rajnerGT 159 Opublikowano 3 października 2008 Opublikowano 3 października 2008 http://img155.imageshack.us/img155/2676/s5001651bv1.jpg bez rewelacji. tak wygląda moje stanowisko do grania na co dzień. nie będę wystawial wszystkiego sprzetu i gier zeby tylko zrobic zdjecie <_< prócz PS2 mam C64 i oryginalnego NES'a. mam tylko takie wrażenie czy ostatatnio w PE pokazują tylko pokoje w których jest big fuckin LCD + x360/PS3 ? no i wogole nowoczesnosc wystroju pokoi króluje. czyżby już zapomniano o prawdziwych HC roomach? może niech zmienią nazwe z HC room na snoob room xD Cytuj
Rafael_Sorel 4 Opublikowano 3 października 2008 Opublikowano 3 października 2008 (edytowane) Masz racje RajnerGT zbyt nowocześnie tak bez smaku takie jest moje zdanie Edytowane 3 października 2008 przez Rafael_Sorel Cytuj
hdx 86 Opublikowano 3 października 2008 Opublikowano 3 października 2008 Nie panowie. Znaczenie słowa "HC Room" wyewoluowało. Nic na to nie poradzicie. Zresztą nie oszukujmy się... Każdy pragnie ładnego, schludnego pokoju, a nie jakiejś brudnej nory tylko po to, aby grać. Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 3 października 2008 Opublikowano 3 października 2008 (edytowane) HC room , to HC gracz . Imo to gracz posiadajacy duzo sprzetu , na kazdy sprzet gry typu exlusive ktore ukonczyl - nieo granicza sie do Playstation , a reszta na stos .Wystroj pokoju- stary mebel , nowy mebel ,to rzecz gustu i czasu , jak kogos jaraja meble pamietajace PRP , SPOLEM , PREDOM to spoko. Wiekszosc tutaj to casuale Jedna konsola , 4 gry i tyle HC to kolo ktory sie temu oddaje , spedza kazda wolna minute , kazda zlotowke itp itd. Wiekszosc sie relaksuje przed konsola , hardcorowcow coraz mniej , gry coraz krotsze i coraz mniej wymagaja. Edytowane 3 października 2008 przez luck1985 Cytuj
hdx 86 Opublikowano 3 października 2008 Opublikowano 3 października 2008 Mhm. Czyli teraz nerda nazywa się hardcore'owym graczem? Ah, jak ta terminologia szybko się zmienia Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 3 października 2008 Opublikowano 3 października 2008 Kazdy pod pojecie hardcorowy gracz rozumie zupelnie co innego.... Ja napisalem wyzej , dla innego HC bdedzie jak na monitorze lezy karton po pizzy w okolicy puszki po piwie/coli. Dla innego hc bedzie jak po otwarciu szuflady zobaczymy sterte gierek , kabli , starych konsol ....... Cytuj
YETI 10 990 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 Fotki dość słabej jakości (robione telefonem) Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 YETI git ale360tki w takim miejscu bym nie postawił. Fajna Sonówa i jasność w pokoju, farba na ścianach. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 Propsy za fajne figurki, choć to trochę dziecinne ;] Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 Fajny kącik Yeti, schludnie, niezła kolekcja tytułów. Ja niestety wspólpracuję ze znanym serwisem aukcyjnym hehe czyli jedne sprzedaje drugie kupuje. Laleczka Chucky wymiata !!! Też chcę mieć taką Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 Granie na konsoli nie jest dziecinne? nie wkurza Cię to gdy ktoś tak Ci gada a sam jesteś graczem, nałogowym, niedzielnym ale jednak związany ze swoją ulubioną rozrywką? Ktoś ma figurki i fajnie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 (edytowane) Mi się podobają ale jednak kojarzą mi się z czasami jak mialem 12 lat i zbierałem Action Many ;] ps.granie to nie jest moja ulubiona rozrywka. Edytowane 5 października 2008 przez _Be_ Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 No ja nie zbierałem ale takie związane z grami chętnie bym postawił na półce. Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 A co do dyskusji o definicji HC Roomu to zgodzę sie z opinią że dla każdego może być to co innego. Kiedyś gdy mieszkałem z rodzicami starczał mi mały tv, dookoła niego kable i konsole. Do dziś mam w swoim pokoju u rodziców szufladę z "pamiątkami" typu: Joystick Scorpion (pamięta ktoś ?), kasety do atari, Bajtki, Świat Atari itp. Z wiekiem zmieniąją się nie tylko gusta ale i priorytety, nie zrobię przecież ze swojego salonu w którym gram pokoju z masą plakatów i kabli plątających się w kurzu. @Yeti Ale te naklejki z tv to mógłbyś ściągnąć Cytuj
