Gość Szprota Opublikowano 12 listopada 2012 Opublikowano 12 listopada 2012 Czy ja dobrze widzę motyw z master czifem ustawiony na ps3? Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 12 listopada 2012 Opublikowano 12 listopada 2012 Tak Często sobie ustawiam tapety z Halo, Zeldy czy Minecrafta. Polecam te stronki: http://www.xboxwallpapers.com/games/halo-4-wallpapers.asp http://www.myplaystationwallpapers.com/ http://www.pcgamewallpapers.com/ Cytuj
diolek 43 Opublikowano 3 grudnia 2012 Opublikowano 3 grudnia 2012 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=mCZ4AxVAykw&feature=youtube_gdata_player zapraszam do oglądania: Edytowane 3 grudnia 2012 przez diolek 7 Cytuj
saptis 620 Opublikowano 4 grudnia 2012 Opublikowano 4 grudnia 2012 (edytowane) Ladnie, widze klasyki - SNES i Donkey Kong Country 2. Na sciane za/nad fotelami przyda sie jeszcze jakis fajny obraz bo troche tam pusto. Edytowane 4 grudnia 2012 przez saptis Cytuj
diolek 43 Opublikowano 4 grudnia 2012 Opublikowano 4 grudnia 2012 sciana za fotelami bedzie w pelni wykorzystana. obrazy z gier i róznego typu gadzety, juz czekaja na montaz,lub lecą domnie z allegro. przygotowania na godne powitanie ps4 idą pelna para. Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 4 grudnia 2012 Opublikowano 4 grudnia 2012 Odległość od TV wydaje mi się ok. Ale też tak w ogóle to jest plus, bo nie czujesz jakiegoś obowiązku kupowania większego TV, bo po co Ci większy skoro nawet już ten jest trochę za duży : D Nic z tym jednak nie zrobisz bo to jedyna ściana do której pasuje TV Kiedyś mógłbyś pomyśleć o jakimś malowaniu ścian na jakiś bardziej mroczniejszy : > Ładnie się komponuje z elektroniką, czyli ogólnie HC Roomami pozdro 1 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 grudnia 2012 Opublikowano 4 grudnia 2012 Biorąc pod uwagę, że samo granie męczy oczy, to pomieszczenie powinno zostać pomalowane na jasny kolor. No chyba, że komuś nie będą przeszkadzać na starość 2 cm szkła w okularach Cytuj
diolek 43 Opublikowano 4 grudnia 2012 Opublikowano 4 grudnia 2012 wlasnie dlatego ze na pokoj gracza wybralem dosc male pomiesczenie ,zeby czuc immersje z grą , pomalowalem go na jasny kolor- kremowy. Co do odleglosci to mam nadzieje ze to kwestia przyzwyczajenia sie oczu do nowych warunków wypalania gałek . Cytuj
dawdi17 57 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 Fajnie byłoby mieć coś takiego, małe pomieszczenie tylko do grania, jest czego zazdrościć. Bardzo podoba mi się ten pomysł z plakatami. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 Spoko ale chyba w takim układzie Dts przestrzęnnego nie uświadczysz jak masz tylne głośniki w takiej pozycji. Cytuj
diolek 43 Opublikowano 7 grudnia 2012 Opublikowano 7 grudnia 2012 no troche one za blisko stoją fotela,ale nie narzekam w takim CODzie slychac skąd padają strzaly wiec nie jest tragicznie. Cytuj
art100 30 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 (edytowane) Pokoik całkiem fajny. Schowaj te pudełka. + za plakaty w antyramach. TV mógłby być 32calowy ale z lepszą matrycą. Zapodaj filmik lub zdjęcia z tą pustą ścianą jak już będzie uzupełniona. Edytowane 8 grudnia 2012 przez art100 Cytuj
