Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 13 grudnia 2013 Opublikowano 13 grudnia 2013 E tam, kto powiedział, że HC room ma być piękny i schludny? Niektórych nazwa zobowiązuje jak widać. Cytuj
diolek 43 Opublikowano 13 grudnia 2013 Opublikowano 13 grudnia 2013 Sprzetu przybywa , a pokoj nie za duzy. A te pudla to esencja hc roomu:) Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 13 grudnia 2013 Opublikowano 13 grudnia 2013 Tyle stuffu na tak małej przestrzeni W sumie taka HC Kanciapa Bardzo fajnie. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 6 stycznia 2014 Opublikowano 6 stycznia 2014 Mieszkam aktualnie na studiach w wynajmowanym mieszkaniu i gram w nie za wielkim pokoju, więc siłą rzeczy mój kącik do grania nie jest tak dopieszczony jak wiele kącików zaprezentowanych w tym temacie (wiem, kable), ale mi wystarczy, bo spełnia swoją rolę. A gram na łóżku (mam na nim lekki bałagan, to i się do zdjęcia nie załapało). Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 7 stycznia 2014 Opublikowano 7 stycznia 2014 Kącik mały ale za to sprzęty konkretne Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 11 stycznia 2014 Opublikowano 11 stycznia 2014 Mieszkam aktualnie na studiach w wynajmowanym mieszkaniu i gram w nie za wielkim pokoju, więc siłą rzeczy mój kącik do grania nie jest tak dopieszczony jak wiele kącików zaprezentowanych w tym temacie (wiem, kable), ale mi wystarczy, bo spełnia swoją rolę. A gram na łóżku (mam na nim lekki bałagan, to i się do zdjęcia nie załapało). Co to za model TV i jak sie sprawdza? Też chcę kupić ktoryś z tych Bravii Cytuj
Gość ragus Opublikowano 11 stycznia 2014 Opublikowano 11 stycznia 2014 http://www.sony.pl/product/tv-80-32-lcd/kdl-32w655a Nie znam się kompletnie na telewizorach, ale z zakupu jestem zadowolony. Ładne kolory, nie smuży i ma bardzo dobre kąty widzenia. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 Widzieliście pokój Dark Arhona? Ja bym aż takiego nie chciał ale kurde klasa swiatowa Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 Arhn.eu Pokoj tego drugiego lepszy Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 No właśnie od 8 minuty dark archon pokazuje swój salon. Cytuj
Emtebe 2 544 Opublikowano 16 lutego 2014 Opublikowano 16 lutego 2014 Zacną ma kolekcję i to bardzo. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 16 lutego 2014 Opublikowano 16 lutego 2014 (edytowane) Kasę ma to kupuje, dla mnie bez sensu brać tyle wersji jednej konsoli, w jakim celu to służy? Ogólnie masa gratów. Edytowane 16 lutego 2014 przez Moldar Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rayos 3 170 Opublikowano 21 lutego 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 lutego 2014 No dobra, w koncu i ja pokaze moje 4 male sciany, sorry za balagan, ale nocuje tu raz na 2 tygodnie, wiec niebardzo oplaca mi sie robic jakies gruntowne porzadki... Z gory przepraszam za jakosc zdjec, robione tabletem... No to zaczynamy, od najwazniejszego: TV Samsung 40", dzielnie sluzy mi od wielu lat, choc matryca sie wypala, ale nie oplaca mi sie kupowac nowego TV, bo jak juz wspomnialem, rzadko tu bywam... Obok TV jak widac PS3 Slim, 250 GB, nastepnie Wii, "najlepszy" model, czyli z obsluga gier do GaCka, okazalo sie ze nie jest mi zupelnie ten dodatkowy ficzer potrzebny... Z boku sobie lezy gitarka do GH a po drugiej stronie dumny najnowszy nr PSXe W gornej szufladzie mamy kabelek do DS3, Nunchuck do Wii, Dodatkowy Wiimote (zloty z Skyward Sword), dodatkowy Nunchuk (zloty z triforcem, recznie malowany), podrobka WiiZappera, kierownica do Mario Kart Wii, Classic Controller W dolnej czesci od starego PC, mialem w planach zlozyc go do kupy w tej szufladzie, podpiac pod TV i miec Desktopa podlaczonego pod TV zebym sobie mogl np ogladac filmy jakies, bez zbednego podpinania czegokolwiek. Niestety, spalil sie zasilacz, a poki co nie kupilem nowego, wiec na planach sie skonczylo. Nad TV mamy szafke w ktorej stoi dumnie labedz z modulowego origami, pudelka po roznych kolekcjonerkach, Blue Curacao (lezy tam od mojej 18, nie pytajcie), dodatkowo schowane sa szachy, Hyrule Historia i poradnik do GTA IV Obok