Mroku 1 005 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Mroku, wrzuc zdjecia swojego HC rooma, wtedy pogadamy soon W każdym możliwym temacie tak bardzo prezentujesz i ostentacyjnie wręcz szczycisz się Swoim lamerstwem - celowo czy nie - zwisa mi to, że nawet nie będę próbował wdawać się w dyskusję i starać coś cokolwiek wyjaśniać. Miales mi dac ignora,a widze za przeproszeniem bol dupska pod kazdym moim postem. Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez Mroku333 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Mroku, cieszę się Twoim szczęściem, ale lepszego TV do gier to Ty ode mnie nie masz. Może być co najwyżej droższy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Mroku, cieszę się Twoim szczęściem, ale lepszego TV do gier to Ty ode mnie nie masz. Może być co najwyżej droższy Przy zakupie nie zwracałem uwagi na input lag,ogólnie jakość obrazu jest wspaniała i fajny ficzer z tymi światełkami led,wieczorem super efekt Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Taki setup musze cos nowego pod tv kupic ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Witamy w świecie kabli:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) Ten drewniany AS to jakiś custom made? Masz chyba najfajniejszą limitkę X360. Szkoda, że tych padów w PL już nie da się kupić. Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 @Don Tak custom od Kowala Kabli masakryczna ilość ale nie chce mi się tego ogarniac xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) Mój bardzo skromny HC room w akademiku. Niestety nie mogę sobie na więcej pozwolić, a trzeba sobie jakoś radzić. w domu mam cały pokój a tu tylko mały kącik... Planuje się wprowadzić do mieszkania jakiegoś po tym semestrze to ogarnę room jak trzeba! Teraz przynajmniej kable prawilnie pochowane Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez Rayos 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Temu Jasperowi, to nie za gorąco? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) Nie, podstawka TV zaslania malo wylotow powietrza na gorze (tak ze 3 cm po każdej ze stron) a z tylu ma wystarczająco dużo miejsca jak będzie się grzać za bardzo to będę kombinował nad innym ustawieniem konsoli (może obok Wii U postawie pod spodem, choć nie wiem czy to nie byłoby gorsze rozwiązanie Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Lepiej zostaw jak jest, tymi małymi dziurkami to on malutko wciąga, za to dołem (czyli u Ciebie prawą stroną) wciąga całkiem sporo powietrza. Takie małe "polowe" kąciki mają niezaprzeczalny urok, często większy niż niezmierzone kolekcjonerskie regały z grami, które nigdy do napędu nie trafiły i nie trafią :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mozi 1 977 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) To mój skromny kącik. Niestety wolnych portów hdmi oraz miejsca brak. Przy tym zagęszczeniu porządku z kablami też się nie da ogarnąć (głównie przez zasilacze). Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez mozi 20 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Dobre sprzęty + narożnik = zaj.ebiste giercowanie. Jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Mozi co masz za słuchawki ? Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) Sony ds6500 czy jakos tak Pisalem Ci juz o nich w grupowcu hd Najbardziej w dupę dostaja sprzety na dole bo moje dzieci nie maja na tyle wyobraźni zeby przewidziec ze jak upadając beda chciały sie podeprzec o ta polke to sie rozprysnie na pierdyliard kawałków. Juz 2 razy byla dorabiana :-) na szczęście i xbox one i ps4 po upadku na glebę działają bez zarzutu. Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez mozi Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Ano, coś mi świta. thx za info Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Mój bardzo skromny HC room w akademiku. Niestety nie mogę sobie na więcej pozwolić, a trzeba sobie jakoś radzić. w domu mam cały pokój a tu tylko mały kącik... Planuje się wprowadzić do mieszkania jakiegoś po tym semestrze to ogarnę room jak trzeba! Teraz przynajmniej kable prawilnie pochowane Tak z ciekawości co myślą twoi współlokatorzy o gierkach>? Bo mój flatmate mówi że to strata czasu i marnowanie życia HEHEHE sam wygrywa życie siedząc na facebooku i przeglądając w kółko te sam filmiki na youtube. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) Sąsiadki nie wiem, a współlokator ma wy(pipi)ane. Powiedział ze on nie gra, bo nie ma czasu i nie umie, ale rozumie, że ktoś może mieć taką pasję, i nie widzi w tym nic złego Raz pogrslismy w guitar hero i Mario kart 8, spodobało mu się ale nadal nie gra Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Mój bardzo skromny HC room w akademiku. Niestety nie mogę sobie na więcej pozwolić, a trzeba sobie jakoś radzić. w domu mam cały pokój a tu tylko mały kącik... Planuje się wprowadzić do mieszkania jakiegoś po tym semestrze to ogarnę room jak trzeba! Teraz przynajmniej kable prawilnie pochowane serce mnie boli jak to widze Przecież to gwałt na X360, konsola to nie magnetowid, żeby ją trzymać pod TV Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) A co miał zrobić, postawić obok na lodówce? Stary X360 ma metalową obudowę, więc taki TV to dla niego pikuś Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Jak na akademik to świetny hc room. Często wpadałem na imprezy do akademików i wiem jakie są warunki. Aczkolwiek różne rzeczy tam ludzie trzymają od konsol po żółwie xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hum 3 699 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) Ostatnio trochę tutaj komentowałem innych, więc trzeba też i samemu się pochwalić. Tym razem też trochę zakamarków sfotografowałem. Co prawda kabli u mnie nie widać, ale za to co się za szafką dzieje, to masakra, gdy przychodzi mi coś przepiąć lub ustawić. I po kilku ostatnich HC roomach widzę, że nie jestem sam w ustawianiu pionowo konsol, jedna obok drugiej. Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez Hum 24 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) + za gamecube,gierki na x360 i Halo MCC na XOne. - za wielkosc telewizora i Wii,nie chce tu wyjsc na jakiegos fanboja czy cus, ale nie dziwie sie ze nie widzisz roznicy pomiedzy 1080p a 900p przy takim telewizorku Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez Mroku333 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) 40 cali, gram z odległości 1,5/1-7 m, oglądam filmy z 3 m, czyli w obu przypadkach mieszczę się w ogólnie przyjęte zalecenia. Pokaż w końcu Swój zakątek, to porozmawiamy. Choć z drugiej strony na pewno następnym razem kupię TV bliżej 50tki cali. Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 + za rooma, ale kable zwinięte na padzie i słuchawkach to grzech Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi