Opublikowano 23 kwietnia 20159 l I mikrofonie. Słuchawkom nic się nie dzieje, a pada do Gacka tak często w sumie nie używam, a nie chcę, by kabel mi latał po szufladzie. Edytowane 23 kwietnia 20159 l przez Hum
Opublikowano 23 kwietnia 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dobra to ja też pokarze swój 'HC room' Nie jest niestety za bardzo hc bo nie kolekcjonuje gier mam tylko kilka Dodatkowo więcej półek mam z książkami i filmami niż z grami Jako że jestem na etapie wymiany mebli proszę nie śmiać się z kredensu Dopiero co wprowadziliśmy się do nowego mieszkania i czekamy na meble na zamówienie robione. To mój mały kącik komputerowy A tutaj najważniejsza cześć tego kącika mały ołtarz dla geralta No i dodatkowo małe konsolki i mój pc Edytowane 23 kwietnia 20159 l przez blantman
Opublikowano 24 kwietnia 20159 l Ta, solidny kredens o wiele lepszy niż jakaś współczesna szafka rtv, jak u mnie np. No chyba, że już na prawdę szpeci pokój.
Opublikowano 24 kwietnia 20159 l A ten kredens to zaraz się załamie pod naporem tego złota które na nim leży.
Opublikowano 24 kwietnia 20159 l Kredens niestety ale nie jest przystosowany pod elektronikę . Miejsca brakuje i kabli dużo się wala chce to mieć pochowane;) teraz nawet miejsca na magnetowid nie mam a chcę do premiery halo5 sobie sprawić
Opublikowano 24 kwietnia 20159 l Kolejny dosyć ważny element mojego HC roomu i kolejna komoda No co poradzić, lubię komody. i stanowisko z tzw. taboretem (sorry za balans bieli, ale Albert miał priorytet): Edytowane 24 kwietnia 20159 l przez Wieslawa
Opublikowano 24 kwietnia 20159 l Co komoda to inny porządny system audio. :obama: Ie Ty masz tych komód jeszcze? Jeszcze retro nie widzieliśmy. Edytowane 24 kwietnia 20159 l przez Hum
Opublikowano 25 kwietnia 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Również wrzucę mój "ha ce rum". Mieszkanie jeszcze nie wykończone tak jak bym chciał, ale małymi kroczkami ... Room do grania, filmów/seriali ... a gdy gram to przynoszę sobie tron (nie mylić z muszlą klozetową ) btw. w drugim pokoju jest retro TV do pykania w SNES-a i kącik z PCtem ... foto nie wrzucą bo kolor ścian nie-męski
Opublikowano 25 kwietnia 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czas na mnie Edytowane 25 kwietnia 20159 l przez PiPoLiNiO
Opublikowano 25 kwietnia 20159 l btw. w drugim pokoju jest retro TV do pykania w SNES-a i kącik z PCtem ... foto nie wrzucą bo kolor ścian nie-męski dawaj zdjecia a nie gadaj
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l Wjehu, kapitalny pokój :o Dawaj zdjęcia tego kącika RETRO, kolorem ścian się nie przejmuj
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l dawaj zdjecia a nie gadaj Dawaj zdjęcia tego kącika RETRO, kolorem ścian się nie przejmuj Pany dajcie spokój (: tapeta koloru jakby sie gyejy zrzygał (; w czerwcu remont także po malowaniu i "meblowaniu" wrzucę foto. Stan na dziś :facepalmz: :facepalmz: :facepalmz: ... I nie dziwcie sie dlaczego niechem teraz wrzucic fotki. Dzieki za pozytywne opinie i plusy za BlueRoom
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l No moze zdjecia pokoju retro jednak wrzuc po remoncie XD. Ale niebieski GOTY.
Opublikowano 28 kwietnia 20159 l Macie jakieś fajne pomysły na półki na gry na ścianę - jakieś fikuśne kształty?
Opublikowano 28 kwietnia 20159 l Na przykład to + te podpórki na książki. Wpisz w Allegro "półka wenge", to zobaczysz. Dużo fajnych dizajnów, może niekoniecznie do gierek, ale i gierki można upchać Edytowane 28 kwietnia 20159 l przez grzybiarz
Opublikowano 28 kwietnia 20159 l Szukalem... wiesz, chcialem sie popytac fachowcow z forum, jakie maja, polecaja. Sam na pewno coz znajde.