fredybizkit 99 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 yeti myślałem że masz wiecej tyułów na ps3 ale ogólnie ok fajna figurka kratosa Cytuj
ashka 219 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 Za(pipi)iste figurki i przytłaczająca kolekcja gier. Nic tylko pogratulować. ( Szkoda tylko, że zdjęcia takie marne. ;P ) Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 Mi się podobają ale jednak kojarzą mi się z czasami jak mialem 12 lat i zbierałem Action Many ;] czyli niecale 2 lata temu? ;] no bez jaj, mam 24 lata i wyspasiona firgurka bym nie pogradzil Cytuj
YETI 10 990 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 @Bartezoo w pewnym sensie to trochę dziecinne, ale ja jestem dużym dzieckiem Poza tym, zbieranie figurek, to dość kosztowne hobby. Mam jeszcze kilka figurek (min. 45cm The Crow) @il capitano moja 360 ostatnio chodziła ponad rok temu, jak wyjdzie GeoW2, to trzeba będzie ją wyciągnąć z tej dziury a co do kolekcji gier z PS3, prawie komplet, brakuje tylko pożyczonego AC, ogólnie obecnie już nie mam tyle czasu na granie co kiedyś, więc kupuje tylko bardzo dobre gry, które mnie interesują. Ogólnie dzięki za opinie Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 Ej ja nie mówie że to źle, to jest moje subiektywne skojarzenie. Co nie zmienia faktu że mi się bardzo podobają przecież. Do tej pory mam moje Ferrari F50 z bburago ;] Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 no bez jaj, mam 24 lata i wyspasiona firgurka bym nie pogradzilMężczyźni mają trzy okresy w swoim życiu - pierwszy gdy są dziećmi i zachowują się jak dzieci; drugi gdy są nastolatkami i zachowują się jak dorośli i trzeci gdy są dorośli a chcieliby na powrót stać się dziećmi Też bym nie pogardził jakimś gadżetem Cytuj
ashka 219 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 Mężczyźni mają trzy okresy w swoim życiu - pierwszy gdy są dziećmi i zachowują się jak dzieci; drugi gdy są nastolatkami i zachowują się jak dorośli i trzeci gdy są dorośli a chcieliby na powrót stać się dziećmi To wy nie dorastacie dopiero w wieku lat 40? ;-) Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 Dorastać ?? A po co ?? Nie lepiej bawić się niczym dziecko np takimi zabaweczkami : ...bo sam nie wiem który wstawić do mojego hc roomu hehe Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 To wy nie dorastacie dopiero w wieku lat 40? ;-) po 40 to usycha nasze libido i zwyczajnie dziadziejemy Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 To jest mój mały Hc Room. Jak widać na zdjęciu posiadam 3 konsole. W szafce leżą gry na X360 oraz PlayStation 3, a obok w stosiku gry na Xboxa. Mam nadzieję że niebawem do mojej kolekcji trafi Nintendo Wii. Pozdrawiam Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 (edytowane) Ja w zasadzie nie mam się czym chwalić, ot taki mój mały pokoik. Jak widać prym wiodą konsole, a komputer, który stracił głośniki przyzwoite jest zawsze na drugim planie Virtua Fighter 4 Evolution jest teraz wszędzie, jutro lecę kupić antyramę i chcę plakacik z PE nr. 72 wrzucić sobie na ścianę- ofkoz na plakacie postaci z VF 4 Evolution Skład konsolowej części pokoju to PlayStation 2 Slim, PlayStation 2, Playstation oraz Nintendo 64. Do TV 21' głośniki 2.1 i jakoś sobie daję rade. Edytowane 5 października 2008 przez famas_kg Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi