schabek 5 334 Opublikowano 16 października 2011 Opublikowano 16 października 2011 Taki sam TV masz jak ja. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 (edytowane) Te książki to wszystkie o odchudzaniu? Edytowane 25 października 2011 przez maciucha 1 Cytuj
django 549 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Harry Potter nie jest o odchudzaniu. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Ale jest w złej kolejności . I zauważyłem jeszcze historię futbolu na 7 DVD pod potterami <szerlok>. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 a zaraz obok wladca pierscieni i co z tego? Cytuj
Linek 187 Opublikowano 5 listopada 2011 Opublikowano 5 listopada 2011 Nie wytrzymałbym tych grzbietów od gier na PS3 - czy oni się nie mogą z logiem zdecydować? Raz małe, raz duże, raz czerwone, raz czarne... porażka, jeśli ktoś ma więcej gier i chce, żeby to miało jakąś spójność na półce. BTW nie udało Ci się laptopem zasłonić przetarcia stolika z Ikei. Ale generalnie pokój spoko, tylko trochę "martwy" i kolor bym zmienił. Poza tym jest spoko Cytuj
Wielki K 94 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 (edytowane) Ruch tu ostatnimi czasy nieduży, to może zapodam małą aktualkę mojego giercowego stanowiska: Edytowane 9 listopada 2011 przez Wielki K Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 Mój kuzyn ma takie samo krzesło. Boże, jak mnie to chu.jostwo wkurzało jak u niego byłem... Cytuj
Linek 187 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 Miałem to krzesło, na szczęście kupione za grosze z magazynu, bo się opakowanie rozwaliło. Jakież to cholerstwo jest niewygodne! Pomęczyłem się z tym kilka miesięcy, nie wiedziałem, jak na tym siedzieć i zawiozłem do brata, niech ma, do kompa siada rzadko, to przeżyje. Cytuj
Wielki K 94 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Siejecie negatywną propagandę Panowie, niewiele brakuje mi do 190cm i 90kg, a nie narzekam, wręcz przeciwnie Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Też mam takie krzesidło już z 2 lata i nie narzekam. Troche twardzo w dupe, ale cale szczescie że ktoś wynalazł takie cudo jak poduszki. Posiadam również identyczny biały kubek w czerwone kropki, również polecam : ] Cytuj
Linek 187 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Siedzisko jest niby spoko, ale strasznie niewygodnie się te krzesła układają, są dziwnie pochylone. Co do wymiarów, ja mam 195cm i ~95kg, nie wiem, może to już za dużo, w każdym razie, o ile samo krzesło byłoby jeszcze ok, tak to pochylenie było niezwykle wkurzające. Siedziałem na mnóstwie wygodniejszych krzeseł "biurowych". Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 14 listopada 2011 Opublikowano 14 listopada 2011 (edytowane) czemu mając konsolę gracie przy biurkach? to tak samo jakby grać na PC tylko z gorszą grafą.... dwuosobowe sofy rozkładane tanie są a komfort rozwalenia się w czasie sesji uncharted dużo większy. jak potrzebuję "skupienia" to gram na fince z IKEI Edytowane 14 listopada 2011 przez waldusthecyc Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 14 listopada 2011 Opublikowano 14 listopada 2011 Ja to nawet wolę grać na konsoli siedząc na krześle . Bardziej wydajniej wychodzi mi wtedy granie ;D Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 15 listopada 2011 Opublikowano 15 listopada 2011 Swego czasu dużo grałem siedząc na ziemi, teraz na komódce stoi monitor wraz z konsolą i nie jest źle, planuje jednak zakupić zamiast krzesełka biurowego (nie do końca wygodnego) jakiś nie za duży fotel co by się na nim rozłożyć wygodnie Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. saptis 620 Opublikowano 28 listopada 2011 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 listopada 2011 (edytowane) Jakis czas temu moj HC Corner wygladal tak: Troche sie zmienilo, wiec niestety niektore konsole siedza w kartonach i czekaja na wiecej miejsca, oczywiscie nadal je mam i nie mam zamiaru sie ich pozbywac. Aktualnie miejsce jest tylko dla obecnej generacji (PS1 wyciagnalem bo musialem cos sprawdzic) plus kilka handheldow: Nie ma takiego porzadku jak wczesniej, ale co tam - moze jeszcze cos poprzekladam. Edytowane 28 listopada 2011 przez saptis 14 Cytuj
Daro^^ 653 Opublikowano 28 listopada 2011 Opublikowano 28 listopada 2011 Świetny tv, to samsung 52" ? nie myślałeś o tych nowych smart tv ze srebrną obramówką i podstawką ? bo ja na niego choruję Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 28 listopada 2011 Opublikowano 28 listopada 2011 Ten telewizor ma głośniki w ogóle? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 28 listopada 2011 Opublikowano 28 listopada 2011 ma głosniki i nawet dają rade (czyt. jest lepiej niz myslalem, ze bedzie) - mozna powiedziec, ze mam cos takiego teraz w domu co do fot - wczesniejsza bardziej mi sie podoba Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 29 listopada 2011 Opublikowano 29 listopada 2011 Świetne fotki saptis, na pierwszej piękna kolekcja konsol, na drugim kozacki telewizor i dużo gier z Zeldą włącznie. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 29 listopada 2011 Opublikowano 29 listopada 2011 Przepraszam, czy na drugiej fotce ten fotel to model Pello z IKEA? Bo zastanawiam się nad takim i chciałbym wiedzieć czy wygodny, elo Cytuj
saptis 620 Opublikowano 29 listopada 2011 Opublikowano 29 listopada 2011 (edytowane) Świetny tv, to samsung 52" ? nie myślałeś o tych nowych smart tv ze srebrną obramówką i podstawką ? bo ja na niego choruję To jest nowy model Samsung Smart TV 55" , LED 3D. Te srebrne to po prostu inny, z tego co wiem wyzszy (jeszcze lepsza matryca) i drozszy o jakies 2k model - za bajerancki wyglad tez sie placi. Ja mam czarna cienka ramke, bardzo mi sie podoba ten model i ma swietna jakosc obrazu, mi to jak najbardziej odpowiada, co do glosnikow to oczywiscie sa wbudowane i calkiem dobrze graja, sam sie zdziwilem, ze az tak dobrze. Zdjecie wcale nie oddaje rozmiaru tego TV, przyznam, ze fajnie sie na mim gra w gry 3D takie jak Killzone 3, Uncharted 3, Gran Turismo 5. Nowa Zelda: Skyward Sword tez bardzo dobrze na nim wyglada, wlaczalem nawet Crasha 2 z PS1 (przez PS3) i wyglada niezle. LED ma lepszy obraz niz moj poprzedni LCD, widac roznice. Przepraszam, czy na drugiej fotce ten fotel to model Pello z IKEA? Bo zastanawiam się nad takim i chciałbym wiedzieć czy wygodny, elo Zgardza sie to fotel Pello z Ikei - fajnie sie na nim gra, polecam. Po zmianie TV troche go scisnelo, musze cos wymyslec bo ten TV troche sie rozpycha. Troche szkoda, ze musialem pochowac inne konsole, ale po prostu teraz nie mam tyle miejsca. Lubie czasami pograc w starsze klasyki, ale niestety musza poczekac. Edytowane 29 listopada 2011 przez saptis 1 Cytuj
hayami 18 Opublikowano 29 listopada 2011 Opublikowano 29 listopada 2011 Saptis wymiata ten TV zresztą reszta tez Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 29 listopada 2011 Opublikowano 29 listopada 2011 Przyłączam się do chwalebnych opinii. Świetny tv i ładna kolekcja sprzętu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi