Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo ładny kącik z bardzo ładną konsolą jaką jest klasyczne, pierwsze PS3. Jeepek z Lego ok, ale pozbyłbym się czerwonych świeczek (babcine) i Extrima :)

Taki kąt, tzn., że nie zamierzasz już wracać do Polski?

Opublikowano

Saptis pokój na plus, jak będę miał czas to też wrzucę fotki mojej pieczary.

Grzybiarz dopóki Nintendo nie wejdzie oficjalnie do Polski, Saptis pozostanie na dobrowolnym wygnaniu.

Opublikowano (edytowane)

Bardzo ładny kącik z bardzo ładną konsolą jaką jest klasyczne, pierwsze PS3. Jeepek z Lego ok, ale pozbyłbym się czerwonych świeczek (babcine) i Extrima :)

Taki kąt, tzn., że nie zamierzasz już wracać do Polski?

Dzieki.

Lego tylko "ok" ? - toz to jeden z najlepszych dostepnych zestawow ! Swieczki stoja bo swego czasu kupilismy fajne stojaki, a glupio wygladalo jak staly tak same. ;)

Jesli chodzi o powrot do Polski to nawet sie nad tym nie zastanawiam - wyjechalem na stale, a nie tylko na jakis czas.

Edytowane przez saptis
Opublikowano

Bez niego oparcie na głowę było bezużyteczne bo żeby oprzeć na nim głowę musiałem się bardzo odchylić i nie widziałem TV, więc kupiłem sobie zagłówek i wsadziłem tam butelkę by go jeszcze bardziej odgiąć. Dzięki temu mogę się oprzeć na krześle (całe oparcie pochyla się o jakies 45°) i nadal widzieć TV :)

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Ale ładna grafa, od razu widać, że to z PS4 :)

Prowo? :P

basbot: Propsy za różne konsole. Jesteś na Olimpie gamingu :) Widzę, że masz Wii - jak kiedyś kupisz WiiU, to będziesz zachwycony.

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano

Ale ładna grafa, od razu widać, że to z PS4 :)

Gierek sporo, fajny telewizor i konsole, tylko te pałeczki zapachowe + Brise u góry na meblach zastanawiają :)

mam kobite w domu, na kompromis trzeba czasami pojsc.

a na tv leci forza 5 z xkloca  8)

• Plusik 1