Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

SKad mozesz wiedziec jakie ja mam pojecie na temat TV, nie znasz mnie. Jak jestes taki wszechwiedzacy to mozesz sie na swoim podworku przechwalac,.....

Edytowane przez saptis
Opublikowano (edytowane)

Ja j.ebe.e to nie jest miejsce do takich dyskusji, to po pierwsze. Po drugie jezeli chodzi o Samsungi to trzeba wiedziec co kupic, a nie goowno ktore reklamuja. Jezeli chodzi natomiast o 3D to mam je w d.upie, wiec dla mnie to nie jest zaden wyznacznik. Tak jak np. chcialbym miec Panasonica VT30, to nie dla jego 3D czy mega obrazu (mozna znalesc modele Samsunga porownywalne jezeli chodzi o PQ, moze nie az tak dobre, ale malo kto zobaczy roznice) tylko dla niskiego input laga w normalnym trybie wyswietlania obrazu.

Gdyby byl jakis topowy model LCD Samsunga z niskim input lagiem bez zmiany na Game Mode to bym go wybral zamiast plazmy VT30 - dla mnie obraz na LCD jest lepszy do gier. Plazmy sa z drugiej storny sporo lepsze do filmow.

Edytowane przez Ins
Opublikowano
Like the majority of Samsung TVs, the D6500 has an input lag of around 66 ms, or four frames. That puts gamers at a disadvantage in a multiplayer environment, but shouldn't affect anybody else.

66 ms NICE! :ph34r:

• 4 miesiące temu...
Gość Orzeszek87
Opublikowano (edytowane)

Dziś zrobiłem dzień szmaty, wyczyscilem wszystko na błysk.

dbe24374c43da5f2.jpg

Edytowane przez Orzeszek87
  • Plusik 3
Opublikowano

Klocek ładny tylko mogłeś położyć na półce pod telewizorem. A, no i ogólnie nic do siebie nie pasuje kolorystycznie- biały Xbox i Kinect, czarny tv i komp, srebrne głośniki, a jasne meble to jeszcze bardziej uwydatniają. Propsy za naklejki z Gearsów na lapku, też sobie jedną przykleiłem .

Opublikowano

Co to za bestia (TV) - model?

Xbox SW - nice :D

ST30/3D

przekątna 42 jak mniemam, ma takie samo cudeńko w domku ;]

Gość Orzeszek87
Opublikowano (edytowane)

Musze maly remont zrobić i tak, wymienic tapetę (nikt nie zauważył nieprofesjonalnie przyklejonej "na zakładkę") z kablami masakra, co chwila jest cos odpinane (laptopy), a docelowe chce powiesic tv na ścianie. tv to panasonic ST30/3d 42 cale, na laweczce dokladnie susza sie nakladki od głośniczków, klocek wczesniej lezał pod tv ale kiepsko sie własnie prezentował wiec go spionizowałem, a bialy kinect to fail :( niestety.

a woofer jest na meblu bo podłoge myłem i schła XD

Edytowane przez Orzeszek87
Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Posłuchałeś rady Pachtera ;)

Jeszcze Halo 4 i obaj będziemy mieli na półkach combo breaker :D

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano

No mały TV dlatego exy na klocka tak ładnie mu wyglądają :)

Czarny T, będzie czarny klocek, jeszcze tylko kiere na czarno zrobisz i gra muzyka... Fakt ten biały X360 do niczego nie pasuje.

Mazzeo po meblach wnioskuje, że mieszkasz z rodzicami, zgadza się ?

Opublikowano

Bo jak mieszkałem z rodzicami też miałem takie meble :) pamiętam jak je wybierałem z rodzicami kilkanaście lat temu, wtedy to był szczyt mody i delikatna wyższa klasa średnia :)

Opublikowano (edytowane)

Tak, ze starymi mieszkam, czemu akurat po meblach poznałeś?

Bo jakbyś mieszkał na swoim, to być cykał foty salonu, a nie małego pokoju.

32' mam od blisko 4 lat i spokojnie wystarcza dla 1 osoby z możliwością ustawienia fotela dość blisko ekranu.

Edytowane przez Wampis
Opublikowano

Bo jak mieszkałem z rodzicami też miałem takie meble :) pamiętam jak je wybierałem z rodzicami kilkanaście lat temu, wtedy to był szczyt mody i delikatna wyższa klasa średnia :)

Moje też mają chyba ze 12 lat, ale nie wyglądają na tyle i trzymają fason :) Tylko biurko jest w miarę nowe.

YETI i reszta, zauważcie ile tam jest miejsca, ciężko mi będzie z wrzuceniem czegoś większego niż 32, poza tym tuż obok jest kanapa z której gram.

A z tym traceniem to nie do końca prawda, bo jak jest jakiś killer graficzny bo pierwsze przejście robię na plaźmie 50.

Bo jakbyś mieszkał na swoim, to być cykał foty salonu, a nie małego pokoju.

Nie taki mały, 12m ma. No ale trudno żeby mając 22 lata mieszkał na swoim. Jeszcze biznesu nie otworzyłem.