Krzys PL 28 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 Soniak to jakaś nowa technologia z tymi głośnikami że są wszystkie razem? Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 To jest mój mały Hc Room. Kolejny ktory nie zdjal naklejek z TV ;/. Nie dosc ze TV wyglada jak na wystawie w sklepie, przed nikim takimi naklejkami nie poszpanujesz bo wiekszosc ludzi i tak nie ma pojecia co tam pisze, no i po trzecie po to sa czarne ramki wokol ekranu zeby optycznie poprawic kontrast panelu oraz jego wielkosc. Ludzkie oko jest bardzo latwo oszukac i projektanci korzystaja z tego tak czesto jak sie da. O glosnikach nie bede sie wypowiadal bo rece opadaja, jak nie masz gdzie rozstawic glosnikow to za te 500 zl zlozylbys calkiem ladne stereo lub komputerowe 2.1. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 Te głośniki to pewnie tak do zdjęcia zebrał żeby większy szpan był ; ) W sprawie naklejek zgadzam się z Cerbem, strasznie c(pipi) to wygląda, psuje cały wygląd takiego odjechanego TV. Cytuj
Gość Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 Soniak, nie wstydzisz się zapraszać koleżanek do takiego "chlewiku" ? Bajzel masz straszny, weź to ogarnij no i zrób coś z tymi głośnikami, bo to śmiech na sali Famas, fajne masz głośniki do PieCa , takie typowo "wczesne lata 90" i buda od PieCa tak szkołą zalatuje Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 Famas, fajne masz głośniki do PieCa , takie typowo "wczesne lata 90" i buda od PieCa tak szkołą zalatuje Baa...ale swoją rolę spełniają- głośniki Co do PC to większość to pliki muzyczne Mój myspace oraz kanał youtube odwiedzam na nim często, a co do szkoły...cóż studia, trzeba na czymś skany trzymać od koleżanek Co do naklejki, dlatego jej nie ściągał bo TV może mieć na gwarancji :vincencik: Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 (edytowane) Witam, zrobiłem małe malowanko i zmianę wystroju w mieszkaniu i teraz tak oto prezentuje się mój "kącik". Po szafkach upchane tylko sprzęty które używam. Ps2 + mata, eyetoy i singstar to nadal najlepsze kombo na imprezki. Reszta sprzętów w postaci jeszcze działającego psxa, segi gamegear, mastersystem (mam ninja gaiden ) i całej szafy "pamiątek" m.in. z ery 8 bitów spoczywa w moim pokoju u rodziców, u siebie nie znalazł bym teraz na to wszystko miejsca (2 pokoje). Gier aktualnie na chlebaka nie mam za dużo, połowę "kolekcji" wyprzedałem ze względu na bliski wysyp tytułów z plakietką must have a każda złotówka się liczy hehe. Natomiast moje wysłużone 5.1 X530 logitecha czeka na pomysł jak by t je upchnąć bu nie szpeciło kablami (chyba dyskretne stojaczki wykombinuje a kable przedłużę i puszczę w listwach) Na razie jestem bardzo zadowolony z dekoderka słuchawkowego creativa do którego dokupiłem sennheisery z których jestem jeszcze bardziej zadowolony [/url] Edytowane 6 października 2008 przez Łebi Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 Pierwsza foteczka nie dziala, a ogolnie z tego co widac. Przez moment myslalem ze 2 pierwsze zdjecia to jeden pokoj bo wyglada to tak jakbys najpierw pokazywal sprzet a potem kanape na ktorej siedzisz i grasz wlasnie na w/w tv ;P Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 (edytowane) Tak bo to jest 1 pokój, kanapa jest naprzeciwko tv. Zrobiłem pokój w 2 kolorach, fajnie to wygląda (jest przytulnie a zarazem nowocześniej) PS. Fotka nr 1 już działa PS2. Trochę nie na temat ale łapcie link do mojegom albumu z laseczkami z Lipska http://webi80.fotosik.pl/albumy/499587.html Edytowane 6 października 2008 przez Łebi Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 No wlasnie spodziewalem sie tego ze bedzie to ten sam pokoj, jednak gdy zauwazylem ze podlogi tez sa inne to zmienilem zdanie. A tu zonk, to jest ta sama podloga tyle ze przez swiatlo daje inny efekt ;P Btw: Cos ty zrobil z konsola? ;P Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 Btw: Cos ty zrobil z konsola? ;P Półeczka z kastoramy a skin kupiony za 25zł z istyles.com (tysiące grafik do wyboru, od ipoda po ixboxa i pady do pleja hehe) Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 Co do naklejki, dlatego jej nie ściągał bo TV może mieć na gwarancji :vincencik: Tym tekstem przebiles nawet Soniaka i jego naklejki na TV. Witam, zrobiłem małe malowanko i zmianę wystroju w mieszkaniu i teraz tak oto prezentuje się mój "kącik". Fajny pomysl z motywem na konsoli i obrazem na scianie. Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 Co do naklejki, dlatego jej nie ściągał bo TV może mieć na gwarancji :vincencik: Tym tekstem przebiles nawet Soniaka i jego naklejki na TV. Ktoś musiał żebyście z niego zeszli- wyczuj ironię mojej wcześniejszej wypowiedzi Łebi przytulny kącik żeś sobie urządził 8) Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 Głośniki są fajnie ustawione, a że jestem w trakcie przeprowadzki to takie rozwiązanie mnie odpowiada. To te nalepki z TV można zdjąć? Zawsze je olewałem :twisted2: Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 Co do naklejki, dlatego jej nie ściągał bo TV może mieć na gwarancji :vincencik: Tym tekstem przebiles nawet Soniaka i jego naklejki na TV. to nie jest wcale takie glupie, na jakie moze sie wydawac. Jak ja kupowalem TV to przed podbiciem gwarancji kazali mi go sprawdzic przez tydzien/dwa - standardzik. I koles powiedzial zeby przez ten czas, do podbicia karty, nie sciagac nalepek Cytuj
FLooK 1 Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 Łebi, gdybyś jakąś maskownice zamontował, to pokoik marzenie Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 (edytowane) Witam, zrobiłem małe malowanko i zmianę wystroju w mieszkaniu i teraz tak oto prezentuje się mój "kącik". Fajny pomysl z motywem na konsoli i obrazem na scianie. Dzięki, fajnie że się podoba Najpierw bym pomyśł na nieco orientalne dodatki do pokoju, jakoś w tym samym czasie znalazłem tego skina, obraz znaleziony gdzieś w sklepie z wypos. mieszkań (a już myślałem że będe musiał dać antyramę z wydrukowaną grafiką), a między oknem i tv za antyramą mieszka całkiem urodziwa gejsza (znalazłem foto na deviant arcie w dobrej rozdziałce) Miała być jeszcze szafa wnękowa z frontem z bambusa ale po kalkulacji kosztów na razie odpuściliśmy sobie taki wydatek bo (a co tam... pochwalę się ) rodzicami będziemy a jak się dowiedziałem ile wózki mogą kosztować to lekko straciłem przytomnosć hehe @FLooK Tak, wiem. Szukam właśnie jakiejś przyzwoitej. Myślałem przy okazji malowania o kuciu ścian ale sobie odpuściłem bo ściany nie za grube i kuuupa roboty (parszywa płyta betonowa z kamieniami) Edytowane 6 października 2008 przez Łebi Cytuj
DojlidyZubr 1 Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 bardzo ladnie ale do tych kabli od tv radzilbym kupic taka listwe specjalna i wygladaloby jeszcze lepiej Cytuj
FLooK 1 Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 Pisałem o tym 3 posty wyżej -.- Cytuj
Gość Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Łebi, mogę u Ciebie zamieszkać? Będę spał w szafie, mogę smarować kanapki masłem itp Nie no, pokój za(pipi)isty. Głośniki są fajnie ustawione, a że jestem w trakcie przeprowadzki to takie rozwiązanie mnie odpowiada. To te nalepki z TV można zdjąć? Zawsze je olewałem :twisted2: ...fajnie.. zaiste fajnie. Jak sobie kupisz ferrari to też postawisz je przed domem, wsiądziesz od strony kierowcy, wysiądziesz od strony pasażera i powiesz, że fajnie wygląda c'nie? [ch.uj że w ogóle nie wykorzystasz potencjału maszyny] Po to jest system 5.1 żeby głośniki rozkładać poprawnie dookoła słuchacza. Ustawiając swoim fajnym sposobem totalnie paścisz dźwięk w grach/filmach/muzie. Staram się pomóc, nie dokuczyć Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Kurde Stona no nie ma problemu, z Poznania do Piły niedaleko . Jest tylko jeden problem... trzeba sie pozbyć mojej tej... no... sublokatorki... żona się nazywa czy jakoś tak hehe Czasami tęsknie za czasami kawalerskimi, studenckim mieszkaniem... graniem i chlaniem po nocach... echhhhh Cytuj
zwierzakX360 1 Opublikowano 13 października 2008 Opublikowano 13 października 2008 Mała zmiana,chociaż po przeprowadzce zmieni sie wszystko zostanie tylko ps3 i pc..;]Oczywiscie nie zapomniałem o x0 poprostu miałem dośc stara wersje i dysk 20gb mi nie wystarczał wiec w najblizszym czasie kupie wersje z dyskiem 60gb. Całość: http://img523.imageshack.us/my.php?image=zdjcia0019ub9.jpg No i to czego brakowało mi w x0 czyli fajne themy.. http://img84.imageshack.us/my.php?image=zdjcia0020nb8.jpg Cytuj
ziolo69 20 Opublikowano 13 października 2008 Opublikowano 13 października 2008 Mała zmiana,chociaż po przeprowadzce zmieni sie wszystko zostanie tylko ps3 i pc..;]Oczywiscie nie zapomniałem o x0 poprostu miałem dośc stara wersje i dysk 20gb mi nie wystarczał wiec w najblizszym czasie kupie wersje z dyskiem 60gb. Całość: http://img523.imageshack.us/my.php?image=zdjcia0019ub9.jpg No i to czego brakowało mi w x0 czyli fajne themy.. http://img84.imageshack.us/my.php?image=zdjcia0020nb8.jpg Pamiętaj o takiej zasadzie. Najpierw rób zdjęcia, później pij. Stand standardowy, czyli w porządku. Cytuj
nWo 1 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 to teraz ja. robione przed chwilą, nie jest to specialnie Hard Core ale bardziej "Humble Abode" takie miejsce kontemplacji. Wciąż mam w planach wstawic sobie 52 cale TV albo jakis model sony, narazie nie kupilem bo nie wiem juz na co sie zdecydowac. póki co skromnie. Komp do pracy i netu NGC + PS3 to grania. Cytuj
Kwapi 1 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 Świetna klawiatura XD Cytuj
Rafael_Sorel 4 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 ziomuś po prostu pozbył się nie potrzebnych dla niego przycisków Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi