Opublikowano 11 października 20159 l Bardzo klimatycznie aczkolwiek moim zdaniem mniejszy pokój lepiej by wyglądał, jeszcze bardziej klimatycznie. Albo po prostu ja mam tylko takie wyobrażenie, że pokój gracza jest średniego rozmiaru, dosyć ciemno(rolety zasłonięte w połowie/całkiem) i poupychane wszystko. Taka typowa nora.
Opublikowano 11 października 20159 l Nie nie nie chlopaki, chyba polece do siostry po aparat konkretny i jeszcze raz zrobie bo telefonem robilem. Nie wiem czemu tak zdjecia wyszyly jakby to jakas sciana wielka byla, tv to 49 cali i jest idealna wielkosc wiekszy juz by byl za duzy a wczesniej mialem 42 i wlasnie paru cali brakowalo. Lipnie wyszlo bo wyglada jakby to jakas wielka sciana byla a jest wszystko w sam raz, ale jak w koncu dojdzie xbox i bedzie juz tak jak chcialem wszystko pożycze aparat i jeszcze raz zdjecia zrobie.
Opublikowano 11 października 20159 l Bardzo klimatycznie aczkolwiek moim zdaniem mniejszy pokój lepiej by wyglądał, jeszcze bardziej klimatycznie. Albo po prostu ja mam tylko takie wyobrażenie, że pokój gracza jest średniego rozmiaru, dosyć ciemno(rolety zasłonięte w połowie/całkiem) i poupychane wszystko. Taka typowa nora.
Opublikowano 11 października 20159 l Nie nie nie chlopaki, chyba polece do siostry po aparat konkretny i jeszcze raz zrobie bo telefonem robilem. Nie wiem czemu tak zdjecia wyszyly jakby to jakas sciana wielka byla, tv to 49 cali i jest idealna wielkosc wiekszy juz by byl za duzy a wczesniej mialem 42 i wlasnie paru cali brakowalo. Lipnie wyszlo bo wyglada jakby to jakas wielka sciana byla a jest wszystko w sam raz, ale jak w koncu dojdzie xbox i bedzie juz tak jak chcialem wszystko pożycze aparat i jeszcze raz zdjecia zrobie. Nie ma czegoś takiego jak za duży TV. Ja siedzę ~2,5m od 55" i jakbym dał radę finansowo to wstawiłbym 65". No, a gdyby warunki na to pozwalały to w ogóle zamontowałbym sobie rzutnik i ekran - i tak patrząc po Twoim pokoju to on by się do tego świetnie nadawał (oczywiście z dobrym zaciemnieniem okien..).
Opublikowano 12 października 20159 l Bardzo klimatycznie aczkolwiek moim zdaniem mniejszy pokój lepiej by wyglądał, jeszcze bardziej klimatycznie. Albo po prostu ja mam tylko takie wyobrażenie, że pokój gracza jest średniego rozmiaru, dosyć ciemno(rolety zasłonięte w połowie/całkiem) i poupychane wszystko. Taka typowa nora. O shieet, mam wszystko co tu na foto: kubek, chusteczki, klucze, butelka z wodą, leki, pad... A ten pokój taki sterylny, wrzuć foto jak już trochę tam zamieszkasz. Edytowane 12 października 20159 l przez grzybiarz
Opublikowano 12 października 20159 l HcRoom to jeszcze nie jest, ale licze ze jak dojdzie Xbox One ktorego planowalem juz teraz na jesien ale caly czas wydatki jakies, + gry na niego i zaleglosci z ps4 ktore planuje kupic zle nie bedzie, Na dzień dzisiejszy wyglada to tak: Wypasik. Troche barek, za maly, chodz ciasno na nim :-) I ten naroznik, jakby zle zaprojektowany z tym oparciem po lewej. Aha, co tam w sciany poupychales, co za ledy??
Opublikowano 12 października 20159 l No barek powiekszam jedna albo 2 takie polki nad ta jeszcze planuje teraz zrobic. Naroznik specjalnie z lewej chcialem. Ledy kolorowe ale bialy tylko sobie włączam.
Opublikowano 12 października 20159 l Moze rzucisz linkiem, jaki model? Kto, jak kto, ale tutaj to nie ma lipy!
Opublikowano 12 października 20159 l Tzn ja wszystko w hurtowni elektrycznej kupuje, pojechalem ze chce kolorowe ledy zapytali sie tylko ile metrów, dobral zasilacz do nich i takiego pilota kupilem do bawienia sie kolorami : http://allegro.pl/sterownik-radiowy-rgb-led-z-dotykowym-pilotem-i5068099750.html
Opublikowano 12 października 20159 l Jest sam sterownik, ledow brak :-S A scianke, jak wykonales? Obrobka cegiel i biala farba, czy jakas tapeta specjalna? Wybacz, ale sam jestem przed remontem/przerubka garazu na pokoj. Douczam sie w tym celu, jak moge.
Opublikowano 12 października 20159 l No ledy to sa te z tasmy na metry sie kupuje. To sa plytki gipsowe z allegro okolo 35zł metr kosztowal. Potem zabawa z fugowaniem byla ( ja tego nie robilem). Po zafugowaniu 2 razy przemalowane na bialo zwykla śnieżka wewnetrzna. A ta ,,ramka,, ze tak to nazwe co ledy sa naklejone to z plyt karton-gips przykreconych do profili.
Opublikowano 12 października 20159 l Ja chce zrobic ledy, od tv na zewnatrz, bo mam wrazenie minimalnego oslepienia do wewnatrz ;-) czy moze natezenie zrodla swiatla jest regulowane potencjometrem?
Opublikowano 12 października 20159 l Super jama. W końcu bez mebli drewnopodonych jeszcze tylko jakby nie było tego grzejnika tylko jakaś podłogówka to 10/10 tak tylko 9/10 !
Opublikowano 13 października 20159 l Ja chce zrobic ledy, od tv na zewnatrz, bo mam wrazenie minimalnego oslepienia do wewnatrz ;-) czy moze natezenie zrodla swiatla jest regulowane potencjometrem? Na pilocie jest rozjasnianie i przyciemnianie
Opublikowano 14 października 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zdjęcia robione kartoflem, ale widać wszystko, chyba:)
Opublikowano 14 października 20159 l Tak, wróciła w stanie dobrym. Wyczyszczona i działająca cicho. Miałem problemy z samoczynnym włączaniem i wyłączaniem, ale okazało się, że była włączona jakaś opcja w konsoli i konsola wariowała jako, że była podłączona do amplitunera. Teraz jest ok
Opublikowano 20 listopada 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. U mnie aktualizacja zdjęć figurek, dla przypomnienia HCG room wygląda tak: A detale wyglądają tak: Nazbierało się tego trochę przez lata
Opublikowano 20 listopada 20159 l sjeeetttt Jak syn przyjdzie na świat to tak mu pokój urządzę, a potem go wy(pipi)ę - niech śpi w kuchni
Opublikowano 20 listopada 20159 l A co jeśli pójdzie po mamie ? Ja robię pokój pod siebie, a kiedyś i tak go dostanie w spadku, a w tedy zrobi, co zechce reedycja.. Świetne pomysły na półki na gry/ książki. http://www.architecturendesign.net/the-most-creative-bookshelves-ever/ Edytowane 21 listopada 20159 l przez MEVEK
Opublikowano 23 listopada 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. To ja też wrzucę panoramę mojego ciasnego HC :-)