Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Featured Replies

Opublikowano

I mikrofonie.

Słuchawkom nic się nie dzieje, a pada do Gacka tak często w sumie nie używam, a nie chcę, by kabel mi latał po szufladzie. :)

Edytowane przez Hum

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 625,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano

To co proponujecie?

Z konsolowymi gratami też działa

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dobra to ja też pokarze swój 'HC room' Nie jest niestety za bardzo hc bo nie kolekcjonuje gier mam tylko kilka :) Dodatkowo więcej półek mam z książkami i filmami niż z grami :D

Jako że jestem na etapie wymiany mebli proszę nie śmiać się z kredensu :D Dopiero co wprowadziliśmy się do nowego mieszkania i czekamy na meble na zamówienie robione.

11148756_948537965186078_169955382686348

To mój mały kącik komputerowy

10984605_948537885186086_509360488569946

A tutaj najważniejsza cześć tego kącika mały ołtarz dla geralta

11188185_948538618519346_190856244499933

No i dodatkowo małe konsolki i mój pc

11182360_948539738519234_57285811995703620611_948537935186081_665634065530361248   

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Ta, solidny kredens o wiele lepszy niż jakaś współczesna szafka rtv, jak u mnie np. No chyba, że już na prawdę szpeci pokój.

Opublikowano

Kredens niestety ale nie jest przystosowany pod elektronikę . Miejsca brakuje i kabli dużo się wala chce to mieć pochowane;) teraz nawet miejsca na magnetowid nie mam a chcę do premiery halo5 sobie sprawić

Opublikowano

Kolejny dosyć ważny element mojego HC roomu i kolejna komoda :D No co poradzić, lubię komody.

167kqiu.jpg

i stanowisko z tzw. taboretem (sorry za balans bieli, ale Albert miał priorytet):

33k3zp3.jpg

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

Co komoda to inny porządny system audio. :obama: :obama:

Ie Ty masz tych komód jeszcze? 

Jeszcze retro nie widzieliśmy.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Również wrzucę mój "ha ce rum". Mieszkanie jeszcze nie wykończone tak jak bym chciał, ale małymi kroczkami ... Room do grania, filmów/seriali ... a gdy gram to przynoszę sobie tron (nie mylić z muszlą klozetową :P )

30lz041.jpg

2vslxrd.jpg

33f6qzo.jpg

btw. w drugim pokoju jest retro TV do pykania w SNES-a i kącik z PCtem ... foto nie wrzucą bo kolor ścian nie-męski  :ph34r:

Opublikowano

Czas na mnie :)

542994d5b6297039364036b935b6109d.jpg5e242c0fcc014fcee3e2c0adfd8ca418.jpg

Edytowane przez PiPoLiNiO

Opublikowano

btw. w drugim pokoju jest retro TV do pykania w SNES-a i kącik z PCtem ... foto nie wrzucą bo kolor ścian nie-męski  :ph34r:

dawaj zdjecia a nie gadaj :) 

Opublikowano

Gacek pasuje do niego idealnie. :banderas:

Opublikowano

Wjehu, kapitalny pokój :o 

Dawaj zdjęcia tego kącika RETRO, kolorem ścian się nie przejmuj :)

Opublikowano

dawaj zdjecia a nie gadaj :)

Dawaj zdjęcia tego kącika RETRO, kolorem ścian się nie przejmuj :)

Pany dajcie spokój (: tapeta koloru jakby sie gyejy zrzygał (; w czerwcu remont także po malowaniu i "meblowaniu" wrzucę foto.

Stan na dziś

2dv51fk.jpg

:facepalmz:  :facepalmz:  :facepalmz:

:frog:  ... I nie dziwcie sie dlaczego niechem teraz wrzucic fotki.

Dzieki za pozytywne opinie i plusy za BlueRoom  :good:

Opublikowano

No moze zdjecia pokoju retro jednak wrzuc po remoncie XD. Ale niebieski GOTY.

Opublikowano

Macie jakieś fajne pomysły na półki na gry na ścianę - jakieś fikuśne kształty?  :)

Opublikowano

nowoczesna-polka-wenge-scienna-wiszaca-m
Na przykład to + te podpórki na książki. Wpisz w Allegro "półka wenge", to zobaczysz. Dużo fajnych dizajnów, może niekoniecznie do gierek, ale i gierki można upchać  :)

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Szukalem... wiesz, chcialem sie popytac fachowcow z forum, jakie maja, polecaja.

Sam na pewno coz znajde.