Opublikowano 30 września 20159 l To nie kącik, to szafa Muszę jednak przyznać, że jestem zwolennikiem takich ciasnych, prywatnych miejsc ...jakby to nie zabrzmiało. Ale TV to za(pipi)iście wysoko powieszony
Opublikowano 30 września 20159 l Kącik fajny, ale 'kanapowe' multi w nim raczej nie istnieje. Wolę salonowe otwarte przestrzenie, choć też marzy mi się hc room w którym nikt nie będzie się krecił.
Opublikowano 30 września 20159 l No TV wysoko (na czuja wieszałem) jak się przy biurku siedzi, wystarczy kawałek odjechać, fotel na maxa w górę i jest zajefajnie tylko o jakimś podnóżku muszę jeszcze pomyśleć. Hum, kanapowe multi istnieje, ale tylko dla dwóch osób, ze szwagrem cioramy i nie ma jakiegoś wielkiego dyskomfortu z tego powodu.
Opublikowano 30 września 20159 l Ja z kolei lubie dużą przestrzeń, kanape/fotel i dużo powietrza, tak bym nie mógł, także nie daje + ani -
Opublikowano 30 września 20159 l Fanek, mam butle z tlenem, i gaśnicę śniegową jakby mi się PS4 grzało
Opublikowano 30 września 20159 l Wąski jak widać i długi na 4.5m pokój. Hum, miejsca konsole mają w sam raz, przegrody nie są zamknięte i powietrze jeszcze poza biurko jest wydmuchiwane, wszystko było przemyślane przy jego projektowaniu :wujaszek:ale tak nóżki wygrzane są Edytowane 30 września 20159 l przez Figuś
Opublikowano 30 września 20159 l Przyznaj się, zabrałeś dzieciakowi kawałek pokoju i postawiłeś ścianę Może w najbliższym czasie zwolni mi się jeden pokój, to też bym sobie zrobił rozdział - sypialnia i game room + miejsce do pracy. Edytowane 30 września 20159 l przez DonSterydo
Opublikowano 1 października 20159 l Przyznaj się, zabrałeś dzieciakowi kawałek pokoju i postawiłeś ścianę Może w najbliższym czasie zwolni mi się jeden pokój, to też bym sobie zrobił rozdział - sypialnia i game room + miejsce do pracy. Game Room + gabinet to nie może się udać. Wiem to z doświadczenie ;p
Opublikowano 4 października 20159 l Przyznaj się, zabrałeś dzieciakowi kawałek pokoju i postawiłeś ścianę Może w najbliższym czasie zwolni mi się jeden pokój, to też bym sobie zrobił rozdział - sypialnia i game room + miejsce do pracy. Game Room + gabinet to nie może się udać. Wiem to z doświadczenie ;p Nie bedzie tak zle. I tak niedlugo bede pracowal 6 dni w tygodniu wiec do domu malo co zostanie
Opublikowano 10 października 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. . Brakuje mi jeszcze fajnego dźwięku , ale póki co ratuje się takimi słuchawkami . Niestety ale nie wszystkie konsole mogłem umieścić na szafkach i tylko spoczywają w szufladach [emoji19] Dużo mi jeszcze brakuje do mojej wymarzonej kolekcji , ale postanowiłem sobie , że co miesiąc coś tam pomału będę kupował.....
Opublikowano 10 października 20159 l Chyba pokój po remoncie, co? Wszystko takie nowe się wydaje. Kurzu zero!
Opublikowano 10 października 20159 l Kurz to na bierząco . Rok temu za te 4 elementy co na zdjęciu ok.1500
Opublikowano 11 października 20159 l . Brakuje mi jeszcze fajnego dźwięku , ale póki co ratuje się takimi słuchawkami . Niestety ale nie wszystkie konsole mogłem umieścić na szafkach i tylko spoczywają w szufladach [emoji19] Dużo mi jeszcze brakuje do mojej wymarzonej kolekcji , ale postanowiłem sobie , że co miesiąc coś tam pomału będę kupował..... Nice. Mamy takie same meble
Opublikowano 11 października 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. HcRoom to jeszcze nie jest, ale licze ze jak dojdzie Xbox One ktorego planowalem juz teraz na jesien ale caly czas wydatki jakies, + gry na niego i zaleglosci z ps4 ktore planuje kupic zle nie bedzie, Na dzień dzisiejszy wyglada to tak:
Opublikowano 11 października 20159 l jeden z lepszych designów w tym temacie imo, tylko ten telewizorek malutki