Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kurde, co wy za biurka kupujecie oO no chyba ze to od babci na gwiazdke. ;]
To są stare podstawy maszyn Singera ze zmienionym blatem. W oryginale blat miał wycięty otwór, w który wsadzało się maszynę do szycia.

A posiadaczom polecam zapoznać się z dokładną specyfikacją modelu, bo coponiektóre warte są nawet 1500pln

Coati ile płaciłeś za te drzwi? Pierwszy raz spotykam się z drzwiami z felcem, które są cięte pod kątem; jak dotąd jedyne jakie widziałem były bezfelcowe. Wyglądają jak robione na specjalne zamówienie

ta podstawa byla warta kiedys 600-700zl [sprawdzalem przed renowacja], ale niestety uszkodzilem ja podczas "obracania na 2 bok" i jest teraz spawana w kilku miejscach... tak to jest jak nieostroznie obchodzi sie z żeliwem....

ceny drzwi niepamietam... robione byly z 10 lat temu [wujek stolarz ;]]... felc to jest sposob laczenia desek czy źle mysle?

Opublikowano

hehe może faktycznie troszkę dziwnie ale tak czy siak przy takim ustawieniu mebli jakie mam niestety na razie stać tak musi

niedługo najpewniej tv powędruje koło biurka więc może wtedy uda się go postawić na ziemie

Opublikowano

nie podoba mi sie zawalanie biurka/stolika masa niepotrzebnych gratow, tak jak an zdjeciu pierwszym, tak samo jak i na zdjeciu drugim , stanowczo za duzo wedlug mnie masz przedmiotow wyeksponowanych.

minimalizm przede wszystkim.

Opublikowano

66903740xw5.jpg

w1024.png

x0,wii,ps2 i inne takie sa w szafce, ale nie otwieram bo mnie wykastrujecie za kable.

Opublikowano

Jakbym postawił takie niepodlączone to zostawilbym wieksze pole do popisu komentatorow:D.

Na zdjeciu nie ma tez snesow, nesow, i innych takich+ gry na to to bo mi sie nie chce wyjmowac z szaf :P

Opublikowano

Ja tam nie mam za bardzo czym się pochwalić ;P Mój pokój gracza to zwykły pokój z PS3 podpiętym do monitora przez komputer ;P Ale kurcze ten HC Room pokazywany ostatnio, z obozu wojskowego kurcze wymiata :D

Opublikowano

Macieju fajne półki na trzymanie tego typu rzeczy. Ja mam starą meblościankę z rozkładanym wyrem plus biurkiem których nie używam od 15 lat ;) Trza by coś zmienić, ale to już w nowym mieszkaniu. Btw. tivik nie kozak ale mając konsole z tamtej epoki jest niezastąpiony.

Opublikowano

z wii sie sprawdza swietnie czy z ps2. Z xboxem frihundretsiksti tez nie jest zle. Niestety sie s(pipi)il:( zimne luty na kineskopie sie zrobily, i wszystko przez filtr w kolorze swiezego moczu wyswietla(wszystko jest zolte) W piatek przyjezdza specmajster z tym walczyc.