Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dwie pełne generacje.  :obama:

Współczuję tylko przepinania kabli w TV, widać dlaczego nie wisi na ścianie.

Edytowane przez Hum
Opublikowano (edytowane)

@Hum Z kablami nie ma problemu, plazmy Panasonic mają dużo gniazdek, jedynie x360, PS3 i Wii U dzielą pojedyncze gniazdko (na lewym boku telewizora umieszczone więc szybko i wygodnie je przepinam), a na ścianie to wisiał drugi telewizor do oglądania seriali ale poszedł do żyda.

@chris85 Głośnik przed telewizorem mnie trochę wkurzał kiedyś ale jednak gry są ważniejsze niż OCD :-)

@creatinfreak Masz ładny widok z okna i fajny kolor xboxa.

Edytowane przez Wieslawa
Gość DonSterydo
Opublikowano

Don, jaki to model tv?

Sony Bravia W70B 42". TV z najmniejszym lagiem na rynku (~ 13 ms) - główny powód zakupu akurat tego modelu.

Opublikowano (edytowane)

Polecial minus za posiadanie Wii U,wszyscy znaja moja opinie o Nintendo ;)

Fajny masz jedynie telewizor chociaz ja preferuje cos lepszego taki jak moj w salonie(zdjecie dla przykladu z neta):

LD0001274563_2.jpg

Edytowane przez Mroku333
  • Minusik 13
Opublikowano (edytowane)

Nie wiem o co Tobie biega nic nie napisalem zlego. To zadne wynoszenie CW itd. tylko moja opinia.

Wieslawa, masz fajne stanowisko do PC. Sam sie zastanawiam czy sobie nie podlaczyc PC do TV. Bo na ten moment gram na monitorze..

Edytowane przez Mroku333
Opublikowano (edytowane)

W każdym możliwym temacie tak bardzo prezentujesz i ostentacyjnie wręcz szczycisz się Swoim lamerstwem - celowo czy nie - zwisa mi to, że nawet nie będę próbował wdawać się w dyskusję i starać coś cokolwiek wyjaśniać.

Nie jest to właściwy temat, to po pierwsze, i pokaż swój pokój uciech, jak pisze przedmówca, to po drugie.

Nikt nie musi tu się dowiadywać, że nie lubisz N.

Edytowane przez Hum
  • Plusik 1
  • Minusik 1