Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie mam jako takiej za dużo przestrzeni do grania , więc dam tylko skrawki .

moje konsolki :

http://www.fotosik.p...2b650499b9.html

szkoda , że tylko 26 cali , ale na tą chwilę większy swoimi gabarytami się nie mieści

http://www.fotosik.p...cb1fb372df.html

za głośno też nie mogę słuchać

http://www.fotosik.p...47a7f49ac4.html

te gry zawsze chętnie odpalę , jeszcze na dysku jedna z moich ulubionych Wipeout HD/fury

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/044ce4f1a79f6421.html

a na koniec miła chwila....pamiętacie te czasy ? :)

http://www.fotosik.p...1da3c6c8c7.html

Niedługo planuję spory remoncik.....szykuje się DUŻO zmian :)

Edytowane przez seb.maz
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

To i ja pochwalę się zdjęciami z telefonu. Gitary oraz białe pady jedynkie na wystawę, normalnie jedynie czarny pad sobie leży na wierzchu.

113.jpg

114.jpg

116.jpg

PS2 i GC w szafie.

117.jpg

Mój mały zabytek. :)

115.jpg

I mały bonus.

Kilka miesięcy po gruntownym remoncie. Jak na dość niski budżet jestem całkiem zadowolony. Za rok przy uderzeniu w końcu "na swoje" na pewno zrobi się coś bardziej... nowoczesnego. :)

127m.jpg

128m.jpg

129m.jpg

130m.jpg

Edytowane przez Humulin
  • Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Jak już remont robiłeś trzeba było to "ergonomiczne" biurko wywalić.

Nie rozumiem, jak można tak siedzieć przy monitorze, nie dość że człowiek skrzywiony, to jeszcze głowę trzeba zadzierać. Serio, kark cię od tego nie boli?

A komputer się poci w szparce...

Jak już nie chcesz sobie kupować nowego, rozrysuj sobie podstawkę pod monitor swoich marzeń, weź wymiary, w sklepie płytę pilśniową ci wytną, skręć na konfirmaty, oklej krawędzie okleiną (nie, nie jestem stolarzem). Trochę wysiłku, ale później nie będziesz jak Igor (Yes Master) przy komputerze się krzywił.

Ech, nie doczytałem, że za rok wybierasz się "na swoje", ale i tak nie chciałbym się męczyć przy tym "biurku".

Edytowane przez Andreal
Gość DonSterydo
Opublikowano

Andreal: Nie musi zadzierać głowy, samymi oczami też można ruszać :P

Opublikowano (edytowane)

Wbrew pozorom nie męcze się przy tym biurku. Wcale głowy do góry/na bok nie muszę zadzierać - siedzi się lekko bokiem do biurka. To tylko na zdjęciu wygląda tak wysoko i strasznie. :)

Już bardziej się męczę siedząc przed TV na wersalce, niż przed kompem. Nieraz wolę oglądać lekko z boku na krześle film, niż wiercić się na wprost na wyrku. Granie na gitarze nawet przy złożonym łózku tez wygodne nie jest, stoi się zdecydowanie za blisko telewizora.

Rok jeszcze trzeba wytrzymać. :)

Edytowane przez Humulin
Gość DonSterydo
Opublikowano

Oczy też mogą boleć od zadzierania w górę :)

Jak masz gekonie ślepia, tak jak ja, to możesz patrzeć za siebie bez obracania głowy ;)

Humulin: Fajny pokój i kolekcja na Gacka :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Chcialbym stworzyc kiedys taki prawdziwy, klimatyczny pokoj gracza z roznymi konsolami (i ogolnie sprzetem do grania), duzym TV. i odpowiednim naglosnieniem. Do tego oczywiscie wygodny fotel, jakis fajny regal na gry i konsole, moze nawet lodowka na zimne napoje, a na scianach jakies motywy z gier. Poza tym fajnie byloby miec tam jeszcze wyscigowy fotel z kierownica. Ehhhh.... moze kiedys. ;)

Dawno nie bylo zadnych pokojow, wrzuccie jakies zdjecia swoich lochow. ;)

Edytowane przez saptis
Gość Wściekły Pies
Opublikowano

jak sobie życzysz :P

YoDTU.jpg

QwlzN.jpg

sory za jakość, ale robione na szybko, w sumie od moich poprzednich zdjęć zmienił się tv/monitor, było lekkie przemeblowanie i sprzedałem move'a i guitar hero.

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Pół pokoju Ci te dodatkowe biurko zajmuje :P Kup sobie taki mały z dwiema półeczkami jedna nad drugą i oszczędzisz kupę miejsca :)

Edytowane przez DonSterydo
Gość Wściekły Pies
Opublikowano

Nie mogę, składuję tam odpady radioaktywne (czyt. zeszyty, kable, dokumenty, butelki po piwie itd...) :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

No, no - widac, ze po remoncie - tak nowoczesnie i czysto, fajne meble !

Tylko zeby ci sie ten X360 (po lewej PS3?) nie udusil, jak w lecie przygrzeje to w pokoju pod dachem zrobi sie sauna (mialem taki pokoj), polke wyzej masz miejsce i mysle, ze bedzie tam dobrze wygladal. Jesli masz dobra izolacje przy dachu to jeszcze ok, ale i tak w lecie bywa goraco, nawet na parterze, wiec ja dalbym konsole pietro wyzej na tym regale.

Edytowane przez saptis
Opublikowano

Wielkie dzięki, bardzo fajnie otrzymać ciepłe słowa : >

Co do xboxa (obok stoi blu ray, więc jeszcze hardkoru nie ma), to mam takiego z całkiem dobrym chłodzeniem i zawsze jak gram w grę to ją instaluje na dysk więc pewnie trochę mniej grzeje.

Ogólnie to wiem, że jest ryzyko, ale będę żył nadzieją, że jakoś przezyje : p

Opublikowano

Współczuję Ci tego połaciowego okna. W dodatku tuż nad głową w nocy podczas deszczu. ;)

Znasz może model Swojego biurka? Szukam czegoś podobnego.

Opublikowano

Humulin, ogólnie te skosy to porażka. Tak ukracają pokój, że mało co zostaje.

A biurko to po prostu blat który leży na tych komodach : p

Nie ma modelu

Dzięki wszystkim za kolejne pochwały : D

• 2 miesiące temu...