hav7n 5 936 Opublikowano 11 października 2015 Opublikowano 11 października 2015 Sciana wyglada fajnie. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 11 października 2015 Opublikowano 11 października 2015 Bardzo klimatycznie aczkolwiek moim zdaniem mniejszy pokój lepiej by wyglądał, jeszcze bardziej klimatycznie. Albo po prostu ja mam tylko takie wyobrażenie, że pokój gracza jest średniego rozmiaru, dosyć ciemno(rolety zasłonięte w połowie/całkiem) i poupychane wszystko. Taka typowa nora. Cytuj
OrofarMax 31 Opublikowano 11 października 2015 Opublikowano 11 października 2015 Nie nie nie chlopaki, chyba polece do siostry po aparat konkretny i jeszcze raz zrobie bo telefonem robilem. Nie wiem czemu tak zdjecia wyszyly jakby to jakas sciana wielka byla, tv to 49 cali i jest idealna wielkosc wiekszy juz by byl za duzy a wczesniej mialem 42 i wlasnie paru cali brakowalo. Lipnie wyszlo bo wyglada jakby to jakas wielka sciana byla a jest wszystko w sam raz, ale jak w koncu dojdzie xbox i bedzie juz tak jak chcialem wszystko pożycze aparat i jeszcze raz zdjecia zrobie. Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 11 października 2015 Opublikowano 11 października 2015 Bardzo klimatycznie aczkolwiek moim zdaniem mniejszy pokój lepiej by wyglądał, jeszcze bardziej klimatycznie. Albo po prostu ja mam tylko takie wyobrażenie, że pokój gracza jest średniego rozmiaru, dosyć ciemno(rolety zasłonięte w połowie/całkiem) i poupychane wszystko. Taka typowa nora. 3 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 11 października 2015 Opublikowano 11 października 2015 (edytowane) Dokładnie tak. xD Edytowane 11 października 2015 przez suteq Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 11 października 2015 Opublikowano 11 października 2015 Ten 'barek' przy łóżku Świetny pokój. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 11 października 2015 Opublikowano 11 października 2015 Nie nie nie chlopaki, chyba polece do siostry po aparat konkretny i jeszcze raz zrobie bo telefonem robilem. Nie wiem czemu tak zdjecia wyszyly jakby to jakas sciana wielka byla, tv to 49 cali i jest idealna wielkosc wiekszy juz by byl za duzy a wczesniej mialem 42 i wlasnie paru cali brakowalo. Lipnie wyszlo bo wyglada jakby to jakas wielka sciana byla a jest wszystko w sam raz, ale jak w koncu dojdzie xbox i bedzie juz tak jak chcialem wszystko pożycze aparat i jeszcze raz zdjecia zrobie. Nie ma czegoś takiego jak za duży TV. Ja siedzę ~2,5m od 55" i jakbym dał radę finansowo to wstawiłbym 65". No, a gdyby warunki na to pozwalały to w ogóle zamontowałbym sobie rzutnik i ekran - i tak patrząc po Twoim pokoju to on by się do tego świetnie nadawał (oczywiście z dobrym zaciemnieniem okien..). Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 12 października 2015 Opublikowano 12 października 2015 Niezły ten pokój, lubię taką kolorystykę. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 12 października 2015 Opublikowano 12 października 2015 (edytowane) Bardzo klimatycznie aczkolwiek moim zdaniem mniejszy pokój lepiej by wyglądał, jeszcze bardziej klimatycznie. Albo po prostu ja mam tylko takie wyobrażenie, że pokój gracza jest średniego rozmiaru, dosyć ciemno(rolety zasłonięte w połowie/całkiem) i poupychane wszystko. Taka typowa nora. O shieet, mam wszystko co tu na foto: kubek, chusteczki, klucze, butelka z wodą, leki, pad... A ten pokój taki sterylny, wrzuć foto jak już trochę tam zamieszkasz. Edytowane 12 października 2015 przez grzybiarz Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 12 października 2015 Opublikowano 12 października 2015 HcRoom to jeszcze nie jest, ale licze ze jak dojdzie Xbox One ktorego planowalem juz teraz na jesien ale caly czas wydatki jakies, + gry na niego i zaleglosci z ps4 ktore planuje kupic zle nie bedzie, Na dzień dzisiejszy wyglada to tak: Wypasik. Troche barek, za maly, chodz ciasno na nim :-) I ten naroznik, jakby zle zaprojektowany z tym oparciem po lewej. Aha, co tam w sciany poupychales, co za ledy?? Cytuj
