Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Rekomendowane odpowiedzi

Mroku, wrzuc zdjecia swojego HC rooma, wtedy pogadamy :)

soon

W każdym możliwym temacie tak bardzo prezentujesz i ostentacyjnie wręcz szczycisz się Swoim lamerstwem - celowo czy nie - zwisa mi to, że nawet nie będę próbował wdawać się w dyskusję i starać coś cokolwiek wyjaśniać.

Miales mi dac ignora,a widze za przeproszeniem bol dupska pod kazdym moim postem.

Edytowane przez Mroku333

Mój bardzo skromny HC room w akademiku. Niestety nie mogę sobie na więcej pozwolić, a trzeba sobie jakoś radzić. w domu mam cały pokój a tu tylko mały kącik... Planuje się wprowadzić do mieszkania jakiegoś po tym semestrze to ogarnę room jak trzeba! Teraz przynajmniej kable prawilnie pochowane ;) 

02a0e770b2cc5fef31f96cb9b27b2f7e.jpg

Edytowane przez Rayos
  • Plusik 9

Nie, podstawka TV zaslania malo wylotow powietrza na gorze (tak ze 3 cm po każdej ze stron) a z tylu ma wystarczająco dużo miejsca :) jak będzie się grzać za bardzo to będę kombinował nad innym ustawieniem konsoli  (może obok Wii U postawie pod spodem, choć nie wiem czy to nie byłoby gorsze rozwiązanie 

Edytowane przez Rayos

Lepiej zostaw jak jest, tymi małymi dziurkami to on malutko wciąga, za to dołem (czyli u Ciebie prawą stroną) wciąga całkiem sporo powietrza.

Takie małe "polowe" kąciki mają niezaprzeczalny urok, często większy niż niezmierzone kolekcjonerskie regały z grami, które nigdy do napędu nie trafiły i nie trafią :-)

• Plusik 1

Sony ds6500 czy jakos tak

Pisalem Ci juz o nich w grupowcu hd

Najbardziej w dupę dostaja sprzety na dole bo moje dzieci nie maja na tyle wyobraźni zeby przewidziec ze jak upadając beda chciały sie podeprzec o ta polke to sie rozprysnie na pierdyliard kawałków. Juz 2 razy byla dorabiana :-) na szczęście i xbox one i ps4 po upadku na glebę działają bez zarzutu.

Edytowane przez mozi

Mój bardzo skromny HC room w akademiku. Niestety nie mogę sobie na więcej pozwolić, a trzeba sobie jakoś radzić. w domu mam cały pokój a tu tylko mały kącik... Planuje się wprowadzić do mieszkania jakiegoś po tym semestrze to ogarnę room jak trzeba! Teraz przynajmniej kable prawilnie pochowane ;) 

Tak z ciekawości co myślą twoi współlokatorzy o gierkach>? Bo mój flatmate mówi że to strata czasu i marnowanie życia HEHEHE sam wygrywa życie siedząc na facebooku i przeglądając w kółko te sam filmiki na youtube.

serce mnie boli jak to widze 

Przecież to gwałt na X360, konsola to nie magnetowid, żeby ją trzymać pod TV 

40 cali, gram z odległości 1,5/1-7 m, oglądam filmy z 3 m, czyli w obu przypadkach mieszczę się w ogólnie przyjęte zalecenia. Pokaż w końcu Swój zakątek, to porozmawiamy.

Choć z drugiej strony na pewno następnym razem kupię TV bliżej 50tki cali.

Edytowane przez Hum