szafki, polka, na ktorej znajduje sie kolekcjonerskie pudelko od AC: R, troche origami, cubecrafta z Wieska 2, w takim samym stylu Kratos, klepsydry, Mario i bursztyn w kieliszku ;D Obok TV mamy szafke, na ktorej mamy moja pierwsza roze origami, zostawilem na pamiatke, kula plazmowa, kostka rubika i Reshiram w formie papercraftu. Na polkach gry z PS3 na gornej, na dolnej z Wii, a za drzwiczkami pare crapow na Gacka, masa numerow PSXe i CDA oraz jakies zbedne ciuchy. Na scianie obok wisi Lightsabre, obok kolejna szafka. Na gorze Pare figurek, na polkach, odpowiednio, na gornej gry z GBA w plastikowych pudeleczkach, obok pudelka ktore mam, oczywiscie to w czarnym woreczku to GameBoy Micro, obok GBA SP w limitce Zeldy. Na polce nizej gry na GB/GBC, obok rowniez pudelka tych ktore mam, klasyczny GameBoy oraz bedaca ze mna od juz chyba 15 lat GameBoy Color (zabcia <3) Dalej mamy okno, ktore sobie odpuscilem, na scianie przeciwleglej do sciany z TV mamy sofe/moje lozko, nad nim wisi dumnie plakat z kolekcjonerki Link Between Worlds Obok widzimy regal, na ktorym mamy ksiazki, duzo ksiazek (nie widac tych z tylu) oraz gry na PSP, NDS, 3DS, PC (rowniez nie widac tych z tylu). Na gorze Puszka Pandory, ochraniany przez Luigiego, Toada i mushrooma, na najnizszej masa gier z CDA + pare gier "cenniejszych", tj World of Goo, Wiedzmin, Wiedzmin 2, Diablo 2 + LoD. Obok gier na PC bardzo skromna kolekcja plyt, 3 plyty Gojiry, 3 plyty Judas Priest, OST z Ocarina of Time Obok, zwyczajowo jest moj keyboard, ale aktualnie znajduje sie w Krakowie (i tak juz bedzie gdzies indziej w pokoju.) Aktualnie tymczasowo znajduje sie mala komodka, z TV 14", GameCube (dlatego koniec koncow nie potrzebowalem Wii z obsluga gier z GCN), PSTwo. W planach kupno 2 polek, jedna wyzej, mniejsza na TV, pod nia ale nad gniazdkami miejsce na konsole i gry. A to zdjecie, zebyscie mieli konkretny powod do czepiania sie W szufladach komodki, mamy odpowiednio w gornej gry na PS2 + schowany pad od PS1, a w dolnej gry na GaCka. Zdjecia sobie daruje Obok ostatni przystanek w pokoju, biurko z laptopami, drukarka, ksiazkami, stuffem szeroko rozumianym. A na scianie wisi recznie zrobiony Triforce Bonus na koniec: Pokoj maly, ale staralem sie upakowac jak najwiecej rzeczy w nim. W planach jak juz mowilem, bedzie kupno dwoch polek do mini kacika retro, planuje jeszcze kupic jakis regal do powieszenia ew polki zebym mial gdzie dalej kolekcjonowac ksiazki i gry. Thats all folks! 16 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 21 lutego 2014 Opublikowano 21 lutego 2014 No i w deskę Ja już nie mogę się doczekać kiedy wrócę do PL i odwalę mój HC Room Jakby ktoś miał namiary na jakieś ładne i niedrogie stoliki pod tv to proszę o namiar Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 21 lutego 2014 Opublikowano 21 lutego 2014 Niezły pokój, masa sprzętu, ale aparat trochę do bani. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 21 lutego 2014 Opublikowano 21 lutego 2014 Tabletem robilem, wiec nie ma sie co dziwic, nie moge sie zebrac i kupic jakiejs mydelniczki taniej Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 21 lutego 2014 Opublikowano 21 lutego 2014 Co to za smok obok kostki rubika? Lugia z pokemonów? Coś z MH? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 21 lutego 2014 Opublikowano 21 lutego 2014 Papierowy Reshiram, skladalem go w wakacje 2012 Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Opublikowano 10 kwietnia 2014 (edytowane) jest szansa na kacik ? Edytowane 10 kwietnia 2014 przez MEVEK 7 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Nie wiem co to kacik, ale plus się należy. Super miejscówka! Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Opublikowano 10 kwietnia 2014 (edytowane) Kacik to taki maly kat Skromnie, ale schludnie Edytowane 10 kwietnia 2014 przez Rayos 2 Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Opublikowano 10 kwietnia 2014 (edytowane) wynajmuje chate wiec nie moge sobie na wiele pozwolic. u brata mam rzutnik z kinem podpiety pod PS3 - dokleje fotke zaraz. edit. juz Edytowane 10 kwietnia 2014 przez MEVEK Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi