Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Orzeszek
Opublikowano

te metrowe kable od pada gacka xd widać ze sprzęt dostosowany do japońskich mieszkań

Gość DonSterydo
Opublikowano

Fotel zawodowy :D

Jak sobie pomyślę, że mój płaski 32" CRT został gdzieś na wieś wywieziony, to aż mnie skręca. Nie mam na czym PS2 odpalić :/

Opublikowano

Wow, Copper, wymiatasz! Srebrny Gacuś, tiwik od Sony i gierki z Gacuchowego Top10. Rewelacyjny kącik! Dałbym 100 plusików.

PS: zmierzyłem właśnie kabel od Gackowego pada i wyszły 2 metry.

Gość Orzeszek
Opublikowano

może miałem "zamiennik" ale jak miałem wii to pamiętam kładłem konsole na podłodze by pograć xd

Opublikowano (edytowane)

tghbqp2.jpg

fajny taki koncik, ja narazie nie mam miejsca ale zbieram "graty" zalatwilem sobie 14" crt ale zle mi sie na tym gra. Za malo jak na dzisiejsze czasy. Takze zamazane troche ps2 gierki ale ktos na fejsbook oddawal za darmo 28" trinitron wiec odebralem wciagu 15 minut...z 50kg to ma, zmeczylem sie ale bylo warto!

Edytowane przez Labtec
  • Plusik 2
Opublikowano

Teraz takie telewizory to perełki. Ale niestety trzeba mieć miejsce na oldskulowe kąciki z nimi.

Dobrze jest mieć Babcie u których takie sprzęty jeszcze stoją. Wystraszy tylko kupić Babci coś nieco bardziej współczesnego z dekoderem mpeg-4.

'A starym się babcia nie martwi, nie, nie będziemy go na strych nieść, ja się nim zajmę'.

Mówię jak było.:)

Opublikowano

Ja ciągle mam w domu 29"  Samsunga w klasycznym formacie 4:3 jako główny TV, aktualnie Wii pod nim stoi, sporadycznie PS2, do X-klocka starcza mi monitor, kupowanie nowego TV w tym momencie jest dla mnie pozbawione kompletnie sensu. Pomyśli się jak ten padnie, ale muszę przyznać, że solidna maszyna, no i gry z PS2 wyglądają na nim miodnie.

Opublikowano

Tv 4K w porównaniu do CRT to stacje kosmiczne a nie telewizory, a już na pewno w oczach nieco starszego pokolenia.

Zresztą oldskul zawsze będzie lepszy niż gadżeciarskie standardy.

Opublikowano

no tak, korzystanie z telewizora CRT w chwili gdy na rynek wchodzą telewizory 4K ma duży sens :)

Wam klatki szczać obliczać w console wars, a nie do retro się dopie.rdalać. :sir:

• Plusik 4
Opublikowano (edytowane)

Wypraszam sobie, mam w pokoju 14" sony trinitron ale oprócz tego smart tv LCD 32" :)

@up 4K to był tylko przykład, równie dobrze mogłem napisać fullhd :)

Edytowane przez Szejdj
Opublikowano

Wypraszam sobie, mam w pokoju 14" sony trinitron ale oprócz tego smart tv LCD 32" :)

@up 4K to był tylko przykład, równie dobrze mogłem napisać fullhd :)

No więc w czym problem? Sam widzisz, że jedno nie wyklucza drugiego ;). Pierwszy Telewizor Wysokiej Definicji (TWD) zakupiłem w 2007 roku, dziś mamy 2014, mam dwa CRTki.

• Minusik 1
Opublikowano

Ping, może to Cię zmotywuje:

10367584_790237171043776_309752099052919

Nie ma sensu, jak tam typy prowadzące sklep wrzucają takie rzeczy:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=832451106798275&set=p.832451106798275&type=1

I piszą takie farmazony:

"Chociaż czasami jak widziałem na promocji po 9,90zł Homefronty czy po 34,90zł Grid'y w sklepach potrafiłem kupić po kilka sztuk - było co kumplom rozdawać na prezenty - bo czy można przejść obojętnie obok takich promocji ? Dodatkowo miałem przynajmniej z gim grać w sieci w określone pozycje "

A na profilu typa widać to samo foto z info o wyprzedaży:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=812648118778574&set=a.521396074570448.1073741825.100001001812567&type=1&theater

To aż się słabo robi :Coolface:

• Plusik 1
Opublikowano

W związku z przybyciem upatrzonego dawno temu TiVika zamieszkam kawałek swojej gralni, na stoliku taakie za(pipi)istee gierki (pipi)a ;) Wybaczcie jakość, ale światło w mojej jamie prawie nie istnieje.

r2k2gx3t6ex8.jpg

Cóż to za magiczne TV?? Jaki model, ile cali? 

Opublikowano

Pingu no za.(pipi) foto. Tu na pewno nikt nie pomyli ze sklepem twojej "nory", doceni i bardzo zwiększy Tobie ratio fajności (+) do ilości postów...

Opublikowano (edytowane)

Podbijam - moze w koncu trafi, jak przystalo na biednego z tym, ze N to nie PS. Moze nie przejsc, chodz tv sie zgadza.

Edytowane przez MEVEK
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kiedyś wrzucałem zdjęcie mojej klitki na poddaszu.

Ostatnio ogarnąłem troche swój kącik, wyrzuciłem zbędny sprzęt i zostawiłem tylko mesjasza. 

2ivy93s.jpg

Mój kącik po przeprowadzce, większość sprzętu przeszła ze mną, przybyło trochę przestrzeni i ubyło gratów :D

33ffib6.jpg

• Plusik 5