Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Featured Replies

Opublikowano

porschman na tej polce jedynie Audi szpeci <_< bo porsche robi tez cayenne jesli juz lubisz Suv'y a same sprzety ladnie otaczaja centralną konsolete

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 624 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano

hehe też lubię Audi ^_^ Cayenne napewno kupię podobnie jak GLa, X5, R8. Q7 poraża dbałością o detale ( jak na model 1:43) poprostu świetny :rolleyes:

Opublikowano

Heh, mam praktycznie identyczny stolik, tylko że niższy. :) Kolor ścian też. Tylko między konsolami jest różnica :P

Edytowane przez Nadrill

Opublikowano

Dawno, dawno temu coś tu wrzucałem, ale co nieco się zmieniło, doszło, ubyło, a poza tym zrobiłem dzisiaj w kąsolomaniackim kąciku picuś glancuś porządek, co mnie wypełniło takim optymizmem, że aż postanowiłem pstryknąć fotki ;)

p1000575nk5.th.jpgthpix.gifp1000577ed0.th.jpgthpix.gifp1000582fz1.th.jpgthpix.gif

p1000578wa7.th.jpgthpix.gifp1000580hz3.th.jpgp1000581on6.th.jpgthpix.gif

Opublikowano

NO FAKE!!!11 Been there!

Plakat GoW ze złej strony i miś na pościeli O_o.

Edytowane przez qb3k

Opublikowano

Patrząc na drzewa wychodzi, że mieszkasz w okolicach 5-6 piętra - po co Ci zatem kraty w oknie (którego parapet znajduje się na wysokości kostek)?

Opublikowano

Miś przypomina mi o moich gangsta korzeniach z blokowiska <szacun&rispekt,joł!!!>

Mieszkanie mieści się na poddaszu, 4. piętro. A kraty to tak na wypadek lekkiej deprechy ;)

A Ty Kuba stul się, Marcus jest w pytę !

Opublikowano

cieple kolory i oswietlenie tworza przytulny pokoik ale te kraty psuja efekt

Edytowane przez Redmitsu

Opublikowano

Pokoik nie jest mały - ma z 18 metrów, tu głównie jest pokazane łózko i kącik do grania i oglądania wszelkiego rodzaju materiału filmowego. Ale smietniga stworzonego przez brata na biurku z PC i lapem Wam oszczędziłem ;)

Opublikowano

dsc03358sk2.jpg

gier brak :cierpienie:

Opublikowano
cieple kolory i oswietlenie tworza przytulny pokoik ale te kraty psuja efekt

bo to jest więzienie o złagodzonym rygorze. Key zapomniał dodać.

Opublikowano
Dawno, dawno temu coś tu wrzucałem, ale co nieco się zmieniło, doszło, ubyło, a poza tym zrobiłem dzisiaj w kąsolomaniackim kąciku picuś glancuś porządek, co mnie wypełniło takim optymizmem, że aż postanowiłem pstryknąć fotki ;)

p1000575nk5.th.jpgthpix.gifp1000577ed0.th.jpgthpix.gifp1000582fz1.th.jpgthpix.gif

p1000578wa7.th.jpgthpix.gifp1000580hz3.th.jpgp1000581on6.th.jpgthpix.gif

wypas pokój

Opublikowano

o co chodzi z tą zła strona plakatu gowa?

Opublikowano

Obok łóżka stawiam przekręcam się z nią leciutko w stronę telewizora i jest zabawa <twisted>

A strona plakatu to pierdolenie qb3k'a - ciągle znoszę takie głupoty z jego strony na GG, więc wszystko w normie ;) Po prostu mu się nie spodobała moja decyzja od wybraniu tej, a nie innej strony plakatu.

Opublikowano

Mój pokoik :) Z komputerem to lewy róg pokoju, a z tv prawy. Pośrodku jest biblioteczka :) Wiem wiem, tragiczne ułożenie głośników 5.1, ale kupiłem je sobie już z myślą o swoim mieszkanku, a u siebie w pokoju nie mam ich gdzie rozstawić. Z kablami też trochę hujnia, ale nigdy nie mam czasu, żeby je rozłączyć i pospinać <_<

dsci0301tg5.jpg

dsci0302mp0.jpg

Edytowane przez TeBe

Opublikowano

Fajnie zestrojone czarne biurko z czarnym x360 i ciemnym monitorem :]

któregoś ranka sie obudzisz i sie okaże że kurz pożarł ci konsole <_<

Opublikowano

moje centrum dowodzenia swiatem

kudosroomhcix6.jpg