WisnieR 2 750 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 Mój pokój może i HC nie jest ale w tej małej klitce ciężko o cokolwiek. Widok z łóżka i pozycji "do grania" TV Moja konsolka XBOX I komp na którym gram w FPP PC Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 Ale faceplate Sam robiłeś? Cytuj
WisnieR 2 750 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 Nudziło mi się to sobie pomalowałem ;] Może nie genialny ale nudziło mnie ciągłe spoglądanie na biały kolor Cytuj
Redmitsu 989 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 no wydaje mi sie ze lepsze sa faceplaty ;] Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 Ha, ha, hahaha, nie masz EJDŻDI-odbiornika !!111 Za to fajny nastrój. To ta lampa w pytę jest ! Cytuj
Redmitsu 989 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 Najs, niezly klimacik ;] Chociaz uwazam ze te plytki winylowe troszke szpeca. No i przydalby sie juz jakis lcd ;d Cytuj
nWo 1 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 wyglada jak poddasze :] poddasza RULEZ Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 wyglada jak poddasze :] poddasza RULEZ Popieram Cytuj
POL_SouL 1 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 Fajnie wiedziec, ze rubryka ta stala sie kultowa dla wielu graczy, tym bardziej mi milo jako, ze dolozylem do jej powstania swoje trzy grosze bedac glownym pomyslodawca tejze rubryki. Wracajac chyba do 71 numeru o ile mnie pamiec nie myli bo wlasnie wtedy pierwsze zdjecia pokoju nalezaly do mua - jak na tamten okres niezly w moim mniemaniu pokoj zostal szybko zdeklasowany z numeru na numer coraz to bardziej wysrubowanymi pomyslami czytelnikow, Czasami jednak gryzie jednak jak zamiast pokoju HardCore'owego gracza widze casualowe przechwalki, z przewaga formy nad trescia (wyczesany TV, szesc konsol i nuda na scianach, ogolnie bez duszy)bo tata bogaty to synowi sponsoruje co ten marnotrawi Dobra bez wywodow. Pozdrawiam Dark Vincent. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 Tej ! Macie rację - to jest poddasze To jak u mnie. Poddasza rządzą fhói ! To Cię nawet z braku wszystkomającego HDTV wybrania Cytuj
Flik 2 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 Tya, poczekajcie do wakacji, zobaczycie jak bedziecie uciekac z tego pomieszczenia pietro nizej lol. Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 Weź mi nawet nie przypominaj, na szczęście miałem zawsze duży wiatrak, który ochłodził troche pokój. Najgorzej było z combo PS3 60 GB + LCD, to dopiero grzało :twisted2: Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Świetny pokoik !! Mi te winyle się nawet podobają, taki element retro W ch.uj lepiej niz np CD na ścianie hehehe (były kiedyś w PE takie foty) Ładna kanapa, ciekawie i nowocześnie wygląda. Lampa nadaje klimat temu pokojowi. Ona ma taki ciepłe światło czy aparat przekłamał ? Motyw ścian w 2 kolorach jest świetny (sam tak mam hehe ) Cytuj
Gość Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Carleone - tak beszczescic winyle;)? To to powinno byc obecne w pokoju, ale kolo wiezy z gramofonem, a nie na scianie. Reszta pokoju bardzo przytulna, sam chcialbym miec pokoj na poddaszu, ale jest to troche awykonalne w bloku. Cytuj
Carleone 31 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 (edytowane) Łebi, aparat troszeczkę przekłamał, aż tak oczoje,bna ta lampa nie jest ;D A zakupienie gramofonu mam w planach ;D Edytowane 21 listopada 2008 przez Carleone Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Carleone - tak beszczescic winyle;)? To to powinno byc obecne w pokoju, ale kolo wiezy z gramofonem, a nie na scianie. Reszta pokoju bardzo przytulna, sam chcialbym miec pokoj na poddaszu, ale jest to troche awykonalne w bloku. ?? Nida Gips pod katem tunel do okna i masz poddasze Bedzie troche ciemniej , bo okno nie bedzie pod katem juz . Ale do zrobienia. Cytuj
Gość Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 Carleone - tak beszczescic winyle;)? To to powinno byc obecne w pokoju, ale kolo wiezy z gramofonem, a nie na scianie. Reszta pokoju bardzo przytulna, sam chcialbym miec pokoj na poddaszu, ale jest to troche awykonalne w bloku. ?? Nida Gips pod katem tunel do okna i masz poddasze Bedzie troche ciemniej , bo okno nie bedzie pod katem juz . Ale do zrobienia. 2 okna w pokoju i swiadomosc ze codziennie rano jakbym sie budzil, bym przypierdalal glowa w sufit mnie odstrasza. Ale sobie kiedys (pipi)ne domek z game-room'em na poddaszu o:] Cytuj
Damian_v 0 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Parę słów o pokoju : Konsola pnaystation3 jest też x360 którego nie ma na zdjęciu,Myszka FragFX,4 Buzzery,i sporo gier wszystko widać na zdjeciach. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 super kable ida do telewizora w scianie? zaciekawilo mnie to bo sam o czyms takim mysle. Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Extra ten HC Roonm tylko ja bym pleya postawił na stojąco i napisami do przodu. Dużo lepiej się wtedy prezentuje. Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Eksperymentowanie z gk zawsze wychodzi efektownie. Jak widać ojcowie też są graczami Cytuj
Redmitsu 989 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Swietny pokoj, idealny pasuje w moje gusta <3 tylko pozazdroscic. Cytuj
kwachus 5 Opublikowano 8 grudnia 2008 Opublikowano 8 grudnia 2008 Update mojego Hc roomu TV Sony kdl 32W4210 Doszedł amp Onkyo TX-SR304 puki co z zestawem głośników tez tej firmy Słuchawki Sennheiser HD555 i piloty na subie onkyo Pc i x360 Tylnie satelitki i gry które posiadam I fotka samych gier Kącik muzyczny Głośniki które sa na podłodze podłączone sa jako speakers B w ampie i naprawde daja rade Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi