Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Featured Replies

Opublikowano

tylko trzeba jej dac instrukcje by sie nie pytala ile zarabia - wtedy jej nawet kolor wlosow nie pomoze

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 625,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano

Po ty zdjęciach jego padów w foliach widać, że ma meble w sztykciarkim kolorze jabłoń czyli w tonacji biurek, szaf i kredensów z przłomu wieków od Bodzia.

Tak więc na chwlę obecną wiemy jedno . Ping na pewno nie ma w swoim HC pokoiku ładnych mebli! Pokaż fotę to może chociaż twoja kolekcja gier wybroni tą jabłoń!

edit:

Co za typ daje minusy? To była "prowokacja" aby ping udowodnił że nie ma takich mebli i dał fotki HC! a może Krzysztof Tomczak ma kredens w salonie w kolorze jabłoń i go to zabolało?

Edytowane przez balon

Opublikowano

Nie, chciałem wyjaśnić w taki sposób, że tak naprawdę nie mam nic do mebli w kolrze jabłoń, a widzę że nie każdy to zczaił Panie Akward.

Opublikowano

To przepraszam bo chyba nie zauważyłem prowokacji :D Jeśli tak zwracam honor i plusuje ostatniego posta, ale nie wiem o co bulwers - to tylko minus - ja mam meble jakie mam bo mieszkam na razie w studenckim mieszkaniu także nie widze sensu zeby cokolwiek kupowac :)

A no i nie zabolało by mnie to nawet jakbym miał takie meble, ale to i tak była durna prowokacja raczej, sorry :D

Edytowane przez Krzysztof Tomczak

Opublikowano

Fotka mała i nie da się powiększyć. Pasuje w sumie do całości, tego małego telewizora:)

Opublikowano

ciemno i nie widzę - te klapki to są Crocsy czy Kuboty? To dla mnie bardzo ważne. 

Opublikowano

przecież widać wszystko i zdjęcie nie jest małe. To nie klapki, a kapcioszki. Firma no name.

Opublikowano

Mówiłem i powiem jeszcze raz - bany za fotosik. Tylko tinypic.com!

Opublikowano

Pozwoliłem sobie poprawić zdjęcie. Całkiem przyjemny masz ten kącik, fajny mebel. Dam plusika.

fwn8li.jpg

Opublikowano

Tortex, kakałko, kapcioszki, tylko jakiejś retro konsolki brakuje, najlepiej takiej fioletowej, kwadratowej.

Opublikowano

Retro to najwyzej NES lub SNES, dla mnie GameCube nie jest retro.

Opublikowano

I gry z niej ładnie by wyglądały na tym telewizorku.

Zazdroszczę Ci klapków, muszą być mega ciepłe.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Pozwoliłem sobie poprawić zdjęcie. Całkiem przyjemny masz ten kącik, fajny mebel. Dam plusika.

fwn8li.jpg

Byłeś u jego starych i zrobiłeś lepsze zdjęcie? :Coolface:

Opublikowano

Ten Tortex to dodajesz do kakałka? ;)

Opublikowano

tortex to bardziej symbol Wyższej Kultury Konsolowości, chociaż w kuchni również używany. 

Opublikowano

Jak tortex jest symbolem wyższej kultury konsolowości to symbolem PS4 powinien być sos ze świeżo startych pomidorów z dodatkiem bazylii i oregano  :sir:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

W związku z przybyciem upatrzonego dawno temu TiVika zamieszkam kawałek swojej gralni, na stoliku taakie za(pipi)istee gierki (pipi)aa ;) Wybaczcie jakość, ale światło w mojej jamie prawie nie istnieje.

r2k2gx3t6ex8.jpg