Gość Dr.Suess Opublikowano 14 grudnia 2012 Opublikowano 14 grudnia 2012 (edytowane) nowy szeryf w mieście. Edytowane 14 grudnia 2012 przez Dr.Suess 3 Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 14 grudnia 2012 Opublikowano 14 grudnia 2012 (edytowane) Gratulacje Orzeszek! Jesteś jedną z nielicznych osób w Polsce która ma WiiU Edytowane 14 grudnia 2012 przez Lionel Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 14 grudnia 2012 Opublikowano 14 grudnia 2012 nowy szeryf w mieście. Chodzi o rekord w długości update'ów? Tak na serio, to gratki. Cytuj
Gość Dr.Suess Opublikowano 14 grudnia 2012 Opublikowano 14 grudnia 2012 najgorsze jest to że teraz musze białego plejaka skombinować bo to kiepsko wygląda. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 14 grudnia 2012 Opublikowano 14 grudnia 2012 Ile na czarnym rynku chodzi WiiU w Polsce - nerka, płuco? Cytuj
Gość Dr.Suess Opublikowano 14 grudnia 2012 Opublikowano 14 grudnia 2012 Ile na czarnym rynku chodzi WiiU w Polsce - nerka, płuco? spytalem sie o czarne wiiU to scena byla podobna co w filmie american psycho gdy bale zamawial stolik w tej topowej restauracji, sprzedawca sie usmial jak bym powiedzial najsmiesniejszy zart na swiecie. Pedal, nic juz nie kupie u nich. Cytuj
dawdi17 57 Opublikowano 19 grudnia 2012 Opublikowano 19 grudnia 2012 Spoko pokój, ale te pudełka... no nie wiem, ja mam od takich "rzeczy" strych Powiedz mi w przybliżeniu jaki jest koszt takiego pojedynczego obrazu (plakat + dopasowana antyrama)? A ten motyw w xmb to darmoszka czy trza kupić? Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 19 grudnia 2012 Opublikowano 19 grudnia 2012 Bardzo fajny pokój. Jedyne co bym zmienił to kolor ścian. Podobają mi się plakaty Nintendo, ładnie ułożone gierki, fotele i świąteczny temat na PS3. Leci plusik. Cytuj
diolek 43 Opublikowano 19 grudnia 2012 Opublikowano 19 grudnia 2012 pudelka są z rzeczy związanych z grami wiec pasuja do pokoju gracza, kolor scian kremowy, na filmiku wydaje sie bialy, ale taki nie jest. co do obrazow, to plakat o wymiarach 91.5x61 na alledrogo po 18 zl,i sa to co dziwne orginaly z logo nintendo w rogu. a ramy to w zaleznosci od zasobnosci portfela ,ja mam takie z lepszych ,po 60 pare złoty za sztuke, ale zwykła antyrama w tym duzym rozmiarze to cos 25-30zl Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 19 grudnia 2012 Opublikowano 19 grudnia 2012 Spoko pokój, ale te pudełka... no nie wiem, ja mam od takich "rzeczy" strych Następny HIV. 1 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 19 grudnia 2012 Opublikowano 19 grudnia 2012 Też uważam, że z pudełkami wszelkiego rodzaju jest jak z ustawianiem pustych butelek po alkoholach na szafce Dobrze nie wygląda, a tylko kurz zbiera. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 19 grudnia 2012 Opublikowano 19 grudnia 2012 Słabo z tymi kablami pod telewizorem. Nie wiem czy one idą do tego głośnika centralnego czy do pleja ale wygląda to źle. Schowanie ich to w twoim przypadku pewnie kucie ściany, czyli pokój wywrócony do góry nogami. I tak źle i tak niedobrze. Reszta fajna. Klimat jest, a te pudełka po kolekcjonerkach są spoko. Pudełka po konsoli to kalectwo ale takie pudła po grach są ok, wyglądają jak te reklamowe kartony w MM/Saturn/Empik i dodają uroku. No i 'obrazy' też na plus. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi