Opublikowano 30 marca 200916 l pod telewizorem póleczki, ale co tam, lepiej postawić konsole jedna na drugiej..
Opublikowano 30 marca 200916 l pod telewizorem póleczki, ale co tam, lepiej postawić konsole jedna na drugiej.. :o Żartujesz, czy na prawdę włożyłbyś tam dwie konsole? Przecież to morderstwo dla ich wnętrzności.
Opublikowano 30 marca 200916 l Kładzenie PS3 na X-ie też nie jest lepszym rozwiązaniem Może wytnij tył szafki żeby powietrze tam dochodziło i po problemie.
Opublikowano 30 marca 200916 l wystarczy wyj.ebac niepraktyczne szklane drzwiczki i problem rozwiązany, ewentualnie wyciąć dziure na kable z tylu ktora zapewni jako-taką wentylacje.. Jeszcze troche i bedziecie te konsole stawiac za oknem na parapecie.
Opublikowano 30 marca 200916 l Aktualizuję fotki. Wywaliłem głośniki, trochę posprzątałem i zerwałem nalepki Możesz dać trochę WIĘKSZE zdjęcia, bo na tych słabo widać drobinki kurzu <_< Proponuję coś w stylu 5000x3000 ,powinny być wyraźniejsze wtedy..
Opublikowano 30 marca 200916 l Trochę bez sensu, ziejący pustką stolik pod TV, Xbox 360 topiący spód PS3, Xbox leżący na kartonie. Kup lepszy mebel pod TV i będzie dobrze.
Opublikowano 31 marca 200916 l Albo postaw obie konsole pionowo, miejsca powinno starczyć a x360 na pewno będzie miał więcej oddechu.
Opublikowano 31 marca 200916 l Możesz jeszcze powiesić TV, a na jego miejscu postawić na stoliku konsole.
Opublikowano 31 marca 200916 l Możesz jeszcze powiesić TV, a na jego miejscu postawić na stoliku konsole. fajna kolekcja. jestes zadowolony z N-ki ? Telewizora nie powieszę na ścianie, gdyż wyprowadzam się za 2 miesiące i to wszystko jest ustawione "na teraz". Co do telewizji N jestem bardzo zadowolony, przy przystępnym abonamencie (26zł) mam 800 kanałów, z czego 10 jest w HD. Brakuje jedynie Polsatu, ale antenka z Tesco też daje radę
Opublikowano 31 marca 200916 l Soniak fajny hc room pewnie musisz mieć starszego brata który sypie hajsem na to wszystko
Opublikowano 31 marca 200916 l Napaćkane - każdy mebel w innym kolorze, jakieś drewno na ścianie, pakunki na podłodze. hetros przyjemne dla oka tylko rozsuń satelity, bo wydają się być zbyt blisko centralnego (i rzuć woofer w róg pokoju - ludzkie ucho i tak nie jest w stanie określić skąd idą niskie dźwięki) Edytowane 31 marca 200916 l przez greah
Opublikowano 3 kwietnia 200916 l Chcieliscie starego CRT to prosze. PSone z dwoma padami, reszta gier w pudelku po PS3. Narazie mnie nie stac na upgrade tv. Ale wszystko malymi krokami. Naglosnienie sponsoruje Audio Technica podpinana pod rca konsol. Edytowane 3 kwietnia 200916 l przez Bresiu
Opublikowano 3 kwietnia 200916 l Gratuluje, chyba masz telewizor starszy nawet ode mnie :] Ale dziala Zreszta to zabytkowa wlasnosc malego klubu z b klasy, ktora sluzy od czasu do czasu jako sprzet do ogladania meczow LM czy tez EME. Tak BTW jak zobaczylem w MM stand z PS3 z jakims bondem co to samo menu sie wyswietlalo na jakims ladnym duzym Sonym Bravia to doznalem szoku. Ehh no coz, w wakacje sie z nim rozstane mam nadzieje.
Opublikowano 14 kwietnia 200916 l wrzucam i swoj pokoj, pomieszczenie jest dosc spore ok 40 m2 , jestem niedawno po przeprowadzce wiec jeszcze nie jest wszystko skonczone miejsce to moja sypialnia z przeznaczeniem pokoju do gier, nie mam podlaczonych glosnikow kina domowego bo gram tylko na sluchawkach, ogladanie filmow w szerszym gronie odbywa sie na dole w salonie, tam mam 52 sharp fullhd i + zestaw naglosnienia pionieer gram glownie na ps3 , ale z konsol posiadam x360 ( podlaczony na dole w salonie ) ps2, psp, psx, dreamcast,n64 sprzet na zdjeciu to ps3, sluchawki 5.1 philips sbc hd 1500u cineos, sluchawki sony mdr v700 tv, sharp lcd 42 fullhd aquos
Opublikowano 14 kwietnia 200916 l ładnie, ladnie... tylko chyba nie dalbym rady spac w pokoju z maska na scianie, ktora dodatkowo wyglada troche jak maska klauna. mam jakies dziwne skojarzenia z ksiazka kinga - 'to' xD Edytowane 14 kwietnia 200916 l przez CoATI
Opublikowano 14 kwietnia 200916 l skory na podlodze to pozostalosci ze studiow ( weterynaria ) maska bedzie wisiala nad lustrem i bedzie podswietlona, w planach jest polozenie tapet vinylowych, dorobienie kilku pólek, rolety w oknach, duze terrarium dla wezy:) Edytowane 14 kwietnia 200916 l przez afek
Opublikowano 14 kwietnia 200916 l dla mnie rewelacja, zero jakis figurek,plakatow, zbioru gier a wszystko super sie prezentuje. REWELACJA
Opublikowano 14 kwietnia 200916 l "gram glownie na ps3 , ale z konsol posiadam x360 ( podlaczony na dole w salonie ) ps2, psp, psx, dreamcast,n64" Stary to śmigaj z apaterem na dół bo tam pewnie też jest na czym zawiesić oko