Mustang 1 743 Opublikowano 3 kwietnia 2011 Opublikowano 3 kwietnia 2011 W domu wyglądało to mniej więcej tak (już wklejałem 2,5 roku temu) i jeśli przywiozę sprzęt na wakacje, będzie wyglądać podobnie. Natomiast teraz w wynajmowanym pokoju jest nieco gorzej, miejsca mniej i wystrój jaki właścicielka wymyśliła: Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 3 kwietnia 2011 Opublikowano 3 kwietnia 2011 (edytowane) FUCK uwielbiam poddasza. @Wampis - Logitechy x-530 ? Edytowane 3 kwietnia 2011 przez Pikol Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 3 kwietnia 2011 Opublikowano 3 kwietnia 2011 Co to za dwukolorowy pad, Wampis? Cytuj
Mustang 1 743 Opublikowano 3 kwietnia 2011 Opublikowano 3 kwietnia 2011 @Pikol: Nie, z braku miejsca i możliwości konfiguracji w pokoju odpowiedniej nabyłem ze 3 lata temu X-230, tylko 2.1 ale dźwięk fajny. Sprawują się bardzo dobrze, podobnie jak HDTV z końca 2008. Poddasza są spoko, ale mają pewną wadę - nagrzewają się bardziej niż środkowe piętra czy parter. @qb3k: Edycja limitowana, dostępna około rok temu w wybranych sklepach na Zachodzie. Cytuj
scuff 463 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Poddasza są spoko, ale mają pewną wadę - nagrzewają się bardziej niż środkowe piętra czy parter. ja mam pokoj na poddaszu 6x8 metrow i juz spie przy otwartym oknie, boje sie myslec co bedzie latem zazdroszcze tego okna w niebo :< Cytuj
Wielki K 94 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Opublikowano 4 kwietnia 2011 @Pikol: Nie, z braku miejsca i możliwości konfiguracji w pokoju odpowiedniej nabyłem ze 3 lata temu X-230, tylko 2.1 ale dźwięk fajny. Sprawują się bardzo dobrze, podobnie jak HDTV z końca 2008. Poddasza są spoko, ale mają pewną wadę - nagrzewają się bardziej niż środkowe piętra czy parter. (...) Ale za to, żeby była równowaga, to w zimie pierońsko się wychładzają Cytuj
winner 183 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Też mam "skos" w pokoju i w zimie/okresach przejściowych całkowicie wyłączam ogrzewanie CO w swoim pokoju bo jak włączę konsolę, pc i tv to to wydziela tyle ciepła, że nie potrzebne jest już ogrzewanie. Co do lata... jak sobie pomyślę, że znowu w środku nocy przy otwartych na oścież wszystkich drzwiach i oknach będę się niemiłosiernie pocił leżąc tylko w bezruchu na łóżku to robi mi się słabo na samą myśl... Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Też mam "skos" w pokoju i w zimie/okresach przejściowych całkowicie wyłączam ogrzewanie CO w swoim pokoju bo jak włączę konsolę, pc i tv to to wydziela tyle ciepła, że nie potrzebne jest już ogrzewanie. Co do lata... jak sobie pomyślę, że znowu w środku nocy przy otwartych na oścież wszystkich drzwiach i oknach będę się niemiłosiernie pocił leżąc tylko w bezruchu na łóżku to robi mi się słabo na samą myśl... Pierd.olicie. Ja mieszkam na pierwszym piętrze i lato czy nie lato, pocę się w nocy jak dzika świnia Ogólnie zawsze marzyłem o takim HC żeby był on tylko do grania. Konsola, tv i kanapa. nic więcej żeby w tym pokoju nie było. Nawet okien żeby nie było. Taki wielki TV 3D w takim ciemnym pokoju musi kopać po (pipi)e. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 5 kwietnia 2011 Opublikowano 5 kwietnia 2011 za(pipi)iscie sprawdzaja się do tego przestronne piwnice, które zostały zaadoptowane jako pomieszczenia mieszkalne. u mnie niestety niewykonalne, bo mam milion cieków wodnych w poblizu i podczas mocnych opadów nie ma bata, zeby nie było wody w piwnicy :< ehhh uroki zycia w dolinie (zeby nie napisać dziurze ) i kuźwa też mam pokój na poddaszu "z skosem". kiedys myslałem, ze będzie super... Cytuj
smir95 0 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Ja za to mam taką piwnicę do zaadaptowania. Nawet jest tam już grzejnik i kabel z internetu i szafka na TV. Wystarczyłoby pomalować ją, wypłytkować i zrobić lepsze oświetlenie ewentualnie kupić jakieś głośniki 5.1. Koszt niby nie duży, ale dla ucznia gimnazjum i tak za duży tym bardziej, że są też inne wydatki. Może za w przyszłym roku coś skombinuję, bo póki co to czeka mnie remont PC, kupno X360 lub PS3 i zakup skutera jako środka transportu do nowej szkoły;/;/ Cytuj
Daro^^ 653 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Pierdol skuter dupy na to nie lecą(chyba:P) co innego pokój w piwnicy z tv 55 " i konsolą i dźwiękiem 5.1 szybciej podupczysz niż przez skuter Cytuj
smir95 0 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 pewnie i lecą bardziej na hcroom , ale z mojej miejscowości nie ma bezpośredniego połączenia do nowej szkoły, także taki skuterek to raczej zakup obowiązkowy zresztą i tak rodzice mają połowę sumki dołożyć, ale kończymy już ten offtop. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 LOL. Laski nie lecą na HC Roomy w dużej większości. To jest Twój zakątek, ale nie licz na żadne wyrywanie dupeczek. Do tego trzeba wyjść z domu. Cytuj
smir95 0 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Hehe. To Daro wyskoczył mi tu z jakimiś laskami, a ja skuter kupuje z konieczności po prostu, a HC Rooma będę robił dla siebie. Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 LOL. Laski nie lecą na HC Roomy w dużej większości. To jest Twój zakątek, ale nie licz na żadne wyrywanie dupeczek. Do tego trzeba wyjść z domu. Nie wyrwę żadnej szmulki na mojego TV i kolekcję hejlo? Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Mazzeo niestety sprawdzone info. plazma 3d 42 cale plus szarpszuter z movem tez nie robi wrażenia :confused: Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 LOL. Laski nie lecą na HC Roomy w dużej większości. To jest Twój zakątek, ale nie licz na żadne wyrywanie dupeczek. Do tego trzeba wyjść z domu. Nie wyrwę żadnej szmulki na mojego TV i kolekcję hejlo? Jeżeli zadowala cie taka(i?) To możesz spać spokojnie Ale tak czy siak - HC Room to nie źródło of gettin' laid. PS. Mam nadzieje, ze zaden mod nie pousuwa postow, bo dalej mowimy o HC Roomach, tylko teraz o ich znaczeniu w zyciu towarzyskim Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 spoko, przynajmniej się nie "rzucacie"... a rozpoczeta dyskusja trzyma sie mniej- więcej pewnych "ram przyzwoitości". jak zaczniecie personalne podjazdy albo moooocno zejdziecie z tematu to wtedy sie pomysli co dalej robić Cytuj
Daro^^ 653 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 To niebyło do końca poważne :biggrin: no ale wiesz wyrywasz jakąś gimnazjalistkę nie wiem czym one się teraz jarają ale sądzę że są z roku na rok łatwiejsze to lepiej przyprowadzić ją do takiego wypasionego HC roomu bez okien i mówić spoko zaraz puścimy malutka muzykę z moich kolumn milion wat jakąś nastrojową nutę .Zamiast do pokoju który dzieli sie z bratem lub siostrą i kazać jej spierdalać (mówię o siostrze lub bracie) To tak poza tematem:P Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 częściowo się zgadza, kilka lat temu kiedy robiło się domówki mój pokój w plakatach z gier, fioletowym gamecubem i xboxem + 5 padów z kablami był obiektem beki wśród koleżanek później remont pokoju, duży TV, porządne audio, grafika na ścianach zamiast wiejskich plakatów (kiedyś były kozackie) + gołe cyce, teraz czarny x slim i ps3 fat + ostatnio kinect i te same osoby co kilka lat temu jechały pokój za dziecinne gierki kłócą się o kolejkę w graniu...w dziecinne kinectowe gry dla HC. Cytuj
Daro^^ 653 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 bo kinectowe gry zaczęli pokazywać w ich durnych pisemkach i dlatego rozchylić nogi dla kogoś kto ma kinect to jest +10 do Lansu Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Poziom tematu zaliczył znaczący spadek Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 przykro mi, niestety kazda ingerencja jest kwitowana najazdem na moją PW. Paradoksalnie chcą porządku w tematach, a jednocześnie nie pozwalają sprzątać syf jaki po sobie zostawiają. obecnie jestem na etapie, w którym zaczynam miec to wszystko w głębokim poważaniu. 3 Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 16 kwietnia 2011 Opublikowano 16 kwietnia 2011 A oto mój HC ROOM FOTO: http://img853.imageshack.us/i/p1190115.jpg/ http://img813.imageshack.us/i/p1190138.jpg/ http://img683.imageshack.us/i/p1190141c.jpg/ http://img291.imageshack.us/i/p1190124.jpg/ 3 Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 16 kwietnia 2011 Opublikowano 16 kwietnia 2011 Miodzio Widzę grę na PS3 i pudełko po edycji specjalnej Tekken na X360, ale żadnej z konsol HD. Opyliłeś ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi