marne. ;P )

Opublikowano
Mi się podobają ale jednak kojarzą mi się z czasami jak mialem 12 lat i zbierałem Action Many ;]

czyli niecale 2 lata temu? ;]

no bez jaj, mam 24 lata i wyspasiona firgurka bym nie pogradzil

Opublikowano

@Bartezoo w pewnym sensie to trochę dziecinne, ale ja jestem dużym dzieckiem ;) Poza tym, zbieranie figurek, to dość kosztowne hobby.

Mam jeszcze kilka figurek (min. 45cm The Crow)

@il capitano moja 360 ostatnio chodziła ponad rok temu, jak wyjdzie GeoW2, to trzeba będzie ją wyciągnąć z tej dziury ;)

a co do kolekcji gier z PS3, prawie komplet, brakuje tylko pożyczonego AC, ogólnie obecnie już nie mam tyle czasu na granie co kiedyś, więc kupuje tylko bardzo dobre gry, które mnie interesują.

Ogólnie dzięki za opinie

Opublikowano

Ej ja nie mówie że to źle, to jest moje subiektywne skojarzenie. Co nie zmienia faktu że mi się bardzo podobają przecież.

Do tej pory mam moje Ferrari F50 z bburago ;]

Opublikowano
no bez jaj, mam 24 lata i wyspasiona firgurka bym nie pogradzil
Mężczyźni mają trzy okresy w swoim życiu - pierwszy gdy są dziećmi i zachowują się jak dzieci; drugi gdy są nastolatkami i zachowują się jak dorośli i trzeci gdy są dorośli a chcieliby na powrót stać się dziećmi :)

Też bym nie pogardził jakimś gadżetem

Opublikowano
Mężczyźni mają trzy okresy w swoim życiu - pierwszy gdy są dziećmi i zachowują się jak dzieci; drugi gdy są nastolatkami i zachowują się jak dorośli i trzeci gdy są dorośli a chcieliby na powrót stać się dziećmi :)

To wy nie dorastacie dopiero w wieku lat 40? ;-)

Opublikowano

Dorastać ?? A po co ?? Nie lepiej bawić się niczym dziecko np takimi zabaweczkami :

1cb4c9fe68ca0ad8m.jpg

8aefb01e0efa344am.jpg

...bo sam nie wiem który wstawić do mojego hc roomu hehe ;)

Opublikowano
To wy nie dorastacie dopiero w wieku lat 40? ;-)

po 40 to usycha nasze libido i zwyczajnie dziadziejemy ;)

Opublikowano

68a4eb8c54068823m.jpg

To jest mój mały Hc Room. Jak widać na zdjęciu posiadam 3 konsole. W szafce leżą gry na X360 oraz PlayStation 3, a obok w stosiku gry na Xboxa. Mam nadzieję że niebawem do mojej kolekcji trafi Nintendo Wii.

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja w zasadzie nie mam się czym chwalić, ot taki mój mały pokoik. Jak widać prym wiodą konsole, a komputer, który stracił głośniki przyzwoite jest zawsze na drugim planie :D Virtua Fighter 4 Evolution jest teraz wszędzie, jutro lecę kupić antyramę i chcę plakacik z PE nr. 72 wrzucić sobie na ścianę- ofkoz na plakacie postaci z VF 4 Evolution ;)

zdjcia0020zi3.jpg

w1280.png

Skład konsolowej części pokoju to PlayStation 2 Slim, PlayStation 2, Playstation oraz Nintendo 64. Do TV 21' głośniki 2.1 i jakoś sobie daję rade.

Edytowane przez famas_kg