Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stolik dalej mi się podoba po paru latach od zakupu, TV mógłby być większy, ale nie narzekam. Przynajmniej działa już prawie pięć lat. A w ostatnie wakacje musiałem sobie radzić z 22' tymczasową i też szło pograć. Chociaż po odłączeniu zewnętrznych głośników, na stoliku jest miejsce na coś większego.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

jak zapraszasz dziewczyne do pokoju, to co mowi? :)

btw., swietna kolekcja, oldskullowa. Grasz tylko, czy jeszcze cos tworzysz? Jakies filmiki na YT, stronki, blogi itp.?

Opublikowano

Chwalenie się hc roomem za kasę rodziców to z lekka beka. ;]

Opublikowano (edytowane)

Suteq to uderz do adminów by nakazali pokazywanie pokoi tylko osobom które już pracują xDDDD

Edytowane przez Sebastian Ś.
Opublikowano (edytowane)

Niech pokazuje co chce - kolekcja to kolekcja, wiec nie ma co jechac kogos tylko dlatego, ze nie zarabia jeszcze kasy, no bez przesady.

Ma swoja kolekcje i chce nam ja pokazac, w zasadzie nikogo nie powinno interesowac to czy kupil za swoja kase, rodzicow, ciotki czy wygral w "totka".

Dla mnie kolekcjami nie sa zbiory handlarzy i sklepikarzy jak juz.

Edytowane przez saptis
  • Plusik 1
Opublikowano

Chwalenie się hc roomem za kasę rodziców to z lekka beka. ;]

Taką cebulą zaj.ebało, że aż mam łzy w oczach.

A kolekcja @Spt bardzo fajna, czuć klimat generacji PS2 i Xbox'a. Przydałoby się jednak trochę go uporządkować i sprzątnąć kartony. Pozwoli to wyeksponować kolekcję ;)

Opublikowano

Wampis --> kudosy za genialny stolik i dbanie o porządek. Bardzo przyjemny kącik do grania. Ten stolik to kurcze dzieło sztuki jest.

SpT --> Ja jestem kartonowym onanem i uwielbiam fotki z kartonami :) Taki zadbany karton od konsoli to ważna część kolekcji. Warto trzymać te pudła i dbać o nie. Kolekcja wspaniała, kącik też. Ale najbardziej mnie ujął GameCube na szczycie wieży, piękna symbolika.

Opublikowano

No mi się o wiele bardziej podoba ten co wrzucił CoATI i nawet by lepiej pasował do podłogi jak ktoś ma drewnianą. Kolor sobie możesz wybrać, żeby był taki sam jak ma Wampis.

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Gość z tego posta

http://www.psxextreme.info/topic/34266-hc-roomy/page-94?do=findComment&comment=2844381

, jest w najnowszym PSX Extreme. Kiedyś, HIV wymagał, by na zdjęciu uwiecznić aktualny numer. Teraz tego nie wymaga i w sumie sam nie wiem, czy to zawsze są zdjęcia, autora maila. No, ale memorek w sumie już nie rozdają, to po co ktoś miałby oszukiwać. :)

Edytowane przez grzybiarz
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Postanowiłem się podzielić zdjęciami mojej skromnej gralni i kolekcji ;)

bu5p.jpg

Gry i sprzęt pochowany, ostatnio rzadko używam, więc trzymam w szafce, co by się nie kurzył i nie był upchany pod TV:

4sjp.jpg

ha0n.jpg

arl1.jpg

I na koniec najcenniejsza i ulubiona część kolekcji, choć jeszcze nie kompletna, planuję zakup GTA London i soundtracku z  Vice City, wciąż szukam dobrej okazji.

pwbb.jpg

• Plusik 5