waldusthecyc 4 767 Opublikowano 5 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2013 @snake cyknij foty jakieś naprawdę - brzmi fajnie taka instalacja, również korzystam z głośników własnego projektu. dawaj nie krępuj się Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 5 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 5 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2013 Tyle na gadżety wydał, że na większy telewizor nie starczyło? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 6 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2013 ....Ten klimatyczny dywan po prawej - pewnie z mega limitowanej z kolekcjonerki Prince Of Persia. To jest twoj room czy co ? Wypadaloby chociaz cos napisac, a nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 6 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2013 To pokój niejakiego Andrew Cooka, a tu masz tego kanał na yt http://www.youtube.com/user/DaFrontlineTrooper?feature=mhee Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 7 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2013 Jako całość wygląda słabo. Za duży przepych na ścianie, a reszta zbyt klasyczna Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 644 Opublikowano 8 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2013 Mały update, kupiłem szafkę, polkę wymieniłem na białą, w ramki wsadziłem Sackboy-a i Mario ale to nie koniec jeszcze 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 8 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2013 Kącik godny pochwały, porządek i minimalizm tak jak lubię. Półka na gry też się fajnie wtapia w pokój. O dziwo nawet same grzbiety okładek też nie wyróżniają się jakoś znacząco co akurat muszę uznać za plus. Tak przy okazji to można wiedzieć, gdzie kupiłeś te biurko? Całkiem fajne, jakie wymiary ono ma? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 8 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2013 +1 Fajny i przyjemny kącik Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Copper 2 657 Opublikowano 13 marca 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 marca 2013 (edytowane) Wybaczcie jakość zdjęć, bo fotograf ze mnie żaden, a pokój mam wąski i zrobienie niektórych zdjęć nie było najłatwiejsze, ale coś tam zawsze widać. Pokazuję cały kącik, bo się narobiłem, żeby doprowadzić go do takiego stanu Enjoy! Edytowane 14 marca 2013 przez KopEr 19 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 13 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2013 Nie jestem fanem gwiezdnych wojen ale... TE MIECZE ŚWIETLNE Sam robiłeś czy kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 13 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2013 (edytowane) To są Force FXy ( niebieski Obi Wana, zielony to składak z building setu, może świecić też na czerwono lub niebiesko), aż taki zdolny nie jestem, żeby zrobić coś takiego Edytowane 13 marca 2013 przez KopEr Cytuj Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 13 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2013 Masz plusa za BRS, Asukę i tego Telecastera. Reszta pokoju też w porządku (choć osobiście mi te lampy średnio pasują, ale to szczegół). Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 13 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2013 Świecące miecze jak u Howarda z Big Bang Theory :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 13 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2013 Przyjemny pokój, no i plusik dodatkowo za kolekcję DB Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 13 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2013 Bardzo przyjemny pokój, taki przytulny. Lubię takie Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 14 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2013 Nie chcesz może sprzedać tego pokoju? Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 14 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2013 (edytowane) Haha, raczej nie, okupuję go już z 8lat dlatego nazbierało się trochę wszystkiego. Natomiast jeśli interesują Cię z niego jakieś konkretne rzeczy to wal na pw, może uda mi się pomóc w poszukiwaniach. Dzięki wszystkim za miłe słowa, cieszy strasznie, że nie narobiłem się na marne i jakoś to wygląda Edytowane 14 marca 2013 przez KopEr Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 14 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2013 no to w ostateczności się wprowadzę do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza
NachoPicasso 11 Opublikowano 15 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2013 HC ROOM Ja tam nie widzę nic złego w pokazywaniu swojej gralni, tu nie o to chodzi że ktoś się chwali co ma jaki tv kino gry i spieranie się który ma lepiej więcej, ale co osiągnął samemu ciężką pracą . Grałem na konsoli będąc dzieckiem szaraczek ps tv 21'' i na wiecej nie było mnie stać + jedna gierka orginał i tyle ale człowiek sie rozwija najlepiej gdy rozwija swoją pasję, zaineresowania swoją przyszłą pracę w życiu sukces murowany + niezastąpiona satysfakcja. Trzeba iść do przodu a nie cofać się w życiu, dlatego dzisiaj moge spełniać swoje marzenia jest własna sala kinowa w domu, z własnymi kolumnami własnego specjalnego projektu najwyszej klasy oraz subwooferami aktywnymi ważącymi ponad 300kg które zabijają falą akustyczną nie ma jak głośniki ( przetworniki) TC Sounds jest projektor full hd jest 4K są gry filmy oraz piekielne wzmakami amplitunery monoblokami , które jedzą kosztuja mnie kilka tyś zł za prąd miesięcznie zależnie ile przesiaduję w sali , oczywiście do tego specjalnie z tuningowane przeze mnie aby jak najlepiej napędzić sprzęt i co jak się pochwale to jestem łeeee ? Zapomniałem dopisać Pozdrawiam Ja też nie widzę nic złego w pokazywaniu swojego HC room'a, więc chętnie zobaczymy jakimi lampami napędzasz to swoje hi-end'owe audio? Cytuj Odnośnik do komentarza
zalef88 53 Opublikowano 16 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2013 :o Cytuj Odnośnik do komentarza
diolek 43 Opublikowano 28 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2013 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 9 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2013 Mała zmiana u mnie większy telewizor. 32 cale więc jakis gigantyczny nie jest, ale jak na odległość na którą gram sprawdza się idealnie, szczególnie w samochodówkach na kierownicy. Pomyślę o czymś większym jak zmienie lokum może. 1080p, więc TV nowe konsolki jak najbardziej obsłuży. szrot za TV bo wstyd na widok stawiać. 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 11 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2013 szrot jak szrot ale to on podłączony do TVka jest, tapetka KZ3 w tle.....no no, nie bój się, wyjdź z cienia. ps. gdzie Avermedia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 11 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2013 PS3 za Tv i działa, X360 już dawno by się przegrzał Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi