Labtec 3 646 Opublikowano 27 kwietnia 2012 Opublikowano 27 kwietnia 2012 wynajmuje pokój wiec nie dziwcie się ze jakoś tak wszystko razem 1 Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 29 kwietnia 2012 Opublikowano 29 kwietnia 2012 Pomiędzy lapkiem i monitorm. :potter: Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 30 kwietnia 2012 Opublikowano 30 kwietnia 2012 (edytowane) Nie mam jako takiej za dużo przestrzeni do grania , więc dam tylko skrawki . moje konsolki : http://www.fotosik.p...2b650499b9.html szkoda , że tylko 26 cali , ale na tą chwilę większy swoimi gabarytami się nie mieści http://www.fotosik.p...cb1fb372df.html za głośno też nie mogę słuchać http://www.fotosik.p...47a7f49ac4.html te gry zawsze chętnie odpalę , jeszcze na dysku jedna z moich ulubionych Wipeout HD/fury http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/044ce4f1a79f6421.html a na koniec miła chwila....pamiętacie te czasy ? http://www.fotosik.p...1da3c6c8c7.html Niedługo planuję spory remoncik.....szykuje się DUŻO zmian Edytowane 30 kwietnia 2012 przez seb.maz Cytuj
dApo 313 Opublikowano 30 kwietnia 2012 Opublikowano 30 kwietnia 2012 to zamierzone że 4 pierwsze fotosy są takie same? :> Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 30 kwietnia 2012 Opublikowano 30 kwietnia 2012 Przepraszam , mój błąd już poprawiłem . 1 Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 (edytowane) To i ja pochwalę się zdjęciami z telefonu. Gitary oraz białe pady jedynkie na wystawę, normalnie jedynie czarny pad sobie leży na wierzchu. PS2 i GC w szafie. Mój mały zabytek. I mały bonus. Kilka miesięcy po gruntownym remoncie. Jak na dość niski budżet jestem całkiem zadowolony. Za rok przy uderzeniu w końcu "na swoje" na pewno zrobi się coś bardziej... nowoczesnego. Edytowane 11 maja 2012 przez Humulin 2 Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 (edytowane) Jak już remont robiłeś trzeba było to "ergonomiczne" biurko wywalić. Nie rozumiem, jak można tak siedzieć przy monitorze, nie dość że człowiek skrzywiony, to jeszcze głowę trzeba zadzierać. Serio, kark cię od tego nie boli? A komputer się poci w szparce... Jak już nie chcesz sobie kupować nowego, rozrysuj sobie podstawkę pod monitor swoich marzeń, weź wymiary, w sklepie płytę pilśniową ci wytną, skręć na konfirmaty, oklej krawędzie okleiną (nie, nie jestem stolarzem). Trochę wysiłku, ale później nie będziesz jak Igor (Yes Master) przy komputerze się krzywił. Ech, nie doczytałem, że za rok wybierasz się "na swoje", ale i tak nie chciałbym się męczyć przy tym "biurku". Edytowane 11 maja 2012 przez Andreal Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 Andreal: Nie musi zadzierać głowy, samymi oczami też można ruszać Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 (edytowane) Oczy też mogą boleć od zadzierania w górę Edytowane 11 maja 2012 przez Andreal Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 (edytowane) Wbrew pozorom nie męcze się przy tym biurku. Wcale głowy do góry/na bok nie muszę zadzierać - siedzi się lekko bokiem do biurka. To tylko na zdjęciu wygląda tak wysoko i strasznie. Już bardziej się męczę siedząc przed TV na wersalce, niż przed kompem. Nieraz wolę oglądać lekko z boku na krześle film, niż wiercić się na wprost na wyrku. Granie na gitarze nawet przy złożonym łózku tez wygodne nie jest, stoi się zdecydowanie za blisko telewizora. Rok jeszcze trzeba wytrzymać. Edytowane 11 maja 2012 przez Humulin Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 Oczy też mogą boleć od zadzierania w górę Jak masz gekonie ślepia, tak jak ja, to możesz patrzeć za siebie bez obracania głowy Humulin: Fajny pokój i kolekcja na Gacka Cytuj
saptis 620 Opublikowano 4 lipca 2012 Opublikowano 4 lipca 2012 (edytowane) Chcialbym stworzyc kiedys taki prawdziwy, klimatyczny pokoj gracza z roznymi konsolami (i ogolnie sprzetem do grania), duzym TV. i odpowiednim naglosnieniem. Do tego oczywiscie wygodny fotel, jakis fajny regal na gry i konsole, moze nawet lodowka na zimne napoje, a na scianach jakies motywy z gier. Poza tym fajnie byloby miec tam jeszcze wyscigowy fotel z kierownica. Ehhhh.... moze kiedys. Dawno nie bylo zadnych pokojow, wrzuccie jakies zdjecia swoich lochow. Edytowane 4 lipca 2012 przez saptis Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 5 lipca 2012 Opublikowano 5 lipca 2012 jak sobie życzysz sory za jakość, ale robione na szybko, w sumie od moich poprzednich zdjęć zmienił się tv/monitor, było lekkie przemeblowanie i sprzedałem move'a i guitar hero. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 5 lipca 2012 Opublikowano 5 lipca 2012 (edytowane) Pół pokoju Ci te dodatkowe biurko zajmuje Kup sobie taki mały z dwiema półeczkami jedna nad drugą i oszczędzisz kupę miejsca Edytowane 5 lipca 2012 przez DonSterydo Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 5 lipca 2012 Opublikowano 5 lipca 2012 Nie mogę, składuję tam odpady radioaktywne (czyt. zeszyty, kable, dokumenty, butelki po piwie itd...) Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 6 września 2012 Opublikowano 6 września 2012 W końcu po remoncie i w końcu mogę pokazać swój wymarzony HC Room : > https://plus.google.com/photos/109021473082871650761/albums/5784988230658286689?authkey=CJbXz-S6tKH29wE 6 Cytuj
saptis 620 Opublikowano 6 września 2012 Opublikowano 6 września 2012 (edytowane) No, no - widac, ze po remoncie - tak nowoczesnie i czysto, fajne meble ! Tylko zeby ci sie ten X360 (po lewej PS3?) nie udusil, jak w lecie przygrzeje to w pokoju pod dachem zrobi sie sauna (mialem taki pokoj), polke wyzej masz miejsce i mysle, ze bedzie tam dobrze wygladal. Jesli masz dobra izolacje przy dachu to jeszcze ok, ale i tak w lecie bywa goraco, nawet na parterze, wiec ja dalbym konsole pietro wyzej na tym regale. Edytowane 6 września 2012 przez saptis Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 6 września 2012 Opublikowano 6 września 2012 Wielkie dzięki, bardzo fajnie otrzymać ciepłe słowa : > Co do xboxa (obok stoi blu ray, więc jeszcze hardkoru nie ma), to mam takiego z całkiem dobrym chłodzeniem i zawsze jak gram w grę to ją instaluje na dysk więc pewnie trochę mniej grzeje. Ogólnie to wiem, że jest ryzyko, ale będę żył nadzieją, że jakoś przezyje : p Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 6 września 2012 Opublikowano 6 września 2012 Fajne meble, fajna wykładzina, fajna kolorystyka wnętrza Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 6 września 2012 Opublikowano 6 września 2012 Współczuję Ci tego połaciowego okna. W dodatku tuż nad głową w nocy podczas deszczu. Znasz może model Swojego biurka? Szukam czegoś podobnego. Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 6 września 2012 Opublikowano 6 września 2012 Humulin, ogólnie te skosy to porażka. Tak ukracają pokój, że mało co zostaje. A biurko to po prostu blat który leży na tych komodach : p Nie ma modelu Dzięki wszystkim za kolejne pochwały : D Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. aux 3 784 Opublikowano 11 listopada 2012 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 11 listopada 2012 Czas na mój debiut w tym kultowym kąciku. Pokój w wersji beta z jedną tylko konsolą i bez plakatów. W 2013 powinnien być gotowy. Chcialbym stworzyc kiedys taki prawdziwy, klimatyczny pokoj gracza z roznymi konsolami (i ogolnie sprzetem do grania), duzym TV. i odpowiednim naglosnieniem. Do tego oczywiscie wygodny fotel, jakis fajny regal na gry i konsole, moze nawet lodowka na zimne napoje, a na scianach jakies motywy z gier. Poza tym fajnie byloby miec tam jeszcze wyscigowy fotel z kierownica. Ehhhh.... moze kiedys. Od lat mam to samo marzenie. Naoglądałem się tu i w PE całej masy fajnych HC roomów i jakaś tam wizja zarysowała mi się w głowie. W tym roku powoli zacząłem zmieniać swoją zabałaganioną jaskinię. Wywaliłem meblościankę typu późny PRL, kupiłem meble z BRW. Pomalowałem ściany, wymieniłem oldschoolowy dywan na wykładzinę. Problemem jest mały rozmiar pokoju. Zazdroszczę graczom z ogromnymi pokojami. Duża przestrzeń daje pole do popisu i wszystko ma swoje miejsce. Ale może kiedyś dorobię się własnego domu i będę mógł zaszaleć. Był jakiś czas temu w PE gameroom w piwnicy. Zastanawiam się nad fotelem gracza. Stałby na środku i blokował cały pokój. No i nie mogę znaleźć fajnego, małego biurka na lapka. Widok ogólny, stary Szajsung zostanie wymieniony, dojdą plakaty z filmów i gier. Może jakaś półeczka z figurkami. Pare gierek. Generalnie nie zbieram, wymieniam, kupuję na PSN, ale chciałbym stworzyć małą kolekcję ulubionych tytułów głównie z szóstej generacji. Sofa do grania, spania i czytania. Szafa a w niej ubrania i kilka ulubionych czasopism 16 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 12 listopada 2012 Opublikowano 12 listopada 2012 Bardzo przytulnie Małe pokoje też mają swój urok. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi