Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Featured Replies

Opublikowano

Nasz skromny HC room(tzn.mój i mojej żony) :D

sdc11372f.jpg

Edytowane przez skiper01

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 628,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano

Zależy od tego jak wysoką ma kanapę :D Ale fakt, że siedzi się chyba dość daleko od TV.

Edyta: Sporo przestrzeni to i TV wygląda na 26"

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Czysto i schludnie czyli to co najbardziej cenię w mieszkaniu :D Muszę wreszcie poszukać jakiejś roboty i zarobić na nowe meble, bo z tymi moimi PRLowskimi to trochę już obciach, jak widzę wszyscy prawie mają już meble obecnej epoki.

Opublikowano

Nasz skromny HC room(tzn.mój i mojej żony) :D

sdc11372f.jpg

Bardzo przyjemny, estetyczny HC Room tylko rzeczywiście zmień TV-ik na co najmniej 40 cali ;].

Opublikowano

Mój nowy pokój, zdjęcia troche słaba jakośc bo telefonem...

Sprzęt :

-Xbox Arcade Jasper + 120 GB HDD

-Sony KDL-40Z4500

-Sony LBT-XB800AV

IMG_0073_zmniejszacz-pl_4673.jpg

IMG_0075_zmniejszacz-pl_674.jpg

IMG_0076_zmniejszacz-pl_1465.jpg

IMG_0079_zmniejszacz-pl_4599.jpg

Edytowane przez Poklados

Opublikowano

Fajny pokój, chociaż telewizor powieszony na ścianie zupełnie niepotrzebnie.

Opublikowano

u mnie bez szału - ogólnie nie mam live'a ale na potrzebę wrzucenia fotek, czasówek z fm3 laptop ląduje pod tv

9nnkm96p972eygotl744.jpg

Opublikowano

@Poklados

Pokoik całkiem, całkiem. Chociaż mogłeś wrzucić mniejsze zdjęcia, bo nie dość, że słaba jakość to jeszcze ciężko się ogląda :)

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Mój nowy pokój, zdjęcia troche słaba jakośc bo telefonem...

Sprzęt :

-Xbox Arcade Jasper + 120 GB HDD

-Sony KDL-40Z4500

-Sony LBT-XB800AV

img0074k.jpg

img0075hd.jpg

img0076ce.jpg

img0079v.jpg

Zawsze chciałem mieć taki pokój, wypas :] :thumbsup:

Opublikowano

Wczesniej pod tv byla malutka polka, i tak rok bylo, to co jest teraz to jest druga czesc biurka, i gdyby bylo tak od poczatku to oczywiste ze by stal, teraz bez sensu go stawiac lub cokolwiek robic, bo sa dziury w scianie do przeprowadzenia kabli, mi tam sie bardzo podoba tak jak jest, chociaz to ogranicza mozliwosc kombinacji z ustawieniem...

Opublikowano

@Poklados

Całkiem fajnie wyszedł lekki fiolet ściany. Fajny fotel i niezłe nagłośnienie, ale zapewne nie działa surround tylko stereo przez aux?

Opublikowano

zajefajny pokoj, zawsze chcialem mieszkac na poddaszu/pietrze. Tylko kurfa zmiejszylbys te foty, bo mi net eksploduje.

Opublikowano

Fotki zmniejszone.

Edytowane przez Poklados

Opublikowano

Poklados: Za(pipi)isty pokój, cholernie przytulnie :) Co do poddasza to jeszcze napisz, że masz 1,90 wzrostu :D

maciekww28: U Ciebie to nawet zasilacz do X360 ładnie wygląda :)

Opublikowano

Pokłados co to za fotel masz przy biurku ? ile to kosztuje? gdzie taki dostać ? wygodne to ? :D

Opublikowano

Właśnie- też mnie ten fotel zaintrygował, wygląda jakoś tak 'królewsko' rolleyes.gif ale nie mogę się powstrzymać od zrecenzowania obklejenia wszelkich powierzchni pionowych nalepkami- wieś tańczy i śpiewa w najlepszym (czyli najgorszym) tego słowa znaczeniu...

Opublikowano

A gdzie tam. Gdyby to były naklejki z Pokemonami ;) Poklados zarządził swoim pokojem. Jest w nim kilka rzeczy, które z miejsca stały się bardzo inspirujące.

Opublikowano

Wreszcie jakiś normalny aparat mam przy sobie a nie telefon :P (mały upgrade położyłem kamień na ścianie . )

Przypominam o tym aby odezwał się ktoś kto wie co to za fotel o którym wspomniałem wcześniej :P

dscf5260u.th.jpg

dscf5261.th.jpg

dscf5265.th.jpg

dscf5266x.th.jpg

Opublikowano

ładnie. czesto przywalasz glowa w sufit?

brzydka obudowa pc :>

btw. B-boy?

Opublikowano

PS3 jeszcze Ci nie zdechła w tej wnęce ? ;]

Opublikowano
Właśnie- też mnie ten fotel zaintrygował, wygląda jakoś tak 'królewsko' rolleyes.gif ale nie mogę się powstrzymać od zrecenzowania obklejenia wszelkich powierzchni pionowych nalepkami- wieś tańczy i śpiewa w najlepszym (czyli najgorszym) tego słowa znaczeniu...

Jest to fotel : Iker Fifteen , udało mi kupić dwa takie nowe za 800 zł za sztukę mimo że na allegro sa między 1500-3000 zl!

Co do nalepek, przedtem szafa wyglądała pusto, smutno, monotonnie, nie są to naklejki byle jakie, tylko firm skateowych, snowboardowych, troche związane z motoryzacja, oddają moje zainteresowania, dlatego bardzo mi się tak podoba : )

Edytowane przez Poklados

Opublikowano

Hmm wbrew pozorom nie ale nie ktorzy mają z tym problem

o co chodzi z B-boy?

co do ps3 to jest schowana ponieważ oprócz uncharted to nie gram na niej w nic teraz :P