krupek 15 481 Opublikowano 19 grudnia 2012 Opublikowano 19 grudnia 2012 Oczywiście chodziło mi o pudełka po konsolach A co do pokoju. Mnie się bardzo podoba, jedynie fotele bym na sofę zamienił. Cytuj
dawdi17 57 Opublikowano 20 grudnia 2012 Opublikowano 20 grudnia 2012 Spoko pokój, ale te pudełka... no nie wiem, ja mam od takich "rzeczy" strych Następny HIV. No pudałka są troche passe... może jeszcze walnąć tablicę korkową z paragonami i dowodami zakupu poza tym wyznaję minimalizm albo jakiś wyraźny motyw przewodni, a skład makulatury takim tematem nie jest Cytuj
diolek 43 Opublikowano 20 grudnia 2012 Opublikowano 20 grudnia 2012 w moim przypadku ,pudelko po konsoli sluzy jako pojemnik na kable i ładowarki ,gdyz w tym pokoju niema szafkia:) Cytuj
dawdi17 57 Opublikowano 21 grudnia 2012 Opublikowano 21 grudnia 2012 No ja też mam podobnie, gwaranacje, faktury, dodatkowe okablowanie etc. trzymam w pudełku po konsoli. Ale mimo wszystko poza pokojem. Tyle, że mój pokój to pokój standardowy, nie tylko do grania, stad tego typu "gadżety" leżą na strychu. Ale Ty masz pokój pod konkretny cel więc na upartego te pudełka tam pasują Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 21 grudnia 2012 Opublikowano 21 grudnia 2012 Sorry za jakość foty, ale oddaje klimat tego pokoju. Tak to kiedyś wyglądało. Teraz jest wielki ekran 3D, kanapa, kolumny, a ja tęsknię za takim właśnie pokojem - klitką wypierdzianą, która była świadkiem zaliczenia tysiąca gier. Po lewej i prawej macie kolumny D&K podłączone do wzmacniacza JVC (świetna jakość dźwięku i miały power). Za laptopem, chyba 19' na półce kilka gierek, obok kieliszki , niżej słuchawki Denon (też jakość super:), pod głośnikiem jakąs kosmetyczka laski. No właśnie - wziąłem laskę do swojego malutkiego pokoiku i zamieszkaliśmy razem. Więc i nad wzmacniaczem jakiś jej obraz leży (malowała kiedyś, wyżej jakieś kosmetyki. Pod biurkiem tv Full HD, chyba też 19' nieznanej mi duńskiej firmy Dantax (?), podpierane pojemnikiem na soczewki i szachami, aby ekran był jak najbardziej optymalny:). Obok kable - trochę syf z nimi - czasem coś strzelało, albo plej się wyłączył. Zdjęcie było robione z łóżka - na wprost. Wrzucę kiedyś obecny pokój, zmiany kolosalne, ale ja i tak tęsknie za tym pokoikiem:) 2 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 21 grudnia 2012 Opublikowano 21 grudnia 2012 No! To się nazywa hardcore room Koniecznie wrzuć fotki obecnego żeby można było porównać. Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 21 grudnia 2012 Opublikowano 21 grudnia 2012 syf jak u mnie i większości forumowiczów Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 21 grudnia 2012 Opublikowano 21 grudnia 2012 Jakbym się postarał to bym mógł zrobić z tego ładniejszą fotę - posprzątać, wystawić pudełka z grami, gitary, organki z RockBanda, buzzery, ps move, Psx extreme:) pościerać kurze i ogarnąć biurko:). ale właśnie fota robiona była "z Nienacka". Ok, jutro wrzucę obecny pokój. Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 24 grudnia 2012 Opublikowano 24 grudnia 2012 Stacjonarny PC do wymiany na lapka oraz biurko bo się sypie ;] 1 Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 25 grudnia 2012 Opublikowano 25 grudnia 2012 Po co ci cztery satelity od audio obok siebie? Cytuj
trv 19 Opublikowano 25 grudnia 2012 Opublikowano 25 grudnia 2012 Dwie dobre kolumny w zupełności wystarczą. Najbardziej opłacalny jest używany high-end. Im więcej masz pieniędzy tym nowszy high-end/mid-high-end kupujesz. Natomiast kupowanie siedmiu plastikowych "lodżiteków" i upychanie wszystkich na małym biurku, mija się z celem. Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 26 grudnia 2012 Opublikowano 26 grudnia 2012 (edytowane) Nie potrafilem lepiej zrobic fotki wiec kilka rzeczy nie weszlo w kadr ale chyba nie jest zle. http://imageshack.us/a/img26/9086/hcroom.jpg Edytowane 26 grudnia 2012 przez Redmitsu 5 Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 26 grudnia 2012 Opublikowano 26 grudnia 2012 Fajna panoramka, schludnie i porządek, a i meble mają ciekawy design. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 26 grudnia 2012 Opublikowano 26 grudnia 2012 Nie potrafilem lepiej zrobic fotki wiec kilka rzeczy nie weszlo w kadr ale chyba nie jest zle. http://imageshack.us...9086/hcroom.jpg Fajna czapka - fan Bleacha? Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 27 grudnia 2012 Opublikowano 27 grudnia 2012 @DonSterydo No, czapka Urahary ; ) @Paliodor Dzieki : ) Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 28 grudnia 2012 Opublikowano 28 grudnia 2012 Wrzucam update mojego pokoju. wiem, tv do wymiany ;/ szajn off kąciki PS i X'a, za nimi trochę numerów PE na koniec trzymajcie biurko 1 Cytuj
dawdi17 57 Opublikowano 28 grudnia 2012 Opublikowano 28 grudnia 2012 Nie wiem czy umiałbym się skupić na grze widząc kątem oka te wszystkie książki, płyty, gadżety... Nawet jeśli zgasisz światło to napewno blask z tv oświetla półki, zdjęcie trochę "pociemnia" obraz. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 29 stycznia 2013 Opublikowano 29 stycznia 2013 (edytowane) Mieszkajac z dziewczyna nie moge se juz pozwolic na jakies super nerd wystroje, wiec tak to umnie wyglada biurko w sypialni, PC + 32" LCD polka na gry, chce na biala wymienic zeby pasowala do biurka a w salonie 50" 3D Plasma + Xbox 360 i to tyle Edytowane 29 stycznia 2013 przez Labtec 8 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 10 lutego 2013 Opublikowano 10 lutego 2013 to dopiero hc room :potter: http://imgur.com/a/936Vz 5 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 10 lutego 2013 Opublikowano 10 lutego 2013 (edytowane) Labtec kozak pokój, ale ile chcesz za World Cup 98 na PSXa? Edytowane 10 lutego 2013 przez MYSZa7 Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 11 lutego 2013 Opublikowano 11 lutego 2013 (edytowane) to dopiero hc room :potter: http://imgur.com/a/936Vz Coś Ty - Hiv by Ci napisał, że pudła są wieśniackie, kable zwisają, a wizerunki postaci z gier na ścianach są dla dzieci... Edytowane 11 lutego 2013 przez stoodio 1 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 14 lutego 2013 Opublikowano 14 lutego 2013 (edytowane) HIV zmienia zdanie co trzy numery PE, może teraz skończył już z fazą " minimalizm" Edytowane 14 lutego 2013 przez chris85 Cytuj
snake pliskin 5 Opublikowano 4 marca 2013 Opublikowano 4 marca 2013 (edytowane) HC ROOM Ja tam nie widzę nic złego w pokazywaniu swojej gralni, tu nie o to chodzi że ktoś się chwali co ma jaki tv kino gry i spieranie się który ma lepiej więcej, ale co osiągnął samemu ciężką pracą . Grałem na konsoli będąc dzieckiem szaraczek ps tv 21'' i na wiecej nie było mnie stać + jedna gierka orginał i tyle ale człowiek sie rozwija najlepiej gdy rozwija swoją pasję, zaineresowania swoją przyszłą pracę w życiu sukces murowany + niezastąpiona satysfakcja. Trzeba iść do przodu a nie cofać się w życiu, dlatego dzisiaj moge spełniać swoje marzenia jest własna sala kinowa w domu, z własnymi kolumnami własnego specjalnego projektu najwyszej klasy oraz subwooferami aktywnymi ważącymi ponad 300kg które zabijają falą akustyczną nie ma jak głośniki ( przetworniki) TC Sounds jest projektor full hd jest 4K są gry filmy oraz piekielne wzmakami amplitunery monoblokami , które jedzą kosztuja mnie kilka tyś zł za prąd miesięcznie zależnie ile przesiaduję w sali , oczywiście do tego specjalnie z tuningowane przeze mnie aby jak najlepiej napędzić sprzęt i co jak się pochwale to jestem łeeee ? Zapomniałem dopisać Pozdrawiam Edytowane 4 marca 2013 przez snake pliskin Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi