Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Featured Replies

Opublikowano

Czy ja dobrze widzę motyw z master czifem ustawiony na ps3? :P

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 624,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ladnie, widze klasyki - SNES i Donkey Kong Country 2. Na sciane za/nad fotelami przyda sie jeszcze jakis fajny obraz bo troche tam pusto.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

sciana za fotelami bedzie w pelni wykorzystana. obrazy z gier i róznego typu gadzety, juz czekaja na montaz,lub lecą domnie z allegro. przygotowania na godne powitanie ps4 idą pelna para.

Opublikowano

Odległość od TV wydaje mi się ok.

Ale też tak w ogóle to jest plus, bo nie czujesz jakiegoś obowiązku kupowania większego TV, bo po co Ci większy skoro nawet już ten jest trochę za duży : D

Nic z tym jednak nie zrobisz bo to jedyna ściana do której pasuje TV

Kiedyś mógłbyś pomyśleć o jakimś malowaniu ścian na jakiś bardziej mroczniejszy : >

Ładnie się komponuje z elektroniką, czyli ogólnie HC Roomami

pozdro

Opublikowano

Biorąc pod uwagę, że samo granie męczy oczy, to pomieszczenie powinno zostać pomalowane na jasny kolor. No chyba, że komuś nie będą przeszkadzać na starość 2 cm szkła w okularach ;)

Opublikowano

wlasnie dlatego ze na pokoj gracza wybralem dosc male pomiesczenie ,zeby czuc immersje z grą , pomalowalem go na jasny kolor- kremowy. Co do odleglosci to mam nadzieje ze to kwestia przyzwyczajenia sie oczu do nowych warunków wypalania gałek :) .

Opublikowano

Fajnie byłoby mieć coś takiego, małe pomieszczenie tylko do grania, jest czego zazdrościć. Bardzo podoba mi się ten pomysł z plakatami.

Opublikowano

Spoko ale chyba w takim układzie Dts przestrzęnnego nie uświadczysz jak masz tylne głośniki w takiej pozycji.

Opublikowano

no troche one za blisko stoją fotela,ale nie narzekam w takim CODzie slychac skąd padają strzaly wiec nie jest tragicznie.

Opublikowano

Pokoik całkiem fajny. Schowaj te pudełka. + za plakaty w antyramach. TV mógłby być 32calowy ale z lepszą matrycą. Zapodaj filmik lub zdjęcia z tą pustą ścianą jak już będzie uzupełniona.

Edytowane przez art100

Opublikowano
2cpw6xi.jpg nowy szeryf w mieście. :P

Edytowane przez Dr.Suess

Opublikowano

Gratulacje Orzeszek! Jesteś jedną z nielicznych osób w Polsce która ma WiiU :P

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

nowy szeryf w mieście. :P

Chodzi o rekord w długości update'ów? ;)

Tak na serio, to gratki. :D

Opublikowano

najgorsze jest to że teraz musze białego plejaka skombinować :( bo to kiepsko wygląda.

Opublikowano

Ile na czarnym rynku chodzi WiiU w Polsce - nerka, płuco? ;)

Opublikowano

Ile na czarnym rynku chodzi WiiU w Polsce - nerka, płuco? ;)

spytalem sie o czarne wiiU to scena byla podobna co w filmie american psycho gdy bale zamawial stolik w tej topowej restauracji, sprzedawca sie usmial jak bym powiedzial najsmiesniejszy zart na swiecie. Pedal, nic juz nie kupie u nich.
Opublikowano

Spoko pokój, ale te pudełka... no nie wiem, ja mam od takich "rzeczy" strych ;)

Powiedz mi w przybliżeniu jaki jest koszt takiego pojedynczego obrazu (plakat + dopasowana antyrama)?

A ten motyw w xmb to darmoszka czy trza kupić?

Opublikowano

Bardzo fajny pokój. Jedyne co bym zmienił to kolor ścian. Podobają mi się plakaty Nintendo, ładnie ułożone gierki, fotele i świąteczny temat na PS3. Leci plusik.

Opublikowano

pudelka są z rzeczy związanych z grami wiec pasuja do pokoju gracza, kolor scian kremowy, na filmiku wydaje sie bialy, ale taki nie jest. co do obrazow, to plakat o wymiarach 91.5x61 na alledrogo po 18 zl,i sa to co dziwne orginaly z logo nintendo w rogu. a ramy to w zaleznosci od zasobnosci portfela ,ja mam takie z lepszych ,po 60 pare złoty za sztuke, ale zwykła antyrama w tym duzym rozmiarze to cos 25-30zl

Opublikowano

Spoko pokój, ale te pudełka... no nie wiem, ja mam od takich "rzeczy" strych ;)

Następny HIV.

Opublikowano

Też uważam, że z pudełkami wszelkiego rodzaju jest jak z ustawianiem pustych butelek po alkoholach na szafce ;) Dobrze nie wygląda, a tylko kurz zbiera.

Opublikowano

Słabo z tymi kablami pod telewizorem. Nie wiem czy one idą do tego głośnika centralnego czy do pleja ale wygląda to źle. Schowanie ich to w twoim przypadku pewnie kucie ściany, czyli pokój wywrócony do góry nogami. I tak źle i tak niedobrze. Reszta fajna. Klimat jest, a te pudełka po kolekcjonerkach są spoko. Pudełka po konsoli to kalectwo ale takie pudła po grach są ok, wyglądają jak te reklamowe kartony w MM/Saturn/Empik i dodają uroku. No i 'obrazy' też na plus. ;)