Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Featured Replies

Opublikowano

Ja osobiście mam jedną taką. Druga moja półka to tak jakbyś z tej boki "odciął"

zioscl.jpg

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 624,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano

te półki mają jedną zasadniczą wadę - przedmioty stykają się ze ścianą i po jakimś czasie na ścianie powstają wzory z kurzu, dlatego trzeba mieć ściany pomalowane lateksem czy inną satyną

Opublikowano

Skłaniam sie ku jednej z tych:

0211eb98043dc35d_3855-w251-h251-b1-p10--

marvellous-wonderful-corner-wall-shelf-u

$_12.JPG

Dodam, ze nie mam za wiele gier na nośniku fizycznym, ale te które mam, sa dla mnie w jakimś stopniu wyjątkowe i dla tego chce je ładnie wyeksponować   :fsg:

Opublikowano

w ikei sa różno kolorowe półki i można z nich po zamontowaniu kształty układać. w promocji jedna półka koło 20 zł, długa 40zł.

Opublikowano

Ja polecam cube'y:

becuwwl8nxmt.jpg

Mozna wieszac/ukladac jak sie zywnie podoba :)

Sa rozne kolory do wyboru (rowniez wielokolorowe - w srodu inny i na zewnatrz inny).

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Miało byc nadzwyczajnie, a wyszło zwyczajnie. Ważne, ze Wiesława ma juz swoje miejsce..

11393095_948578871859151_213559098147325  

Opublikowano

Bardzo stylowo :) 

Fajnie się komponują te steelbooki obok siebie.

Opublikowano

Mój pierwszy własny komputer

5xlc8y.jpg

Moon Patrol  :fsg:

Kochałem tę grę.

pokrowce na konsole - dobra rzecz, kiedyś tak miałem z monitorem.

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

Wiesława, te pokrowce samoróbka na wymiar czy kupne?

Opublikowano

Usuń/ ukryj/ pochowaj kable i dam plusy  :reggie:

Poza tym ładny kolor ścian. Mam taki w sypialni. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Wiesława, te pokrowce samoróbka na wymiar czy kupne?

Sama zrobiłam na maszynie, nie udało mi się znaleźć gotowych mimo długich poszukiwań. Jak byś chciał sobie uszyć to pamiętaj, żeby wziąć jak najgęściejszy materiał (przez który kurz nie potrafi przechodzić).

Maszyna do szycia to dobra rzecz do oglądania seriali i różnych małych custom-mejdów, materiały najlepiej kupować w szmateksach, można całe wielkie skóry naturalne za 10-20zł wyciągnąć.

ulubiona rzecz, którą zrobiłam z powodu niedostępności gotowych produktów wysokiej jakości:

1z1r38i.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miało byc nadzwyczajnie, a wyszło zwyczajnie. Ważne, ze Wiesława ma juz swoje miejsce..

11393095_948578871859151_213559098147325

Ten The Order trochę nie pasuje do zestawienia.

Opublikowano

Stara fotka. Teraz w to miejsce jest U3 edycja specjalna. The order jest na zamiane. Nie oplaca sie tego trzymac imo.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Takie tam jedno zdjecie

11428108_496688110488698_421584799_n.jpg

Opublikowano

Klimatycznie. Widzę że DQ jest grany, pyszota!

Opublikowano

Pomysł z tacką na pady i piloty wart zgapienia, zwłaszcza w trakcie piwnej sesyjki przed konsolą.

Opublikowano

Monitor od kompa, tv LED, tv CRT?

Nieźle, też bym tak chciał :)

22" lcd i 32" tv lcd

JrCensr.jpg

Potem 50" plasma i 28" crt sony trinitron (z 50kg wazy) dla retro konsol

Opublikowano

Monitor od kompa, tv LED, tv CRT?

Nieźle, też bym tak chciał :)

22" lcd i 32" tv lcd

JrCensr.jpg

Potem 50" plasma i 28" crt sony trinitron (z 50kg wazy) dla retro konsol

zawsze sie zastanawiałem, po co jest ta opcja zmiany ekranu (ctrl+alt+strzalki), teraz juz wiem :) za forum tez dam plusa.