Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
czym ten subwoofer oddycha ? Zasłoniłeś mu boczny otwór stolikiem -.-

w stoliku jest ze 20cm szczelina , wiec robi sie taki tunel powiedzmy ze pseudo bass reflex ;) . A kable to moja specjalnosc , nie lubie jakiejs takiej pustej sterylnosci

Edytowane przez kudos
Opublikowano
blim po co ci dwie takie same konsole ?

Bo stojąc w sklepie miałem do wyboru kupno PS3 albo Elite i wybór wydawał mi się oczywisty. PS3 kupie sobie za miesiąc, może poczekać.

Co do ogrzewania mieszkania - kombo 3 ixy + 40 cali = 30 stopni w cieniu. Grzejników nie muszę włączać :D

Opublikowano

Bo stojąc w sklepie miałem do wyboru kupno PS3 albo Elite i wybór wydawał mi się oczywisty. PS3 kupie sobie za miesiąc, może poczekać.

Co do ogrzewania mieszkania - kombo 3 ixy + 40 cali = 30 stopni w cieniu. Grzejników nie muszę włączać :D

A po kiego Ci 3 X0? 'o.O

Opublikowano

ale wy gupi jestescie, x360 ma tyle fajnych gier ze niesposob przejsc je wszystkie albo chociaz zagrac w nie na jednej konsoli, trzeba miec minimum dwie :thumbsup: i mozna jednoczesnie grac w dwie gry. to jest kuźwa genialne

Opublikowano

Nie przywiązuje zbytnio uwagi do mebli. Zresztą cenię funkcjonalność nad wygląd, a socrealistyczne meblościanki w tej kwestii rządzą. Nie to co dzisiejsze meble (w których wszystkiego bym z pewnością nie pomieścił) :P

Opublikowano

Jeden pewnie przerobiony. :D

Jeden ma wgrany NXE i tym samym nie da się grać online, a premiera GoW 2 mnie zaskoczyła no i trzecia konsola poszła.