Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Po kilku latach współdzielenia TV nadszedł czas na zmiany więc:

b4rCpTA.jpg

5ddAfd6.jpg

I typowy nieład

Pokaż ukrytą zawartość

Z uwagi na ciężkie warunki do grania ( pokój ok. 11m^2 ) lepszego pomysłu na rozstawienie TV nie miałem.
Komoda na którym stoi TV ( Samsung UE32J5100 )  nie jest zbyt ogromna, więc PS1, Wii i PSVita TV muszą być schowane. Na szczęście wielkiego problemu z podpinaniem kabli nie będzie ( łatwo dostępne złącza z tyłu TV ).

Może nie jest to jakiś do(pipi)any HC Room ale na kącik gracza chyba pasuje  :reggie:

Edytowane przez blakuś

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 624,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano

Nie ważne jaki,grunt,że się ma swój kącik do pogrania w ulubione tytuły.

A szuflada ma widzę idealny rozmiar,bo zarówno gierki jak i PSX z padem się mieszczą :)

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

jeszcze masz opcje wrzucić TV na ścianę, co da Tobie dobre 0.6(moze wiecej) metra więcej   :)

niedlugo bede mial podobna sytuacje, wiec zrobie jak wymienilem. 

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano
  W dniu 6.07.2015 o 06:13, MEVEK napisał(a):

jeszcze masz opcje wrzucić TV na ścianę, co da Tobie dobre 0.6(moze wiecej) metra więcej   :)

niedlugo bede mial podobna sytuacje, wiec zrobie jak wymienilem. 

Myślałem nad tym pomysłem, jednakże ściana za TV jest od kuchni, od razu za nią jest lodówka -> ściana się nagrzewa.

Wątpię by to nie zaszkodziło telewizorowi.

Edytowane przez blakuś

Opublikowano

Można zastosować jeszcze złotko do odbijania ciepła, takie co za grzejnikami sie nakleja i po kłopocie, jak Cie to tak martwi. 

Ja bym nic nie kombinował tylko tv i juz.  W praniu wyjdzie wszystko. pozdro..

Opublikowano

pKdjyyXh.jpg

Zrobiłem lekki porządek to i fote trzasnalem.

Opublikowano
  W dniu 12.07.2015 o 07:17, Bantofel napisał(a):

pKdjyyXh.jpg

Zakryj jakos to swiatło Słoneczne bo zrobi Ci z plastiku majonez.

edit: konsole mają mało miejsca do oddychania. Ja mam OCD i nie mógłbym tak żyć.

Edytowane przez ornit

Opublikowano
  W dniu 12.07.2015 o 07:17, Bantofel napisał(a):

pKdjyyXh.jpg

Plus za figureczke i gacka, minusik za ten smieszny telewizorek hd ready.

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano
  W dniu 12.07.2015 o 07:35, Banny napisał(a):

a gdzie Xone?

Nie mam hehe, TV jest full HD, ale mały planuje po wakacjach jakąś 50 walnąć

Opublikowano

Super kącik, za samego gacucha i wii należy się setka plusików. A ten mebel to jest Kallax z Ikei?

Opublikowano

Zgadza się

Opublikowano

Nie boisz się, że na tak małej przestrzeni sprzęt będzie się grzał?

Opublikowano

Co to znaczy na małej przestrzeni? Z nimi jest sporo miejsca w którym jest cyrkulacja powietrza bo regał nie jest docisniety do ściany. Zresztą konsole Niny są bezawaryjne, Xbox ma 6 lat i żyje także ten jeno o ps4 można się martwić ale ma całą półkę wolną jak się (pipi) to wina somy

Opublikowano

Półka wręcz idealna na gry i konsole. Sam sobie bym taką sprawił. Przydałaby się jeszcze jedna figurka obok.

Opublikowano
  W dniu 12.07.2015 o 17:22, Bantofel napisał(a):

Co to znaczy na małej przestrzeni? Z nimi jest sporo miejsca w którym jest cyrkulacja powietrza bo regał nie jest docisniety do ściany. Zresztą konsole Niny są bezawaryjne, Xbox ma 6 lat i żyje także ten jeno o ps4 można się martwić ale ma całą półkę wolną jak się (pipi) to wina somy

mu chodzi, że PS4 ma mało miejsca po bokach, a ta konsola lubi sobie powietrze zasysać, u ciebie przy ściankach chyba tylko kilka cm miejsca jest

jeśli sie da to może usuń jedną ścianke pionową i postaw konsole po środku, bo teraz to ciasno ma

albo na górze przy tv

edit: nie filozuje, to jest umiarkowanie mocny hardware zamknięty w małym pudełku

ale biała plejka idealnie pasuje do tych mebli

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Blubi wymieni tv z 22 cali na 50 i nagle grafa się pogorszy w gierkach.

Opublikowano

32 juz nie bądz taki balon 

wiemy ze masz 96' cali w swoim pałacu

Opublikowano

Od psucia innym radości to chyba jest inny temat, mnie się podoba, białe meble są świetne.

Opublikowano
  W dniu 13.07.2015 o 07:29, bluber napisał(a):

32 juz nie bądz taki balon

wiemy ze masz 96' cali w swoim pałacu

Czemu akurat 96 ? jak już to 84!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zobaczcie, jak to jest... 

Jeszcze nie posiadam własnej chałupy z kupnem, której wiąże sie kupie bardzo ważnych spraw i stresujących chwil, a juz szukam rozwiązań i pomysłów na Swój HC Room. Jako ze najważniejsza jest dla mnie estetyka pomysł przyszedł do mnie sam. Koniecznie muszę to przetestować:

image.jpg 140e653c3e78aceee5f6a49f9e2e1ef068e751c5

Od czego trzeba zacząć :)

Opublikowano

Mevek ale takie listwy to kutasowa , są peszle w ścianach na kable a do podłogi mini listewki za(pipi)iscie wyglądają