Opublikowano 21 września 201014 l Nasz skromny HC room(tzn.mój i mojej żony) Edytowane 21 września 201014 l przez skiper01
Opublikowano 21 września 201014 l Zależy od tego jak wysoką ma kanapę Ale fakt, że siedzi się chyba dość daleko od TV. Edyta: Sporo przestrzeni to i TV wygląda na 26" Edytowane 21 września 201014 l przez donsterydo
Opublikowano 21 września 201014 l Czysto i schludnie czyli to co najbardziej cenię w mieszkaniu Muszę wreszcie poszukać jakiejś roboty i zarobić na nowe meble, bo z tymi moimi PRLowskimi to trochę już obciach, jak widzę wszyscy prawie mają już meble obecnej epoki.
Opublikowano 21 września 201014 l Nasz skromny HC room(tzn.mój i mojej żony) Bardzo przyjemny, estetyczny HC Room tylko rzeczywiście zmień TV-ik na co najmniej 40 cali ;].
Opublikowano 25 września 201014 l Mój nowy pokój, zdjęcia troche słaba jakośc bo telefonem... Sprzęt : -Xbox Arcade Jasper + 120 GB HDD -Sony KDL-40Z4500 -Sony LBT-XB800AV Edytowane 25 września 201014 l przez Poklados
Opublikowano 25 września 201014 l Fajny pokój, chociaż telewizor powieszony na ścianie zupełnie niepotrzebnie.
Opublikowano 25 września 201014 l u mnie bez szału - ogólnie nie mam live'a ale na potrzebę wrzucenia fotek, czasówek z fm3 laptop ląduje pod tv
Opublikowano 25 września 201014 l @Poklados Pokoik całkiem, całkiem. Chociaż mogłeś wrzucić mniejsze zdjęcia, bo nie dość, że słaba jakość to jeszcze ciężko się ogląda Edytowane 25 września 201014 l przez sprite
Opublikowano 25 września 201014 l Mój nowy pokój, zdjęcia troche słaba jakośc bo telefonem... Sprzęt : -Xbox Arcade Jasper + 120 GB HDD -Sony KDL-40Z4500 -Sony LBT-XB800AV Zawsze chciałem mieć taki pokój, wypas :]
Opublikowano 25 września 201014 l Fajny pokój, chociaż telewizor powieszony na ścianie zupełnie niepotrzebnie. Wczesniej pod tv byla malutka polka, i tak rok bylo, to co jest teraz to jest druga czesc biurka, i gdyby bylo tak od poczatku to oczywiste ze by stal, teraz bez sensu go stawiac lub cokolwiek robic, bo sa dziury w scianie do przeprowadzenia kabli, mi tam sie bardzo podoba tak jak jest, chociaz to ogranicza mozliwosc kombinacji z ustawieniem...
Opublikowano 25 września 201014 l @Poklados Całkiem fajnie wyszedł lekki fiolet ściany. Fajny fotel i niezłe nagłośnienie, ale zapewne nie działa surround tylko stereo przez aux?
Opublikowano 25 września 201014 l zajefajny pokoj, zawsze chcialem mieszkac na poddaszu/pietrze. Tylko kurfa zmiejszylbys te foty, bo mi net eksploduje.
Opublikowano 25 września 201014 l Poklados: Za(pipi)isty pokój, cholernie przytulnie Co do poddasza to jeszcze napisz, że masz 1,90 wzrostu maciekww28: U Ciebie to nawet zasilacz do X360 ładnie wygląda
Opublikowano 27 września 201014 l Pokłados co to za fotel masz przy biurku ? ile to kosztuje? gdzie taki dostać ? wygodne to ?
Opublikowano 27 września 201014 l Właśnie- też mnie ten fotel zaintrygował, wygląda jakoś tak 'królewsko' ale nie mogę się powstrzymać od zrecenzowania obklejenia wszelkich powierzchni pionowych nalepkami- wieś tańczy i śpiewa w najlepszym (czyli najgorszym) tego słowa znaczeniu...
Opublikowano 27 września 201014 l A gdzie tam. Gdyby to były naklejki z Pokemonami Poklados zarządził swoim pokojem. Jest w nim kilka rzeczy, które z miejsca stały się bardzo inspirujące.
Opublikowano 28 września 201014 l Wreszcie jakiś normalny aparat mam przy sobie a nie telefon (mały upgrade położyłem kamień na ścianie . ) Przypominam o tym aby odezwał się ktoś kto wie co to za fotel o którym wspomniałem wcześniej
Opublikowano 28 września 201014 l ładnie. czesto przywalasz glowa w sufit? brzydka obudowa pc :> btw. B-boy?
Opublikowano 28 września 201014 l Właśnie- też mnie ten fotel zaintrygował, wygląda jakoś tak 'królewsko' ale nie mogę się powstrzymać od zrecenzowania obklejenia wszelkich powierzchni pionowych nalepkami- wieś tańczy i śpiewa w najlepszym (czyli najgorszym) tego słowa znaczeniu... Jest to fotel : Iker Fifteen , udało mi kupić dwa takie nowe za 800 zł za sztukę mimo że na allegro sa między 1500-3000 zl! Co do nalepek, przedtem szafa wyglądała pusto, smutno, monotonnie, nie są to naklejki byle jakie, tylko firm skateowych, snowboardowych, troche związane z motoryzacja, oddają moje zainteresowania, dlatego bardzo mi się tak podoba : ) Edytowane 28 września 201014 l przez Poklados
Opublikowano 28 września 201014 l Hmm wbrew pozorom nie ale nie ktorzy mają z tym problem o co chodzi z B-boy? co do ps3 to jest schowana ponieważ oprócz uncharted to nie gram na niej w nic teraz