OrofarMax 31 Opublikowano 12 października 2015 Opublikowano 12 października 2015 No barek powiekszam jedna albo 2 takie polki nad ta jeszcze planuje teraz zrobic. Naroznik specjalnie z lewej chcialem. Ledy kolorowe ale bialy tylko sobie włączam. Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 12 października 2015 Opublikowano 12 października 2015 Moze rzucisz linkiem, jaki model? Kto, jak kto, ale tutaj to nie ma lipy! Cytuj
OrofarMax 31 Opublikowano 12 października 2015 Opublikowano 12 października 2015 Tzn ja wszystko w hurtowni elektrycznej kupuje, pojechalem ze chce kolorowe ledy zapytali sie tylko ile metrów, dobral zasilacz do nich i takiego pilota kupilem do bawienia sie kolorami : http://allegro.pl/sterownik-radiowy-rgb-led-z-dotykowym-pilotem-i5068099750.html Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 12 października 2015 Opublikowano 12 października 2015 Jest sam sterownik, ledow brak :-S A scianke, jak wykonales? Obrobka cegiel i biala farba, czy jakas tapeta specjalna? Wybacz, ale sam jestem przed remontem/przerubka garazu na pokoj. Douczam sie w tym celu, jak moge. Cytuj
OrofarMax 31 Opublikowano 12 października 2015 Opublikowano 12 października 2015 No ledy to sa te z tasmy na metry sie kupuje. To sa plytki gipsowe z allegro okolo 35zł metr kosztowal. Potem zabawa z fugowaniem byla ( ja tego nie robilem). Po zafugowaniu 2 razy przemalowane na bialo zwykla śnieżka wewnetrzna. A ta ,,ramka,, ze tak to nazwe co ledy sa naklejone to z plyt karton-gips przykreconych do profili. Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 12 października 2015 Opublikowano 12 października 2015 Ja chce zrobic ledy, od tv na zewnatrz, bo mam wrazenie minimalnego oslepienia do wewnatrz ;-) czy moze natezenie zrodla swiatla jest regulowane potencjometrem? Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 12 października 2015 Opublikowano 12 października 2015 Super jama. W końcu bez mebli drewnopodonych jeszcze tylko jakby nie było tego grzejnika tylko jakaś podłogówka to 10/10 tak tylko 9/10 ! Cytuj
OrofarMax 31 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 Ja chce zrobic ledy, od tv na zewnatrz, bo mam wrazenie minimalnego oslepienia do wewnatrz ;-) czy moze natezenie zrodla swiatla jest regulowane potencjometrem? Na pilocie jest rozjasnianie i przyciemnianie Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Godot 416 Opublikowano 14 października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 października 2015 Zdjęcia robione kartoflem, ale widać wszystko, chyba:) 14 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 października 2015 Opublikowano 14 października 2015 Greg PS4 wróciła w normalnym stanie? i w ogole działa do teraz? Cytuj
Godot 416 Opublikowano 14 października 2015 Opublikowano 14 października 2015 Tak, wróciła w stanie dobrym. Wyczyszczona i działająca cicho. Miałem problemy z samoczynnym włączaniem i wyłączaniem, ale okazało się, że była włączona jakaś opcja w konsoli i konsola wariowała jako, że była podłączona do amplitunera. Teraz jest ok Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dobermann 56 Opublikowano 20 listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 listopada 2015 U mnie aktualizacja zdjęć figurek, dla przypomnienia HCG room wygląda tak: A detale wyglądają tak: Nazbierało się tego trochę przez lata 36 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 20 listopada 2015 Opublikowano 20 listopada 2015 sjeeetttt Jak syn przyjdzie na świat to tak mu pokój urządzę, a potem go wy(pipi)ę - niech śpi w kuchni 1 Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 20 listopada 2015 Opublikowano 20 listopada 2015 (edytowane) A co jeśli pójdzie po mamie ? Ja robię pokój pod siebie, a kiedyś i tak go dostanie w spadku, a w tedy zrobi, co zechce reedycja.. Świetne pomysły na półki na gry/ książki. http://www.architecturendesign.net/the-most-creative-bookshelves-ever/ Edytowane 21 listopada 2015 przez MEVEK 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wieslaw 2 360 Opublikowano 23 listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 listopada 2015 To ja też wrzucę panoramę mojego ciasnego HC :-) 16 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi