Opublikowano 13 czerwca 201113 l fajna podstawka pod monitor Jak na studencki pokój jest bardzo dobrze, choć ten malutki monitor wygląda komicznie przy takich sprzętach jak PS3 i X360 Jakbyś zobaczył moje combo X360 + PS3 + 60 gier obok monitora wiszącego na ścianie z głośniczkami za 50zł to byś się obsmarkał ze śmiechu A co do pokoju - podstawka daje radę Fajne biurko. Edytowane 13 czerwca 201113 l przez DonSterydo
Opublikowano 13 czerwca 201113 l Biurko jest okej, całkiem solidne, tylko małe W wakacje mam plan kupić większy tv, postawić go na innej szafce i tam przenieść konsole. Bo nie mam miejsca ani do grania, ani do nauki, ani do pracy... z jedzeniem też jest ciężko
Opublikowano 13 czerwca 201113 l Ps3 - jest Xbox 360 - jest chusteczki koło laptopa - są :potter: Egzamin na studenta zaliczony
Opublikowano 13 czerwca 201113 l Ps3 - jest Xbox 360 - jest chusteczki koło laptopa - są :potter: Egzamin na studenta zaliczony Masz mnie, Sherlocku.
Opublikowano 13 czerwca 201113 l Ekscentryczne połączenie tanich platyn i Demon's Souls Black Phantom Edition pod nimi...
Opublikowano 13 czerwca 201113 l Ofsajd - ten X-Box stoi w takiej pozycji na codzien czy tylko na potrzeby fotki? Jesli na codzien to na Odyna- zrób mu troche wiecej miejsca !
Opublikowano 13 czerwca 201113 l Stoi tak od ponad 2 lat i nic mu się nie działo. PS3 podłączam tylko do grania, normalnie leży na półce.
Opublikowano 2 lipca 201113 l @marcin_N... masz plusa za ten zydel Edytowane 2 lipca 201113 l przez Michał102
Opublikowano 5 lipca 201113 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Brakuje sporo gier na PS2 które pożyczyłem. Z rozmieszczeniem konsol zrobię porządek jeszcze . Ściany z plakatami nie komentujcue (nie długo malowanie to zdejmę je ) Edytowane 5 lipca 201113 l przez PRQc
Opublikowano 6 lipca 201113 l dlaczego PRL'owski medelek z xbox'em stoi frontem do sciany? te konsole to tak na pokaz do zdjęcia ustawiłeś c'nie?
Opublikowano 6 lipca 201113 l dlaczego PRL'owski medelek z xbox'em stoi frontem do sciany? te konsole to tak na pokaz do zdjęcia ustawiłeś c'nie? Tyłem stoi dlatego bo... nie ma z przodu drzwiczek Powiem Ci ze przybył mi ostatnio xbox i N64 oraz powróciła SMD, no i rozłożyłem to na szybko aby było na razie. Dziś zamierzam ogarnąć to jakoś (PSX pójdzie do szafy i Sega też bo rzadko gram na niej) Na jakaś półkę czy większy mebel na wszystko mi szkoda kasy, wolę gierek i konsol kupić albo wiele innych przydatniejszych rzeczy... Edytowane 6 lipca 201113 l przez PRQc
Opublikowano 6 lipca 201113 l U mnie dzisiaj zaszła nieoczekiwana zmiana setup'u. Nie gram już na monitorze 21", a i 32" CRT poszło w odstawkę na rzecz tego potwora W końcu mam ładnie konsole ustawione
Opublikowano 6 lipca 201113 l w końcu masz duży TV 42? chyba też zrobię zdjecie swojej nory Edytowane 6 lipca 201113 l przez Daddy
Opublikowano 6 lipca 201113 l No po 3 latach z konsolami HD mam Tak 42", jest po prostu gigantyczny w tym moim 12 m pokoju
Opublikowano 6 lipca 201113 l LOL wyglada jak bydle tez mam 42 cale i mam mały pokój, jak wchodzą znajomi to pierwsze pytanie po co ci taki duży TV :potter: ? plus za philipsa a nie innego szajsunga. edit: zwinieta raklamówka w regale hehehhe Edytowane 6 lipca 201113 l przez Orzeszek87
Opublikowano 6 lipca 201113 l w reklamówce trzymam stare kable i inne tego typu rupiecie, ale jak na konsolomaniaka przystało jest to firmowa reklamówka Menago z logotypami konsol w której do domu przytargałem PS3
Opublikowano 8 lipca 201113 l Nie wiedziałem gdzie wkleić, tu będzie OK, aktualny HC Room wrzucę za parę tygodni. Kot konsolomaniak :
Opublikowano 9 lipca 201113 l to jest dopiero hc room ;d http://www.playstationcollecting.com/general/the-king-of-collectors-full-playstation-2-ntsc-library-sealed
Opublikowano 9 lipca 201113 l to jest dopiero hc room ;d http://www.playstationcollecting.com/general/the-king-of-collectors-full-playstation-2-ntsc-library-sealed To raczej do tematu o kolekcjach gier na różne platformy. Tak czy siak robi wrażenie $_$
Opublikowano 9 lipca 201113 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ja chyba wysle swoj hc room do psx'a bo chwilowo jest on masakryczny ok zdjecie : Edytowane 9 lipca 201113 l przez szpic
Opublikowano 9 lipca 201113 l Rozje.bałeś system Łap plusa. Na czym to leży? Na łóżku? tak. Kafeleczka aby za bardzo sie łóżko nie nagrzewalo bo potem kurde zle sie spi